Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 6.057
- Πόντοι
- 1.056
Αστους να μαλώσουνΣε παρακαλώ πολύ, ο ένας και μοναδικός παπατζής είναι ο @Papatzhs69. Κατέχει και τα πνευματικά δικαιώματα.
Αστους να μαλώσουνΣε παρακαλώ πολύ, ο ένας και μοναδικός παπατζής είναι ο @Papatzhs69. Κατέχει και τα πνευματικά δικαιώματα.
Τι είμαι; Μνπν σαν εσένα να ανάβω φυτίλια;Αστους να μαλώσουν
Με έχεις παρεξηγήσειΤι είμαι; Μνπν σαν εσένα να ανάβω φυτίλια;
Θα πάω κι εγώ στην Βίκυ από βδομάδα. Έχω καιρό να την δω αλλά αποθύμησα να κάνω έρωτα μαζί της. Είναι πολύ καλή σε αυτό....ρε συ ο τυπος εχει εμονη με την Βικυ. ΜΑς ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ! φτανει ρε! συνεχως την κραζει αλλα συνεχιζει να πηγαινει(οπως ο ιδιος λεει) και να της σταζει τα φραγκα...
Τα έχουμε πει πολλές φορές.Γαμιέται σαν να είναι η γκόμενα σου.Αυτό θα πει βίζιτα.Γαμιεται καλά αυτή η Βικη ρε σεις?
Αξίζει?
Παίζει τρόπος επικοινωνίας κινητό σε κάνα πμ μηπως? Τησ είχα στείλει παλιότερα κανεσεξ μου δώσε νούμερο αλλά άλλαξα συσκευή και βαριέμαι το interview μέσω κανεσεξ πάλιΤα έχουμε πει πολλές φορές.Γαμιέται σαν να είναι η γκόμενα σου.Αυτό θα πει βίζιτα.
ΦουσκωμενηΗ Λένκα σε τι κατάσταση είναι τελευταία?
εγω της ειχα στειλει μηνυμα στο κανεσεξ αλλα δεν με απηντησε. εχει κανεις το τηλ της?Παίζει τρόπος επικοινωνίας κινητό σε κάνα πμ μηπως? Τησ είχα στείλει παλιότερα κανεσεξ μου δώσε νούμερο αλλά άλλαξα συσκευή και βαριέμαι το interview μέσω κανεσεξ πάλι