Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.724
- Πόντοι
- 746
σεβασμος στην ιεραρχιαΚάτι ζώα σαν και εσένα έχουμε στο φόρουμ που το παίζουν έξυπνοι...φτύσε τα μπουτάκια σου μαρή λουλού...έλεος
σεβασμος στην ιεραρχιαΚάτι ζώα σαν και εσένα έχουμε στο φόρουμ που το παίζουν έξυπνοι...φτύσε τα μπουτάκια σου μαρή λουλού...έλεος
καθολου καραγκιοζης απλα κλαιγεσαι μεσα στο bourdela.com για κατι παντελως ασχετο αδιαφορο και cringe...Λουλη.,..Αποδεικνύεις περίτρανα πόσο καραγκιόζης είσαι καθημερινά γελιοιε.
ρε συ ο τυπος εχει εμονη με την Βικυ. ΜΑς ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ! φτανει ρε! συνεχως την κραζει αλλα συνεχιζει να πηγαινει(οπως ο ιδιος λεει) και να της σταζει τα φραγκα...καθολου καραγκιοζης απλα κλαιγεσαι μεσα στο bourdela.com για κατι παντελως ασχετο αδιαφορο και cringe...Λουλη.,..
Παραμύθι είναι ότι πηγαίνει να τονίσει ότι υπάρχουν κάμερες κ καλάρε συ ο τυπος εχει εμονη με την Βικυ. ΜΑς ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ! φτανει ρε! συνεχως την κραζει αλλα συνεχιζει να πηγαινει(οπως ο ιδιος λεει) και να της σταζει τα φραγκα...
και γω αυτο πιστευωΠαραμύθι είναι ότι πηγαίνει να τονίσει ότι υπάρχουν κάμερες κ καλά
Θα έχει φάει χυλοπίτα κ ακόμα δε λέει να κρυώσει γιαυτό κ τα λέει αυτά
Μάλλον εσύ είσαι το γατάκι π νομίζεις ότι μας δουλεύεις όπως τότε με τα Πυλαιωτικα π μας φλομώσες στις παπαριες παπάτζη
Σε παρακαλώ πολύ, ο ένας και μοναδικός παπατζής είναι ο @Papatzhs69. Κατέχει και τα πνευματικά δικαιώματα.Μάλλον εσύ είσαι το γατάκι π νομίζεις ότι μας δουλεύεις όπως τότε με τα Πυλαιωτικα π μας φλομώσες στις παπαριες παπάτζη
Αστους να μαλώσουνΣε παρακαλώ πολύ, ο ένας και μοναδικός παπατζής είναι ο @Papatzhs69. Κατέχει και τα πνευματικά δικαιώματα.
Τι είμαι; Μνπν σαν εσένα να ανάβω φυτίλια;Αστους να μαλώσουν![]()
Με έχεις παρεξηγήσειΤι είμαι; Μνπν σαν εσένα να ανάβω φυτίλια;![]()
Θα πάω κι εγώ στην Βίκυ από βδομάδα. Έχω καιρό να την δω αλλά αποθύμησα να κάνω έρωτα μαζί της. Είναι πολύ καλή σε αυτό....ρε συ ο τυπος εχει εμονη με την Βικυ. ΜΑς ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ! φτανει ρε! συνεχως την κραζει αλλα συνεχιζει να πηγαινει(οπως ο ιδιος λεει) και να της σταζει τα φραγκα...
Τα έχουμε πει πολλές φορές.Γαμιέται σαν να είναι η γκόμενα σου.Αυτό θα πει βίζιτα.Γαμιεται καλά αυτή η Βικη ρε σεις?
Αξίζει?
Παίζει τρόπος επικοινωνίας κινητό σε κάνα πμ μηπως? Τησ είχα στείλει παλιότερα κανεσεξ μου δώσε νούμερο αλλά άλλαξα συσκευή και βαριέμαι το interview μέσω κανεσεξ πάλιΤα έχουμε πει πολλές φορές.Γαμιέται σαν να είναι η γκόμενα σου.Αυτό θα πει βίζιτα.
ΦουσκωμενηΗ Λένκα σε τι κατάσταση είναι τελευταία?
εγω της ειχα στειλει μηνυμα στο κανεσεξ αλλα δεν με απηντησε. εχει κανεις το τηλ της?Παίζει τρόπος επικοινωνίας κινητό σε κάνα πμ μηπως? Τησ είχα στείλει παλιότερα κανεσεξ μου δώσε νούμερο αλλά άλλαξα συσκευή και βαριέμαι το interview μέσω κανεσεξ πάλι![]()