Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε ΜΑΛΑΚΑ..τι ακριβως ψαχνεις?
Κοιτα τσαμπα μαγκα
το να βριζεις πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου σου δειχνει αντρα που φοραει φουστιτσες.Μαλλον ρεζιλης εισαι και δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι πρεπει να εχεις τοσα ψυχολογικα που φυτιλιαζεις με το παραμικρο και δεν εχεις ιχνος χιουμορ.Λοιπον αντρακλα μην ασχοληθεις αλλο μαζι μου και θα ειναι σαν να μην υπαρχεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κοιτα τσαμπα μαγκα
το να βριζεις πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου σου δειχνει αντρα που φοραει φουστιτσες.Μαλλον ρεζιλης εισαι και δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι πρεπει να εχεις τοσα ψυχολογικα που φυτιλιαζεις με το παραμικρο και δεν εχεις ιχνος χιουμορ.Λοιπον αντρακλα μην ασχοληθεις αλλο μαζι μου και θα ειναι σαν να μην υπαρχεις.
Ρε μαλακα πουστακι ησουν πριν κανεις γυναικειο κλωνο,πουστακι και τωρα...εγω τσαμπα μαγκας το ξερεις δεν ειμαι...μαλλον εσυ εισαικαι μπορω να στο αποδειξω...ποιον εβρισα?Που ειναι το χιουμορ σου?Ποτε ασχοληθηκα μαζι σου?πας καλα κομπλεξικε?Ποια ανωνυμια μου,τουλαχιστον 20 ατομα στο μπου ξερουν ποιος ειμαι και που μπορουν να με βρουν....βαλε παντελονια και τα λεμε...

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαλακα πουστακι ησουν πριν κανεις γυναικειο κλωνο,πουστακι και τωρα...εγω τσαμπα μαγκας το ξερεις δεν ειμαι...μαλλον εσυ εισαικαι μπορω να στο αποδειξω...ποιον εβρισα?Που ειναι το χιουμορ σου?Ποτε ασχοληθηκα μαζι σου?πας καλα κομπλεξικε?Ποια ανωνυμια μου,τουλαχιστον 20 ατομα στο μπου ξερουν ποιος ειμαι και που μπορουν να με βρουν....βαλε παντελονια και τα λεμε...
συνελθε και μαζεψε το γιατι θα γελανε.γυναικα ειμαι και καποιοι εδω το ξερουν πολυ καλα.αστο καλυτερα.ας το διακοψουμε εδω.δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πατατακια, γαριδακια κοκακολες παρτε θεση εδω θα γινει η μαχη αποψε!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Γιατί τόση επιθετικότητα?
Ας μιλήσουμε για πάθη, κάβλες και άλλα συναφή.
Έτσι κι αλλιώς η επιθετικότητα είναι διάχυτη παντού...ας αγαπηθούμε μήπως αλλάξουν τα πράματα.. :dunno:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
συνελθε και μαζεψε το γιατι θα γελανε.γυναικα ειμαι και καποιοι εδω το ξερουν πολυ καλα.αστο καλυτερα.ας το διακοψουμε εδω.δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε.
ΓΥΝΑΙΚΑ με την σημασια της λεξεως σιγουρα δεν εισαι..τωρα αν εχεις παπαρια δε βαζω και το χερι στην φωτια...οτι και να εισαι σαλτα και γαμησου..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
pate kala στα καλα καθουμενα? :sunglasses:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γιατί τόση επιθετικότητα?
Ας μιλήσουμε για πάθη, κάβλες και άλλα συναφή.
Έτσι κι αλλιώς η επιθετικότητα είναι διάχυτη παντού...ας αγαπηθούμε μήπως αλλάξουν τα πράματα.. :dunno:
Αυτο θυμιζει το συνθημα Αφηστε τα μιση και πιαστε το μαμησι!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΓΥΝΑΙΚΑ με την σημασια της λεξεως σιγουρα δεν εισαι..τωρα αν εχεις παπαρια δε βαζω και το χερι στην φωτια...οτι και να εισαι σαλτα και γαμησου..
φιλε μου εισαι αναγωγος γιατι αν εχεις να μου πεις κατι ελα να το πεις με Pm.ο κοσμος που μπαινει εδω δεν χρωσταει να διαβαζει την μανια και την κακια σου.λυπαμαι που σε εκνευρισα τοσο ωστε να μιλας ετσι.ειλικρινα λυπαμαι.ευχομαι να ηρεμησεις.και αν θες να μπινελικωσεις υπαρχει και το pm.οι αλλοι δεν σου φταινε.Αν θελεις σταματα το εδω.Εχεις δικιο σε ολα.ΟΚ?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Θα βγάλεις φωτό τουλάχιστο το ένα βυζί..αλλιώς δεν σε πιστεύουμε..
Το άλλο μη το βγάλεις..
Φύλαξέ το για άλλο θρεντ.. :2funny:

Επισκέπτης
Ειρηνη αδερφια

και αδερφες.

Συνημμένα

• PeaceAndPot.jpg
    PeaceAndPot.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 24

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φιλε μου εισαι αναγωγος γιατι αν εχεις να μου πεις κατι ελα να το πεις με Pm.ο κοσμος που μπαινει εδω δεν χρωσταει να διαβαζει την μανια και την κακια σου.λυπαμαι που σε εκνευρισα τοσο ωστε να μιλας ετσι.ειλικρινα λυπαμαι.ευχομαι να ηρεμησεις.και αν θες να μπινελικωσεις υπαρχει και το pm.οι αλλοι δεν σου φταινε.Αν θελεις σταματα το εδω.Εχεις δικιο σε ολα.ΟΚ?

ενοχλούμαστε λέει :idiot:

συνεχίστε καλέ... :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το σαλτα και γαμησου δεν το πιασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom