loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι σου καναν καλε????γενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτους
τι σου καναν καλε????γενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτους
ειλικρινα δεν ξερω με τι να πρωτο χτυπησω το κεφαλι μου
για την πιτσα σογιας
η για οτι φτιαχνεις εσυ πιτσα
Αυτο το ακουσα απο γκομενα μου πριν 6 μηνες οταν τσακωθηκαμε....Παντως αν το αποφασισεις στειλε τηλ.με π.μγενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτους
γενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτους
μην με ξαναπεις κουβαγτ να μη φτιαχνω ρε κουβα?
κ τι σκατα θα τρωω??
ετσι παειΔΕΝ ειναι ολοι ετσι....
Μην γενικευεις....
ελαααα μην εισαι κακος...
Οποτε γουσταρεις......τα πμ για αυτο υπαρχουν..εγω παντως την προσκληση την κραταω... ;)
Εκτος απο τους πολιτικους, σε ολα τα αλλα εισαι σωστος !!!!!!!!Αχ αυτή η γενίκευση....όπως με τους πολιτικούς,που οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι και οι 300 είναι κλέφτες....είναι όμως έτσι;;; Έτσι και με τους άνδρες που πολλές γυναίκες τους θεωρούν γουρούνια,όλους.....μπορεί να έπεσες σε 1-2-3 μαλάκες...οκ....αλλά δεν είναι όλοι έτσι.....
τι σου καναν καλε????
ετσι παει
Οχι ετσι ''παει''ετσι παει
ελα τωρα που ειναι ολοι οι αντρες σκατα...και μετα τστιζομαι που μας λενε ολες ελεεινιδες...γενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτους
τι σου καναν καλε????
Ηρεμησε ρε συ....Για αυτο φωναζω
επειδη μετα μας πριζετε τσαμπα τα αρχιδια
αν ακουγες τον Μπολ δεν θα τα παθαινες.
Στα αρχιδια σου τοτε... στα αρχιδια μας τωρα!
Εκτος απο τους πολιτικους, σε ολα τα αλλα εισαι σωστος !!!!!!!!
μη τα λες αυτα με τα πμ γιατι θ'αρχισουν να με ξανακοροιδευουν :-Οποτε γουσταρεις......τα πμ για αυτο υπαρχουν..
Ας πούμε η Λουκ....έχει βρει τον κατάλληλο άνδρα.....κορέκτ;