Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.637
Εγω .... ?εισαι και πονηρουλης
Εγω .... ?εισαι και πονηρουλης
Πότε Σκλαβενίτη,πότε LIDL,πότε Μαρινόπουλο,πότε Γαλαξία,κτλ
LIDL θα πάω σήμερα...γιατί ρωτάς;;;
σε ολες ταζεις να τους δειξεις τα αξιοθεατα?και νομιζα οτι ημουν ξεχωριστηΟταν θ ερθεις για τα αξιοθεατα θα σου φτιαξω μια κρεατοπιττα κεφαλονιτικη...
Να περναει η ωρα...Πότε Σκλαβενίτη,πότε LIDL,πότε Μαρινόπουλο,πότε Γαλαξία,κτλ
LIDL θα πάω σήμερα...γιατί ρωτάς;;;
εσενα θα σου δειξει τα αρχαια ειπε....σε ολες ταζεις να τους δειξεις τα αξιοθεατα?και νομιζα οτι ημουν ξεχωριστη
ΩΠΑ !!!!!!!!θα αρχισω να κανω βιζιτες
σε ολες ταζεις να τους δειξεις τα αξιοθεατα?και νομιζα οτι ημουν ξεχωριστη
θα αρχισω να κανω βιζιτες
:o :o :o
τρως πιτσα
τι σοβαροφανεια ειναι αυτη; :Sδεν εχω κλωνους μονο εγω ειμαι διχως κλωνο
Για να κλεισετε ραντεβου για ξυλο
ελαααα μην εισαι κακος...Νατες και οι θαυμαστριες
δεν μου λες κοπελα μου
στραβη εισαι?
ή πικραμενη απο την ζωη!
Εγω φταιω?Εγω σε μια το ειπα...αλλα με εχετε μπερδεψει....ξεφυτρωνεται σαν τα μανιταρια...τεσπα..εχω μεγαλο σπητι.....ελατε ολες...να σασ παω και βολτα με το σκαφος...σε ολες ταζεις να τους δειξεις τα αξιοθεατα?και νομιζα οτι ημουν ξεχωριστη
δε γεννηθηκα πριν 2μιση χρονια
κ πλεον φτιαχνω δικη μου πιτσα. εκτος απο τη σαρακοστη, που φτιαχνει η πιτσα κορνερ μια με τυρι σογιας
γενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτουςΈλα ρε....μη το χαλάς,σοβαρέψου.... :-
ειλικρινα δεν ξερω με τι να πρωτο χτυπησω το κεφαλι μου
για την πιτσα σογιας
η για οτι φτιαχνεις εσυ πιτσα
γενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτους
ΔΕΝ ειναι ολοι ετσι....γενικα ολοι οι αντρες ειναι σκατα οποτε γιατι να τους εμπιστευεσαι καλυτερα στη βιζιτα να εκμεταλλευονται αυτοι κατι απο σενα και εσυ απο αυτους
εγω παντως την προσκληση την κραταω... ;)Εγω φταιω?Εγω σε μια το ειπα...αλλα με εχετε μπερδεψει....ξεφυτρωνεται σαν τα μανιταρια...τεσπα..εχω μεγαλο σπητι.....ελατε ολες...να σασ παω και βολτα με το σκαφος...