kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.294
- Πόντοι
- 456
ΗΡΕΜΑ .....
Ωχ σύρμα πλάκωσαν τα ματΗΡΕΜΑ .....
Δν μ απάντησες ακόμη απ' ποτέ έχεις ν πας....μήπως φοβάσαι τ κάμερεςΚ εμείς σοβαρά στο λέμε ότι μας έχεις ζαλίσει τονμε της παπαριες σου Αλλά εσύ συνεχίζεις
![]()
Πολύ αστείος βρε χαμενε αγαπούλα κ σύ, ακόμα πάς εκεί?Βρε καλώς τον.....
Άντε αγοράκι μου ξανά στην τρύπουλα σου.
Φαντάζομαι για να βγεις καραγκιόζης τις απόκριες δεν χρειάζεται να ντυθείς.
Γεια σου Dimi...Βρε καλώς τον.....
Άντε αγοράκι μου ξανά στην τρύπουλα σου.
Φαντάζομαι για να βγεις καραγκιόζης τις απόκριες δεν χρειάζεται να ντυθείς.
Κακοήθειες φαντάζομαι άκουσες ή σκαρφίστηκες πάλι. Τι κάνω εγώ το ξέρει ο κύκλος που με ενδιαφέρει. Το ποιος είναι αγαπούλης, δες τον καθρέφτη σου...Πολύ αστείος βρε χαμενε αγαπούλα κ σύ, ακόμα πάς εκεί?
Θα σ δούμε στ Αντ1 κ σένα ααααα κ π είσαι? ,,,,,,,,,,,πρόσεχε! ;;;;; Κάτι άκουσα
Αν βγάλω πληροφορίες π ξέρω θ τρέχετε γ έλεχο,,,,,,κ θ ιστε πολύ καιρό μακριά άπω πουτανες , επίσης να ξέρετε εκτός απ' 2 φανερές κάμερες μ κάρτα μνήμης γ ν βλέπει ο νταβας έχει κ κρυφή μέσα σε αρκουδάκι διακοσμητικόΚακοήθειες φαντάζομαι άκουσες ή σκαρφίστηκες πάλι. Τι κάνω εγώ το ξέρει ο κύκλος που με ενδιαφέρει. Το ποιος είναι αγαπούλης, δες τον καθρέφτη σου...
Μετά από αυτό από μένα εκτός από μεγάλο Χ, έχεις φάει και report, πρώτη φορά στα 17+ χρόνια εδώ μέσα.Αν βγάλω πληροφορίες π ξέρω θ τρέχετε γ έλεχο,,,,,,κ θ ιστε πολύ καιρό μακριά άπω πουτανες , επίσης να ξέρετε εκτός απ' 2 φανερές κάμερες μ κάρτα μνήμης γ ν βλέπει ο νταβας έχει κ κρυφή μέσα σε αρκουδάκι διακοσμητικό
Κ σ δίμι άραξε στ κιλά σ, έχω κ γ σένα ραματα σξερω δν Μ ξέρεις Γιάννη. ....
Απειλείς κόσμο τώρα εσύ; Άντε πάρε μπούλο από εδώ μέσα επιτέλους.Αν βγάλω πληροφορίες π ξέρω θ τρέχετε γ έλεχο,,,,,,κ θ ιστε πολύ καιρό μακριά άπω πουτανες , επίσης να ξέρετε εκτός απ' 2 φανερές κάμερες μ κάρτα μνήμης γ ν βλέπει ο νταβας έχει κ κρυφή μέσα σε αρκουδάκι διακοσμητικό
Κ σ δίμι άραξε στ κιλά σ, έχω κ γ σένα ραματα σξερω δν Μ ξέρεις Γιάννη. ....