Διαγραμμένο μέλος 180642
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 704
- Πόντοι
- 311
αυτη η πατουρα.....ειναι στα αληθεια ετσι ???? γιατι αν ειναι κα ισε σταβλο να μενει δε μας νοιαζει
Κωλαρακι σφιχτο. πετρα. ειναι γυμνασμενη. Οι φωτο αυθεντικες και απο βαθυ καυισμα , ακουραστη
Κκαι μετα ΞΥΠΝΗΣΕΣ να υποθεσω;Όπα, παιδιά ίσως δεν σας έδωσα να καταλάβετε καλά, το μουνακι που συνάντησα δεν ήταν επαγγελματίας ήταν αυτό που λέμε πουτανακι, απάντησε σε δικιά μου αγγελία.... Χωρίς λεφτά γι'αυτο λέω γλίτωσα τα 200 και γαμησα ένα μουνι 3 φορές καλύτερο από την ''Ευα''
οτι ναναι μετα 2 χρονια???Κκαι μετα ΞΥΠΝΗΣΕΣ να υποθεσω;
για να πεις που να ψαχνω τωρα ας κανω με σκετο νεροOπως έχουν αναφέρει και οι αλλοι πολύ καλή περίπτωση αν συνηθίσεις γρήγορα την θέα των τεράστιων χειλιών.Μια παρατήρηση μόνο ...όταν ζήτησα να πάω στο μπάνιο διαπίστωσα ότι το μισό ήταν γεμάτο από μπουκάλια αφροντούζ...μήπως ήταν παιχνίδι να βρω το γεμάτο για να κάνω ντουζ???
Prive είναι φίλε μου και να σου δώσω τηλέφωνο αν δεν πας με κάποιον δυσκολα ....ρε συ μαστορα για πες κ μας τα νεουδια αυτην την εβιτα που μπορουμε να την βρουμε...
Prive είναι φίλε μου και να σου δώσω τηλέφωνο αν δεν πας με κάποιον δυσκολα ....
Παίδες εάν αξίζει μέσα πάμε τριάδα κ εάν θέλει η κοπέλα πάμε κ για καφέ να μας γνωρίσει καλύτερα