Δεν κάνει η ζωή η πενηνταρα
για στείλε αν μπορείς
για στείλε αν μπορείς
Γιατί το λές αυτό φίλε μου? Δοκίμασες καί δέν σού άρεσε?Δεν κάνει η ζωή η πενηνταρα
Από όσες βάζουν αγγελία τελευταία,μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία πως η Ελένη με τα τατουάζ είναι εγγύηση.Την επόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει στην πόλη.Έχει διαγράψει την αγγελία της τώρα,αλλά όταν την ανεβάσει,λογικά θα την καταλάβεις.Βάζει δικές της φωτό χωρίς να φαίνεται το πρόσωποΚαλησπέρα, θα είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειές τις επόμενες ημέρες.
Από ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αξιόλογο, ωστόσο έχει κανείς να προτείνει κάτι που να μην είναι εντελώς φόλα?
Ευχαριστώ, ελπίζω να βρω άκρη και η Ελένη να μετατρέψει αυτό το σάπιο κορμί, στον Μάμρα τον παντοτινό.Από όσες βάζουν αγγελία τελευταία,μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία πως η Ελένη με τα τατουάζ είναι εγγύηση.Την επόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει στην πόλη.Έχει διαγράψει την αγγελία της τώρα,αλλά όταν την ανεβάσει,λογικά θα την καταλάβεις.Βάζει δικές της φωτό χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο
μιλησα με τη βικη χτες μετα απο καιρο δε ξερω εσεις ποσο εχετε να μιλησετε αλλα γενικως ολο δε μπορει τελευταια .μου υποσχεθηκε οτι θα βρεθουμε σε καμια βδομαδα ειπε αντε να δωΚαλημέρα κανένα νέο κανένας από Βίκυ ;
Διακρίνω ένα ερωτά μεγάλο με την Βίκυ η είναι ιδέα μουμιλησα με τη βικη χτες μετα απο καιρο δε ξερω εσεις ποσο εχετε να μιλησετε αλλα γενικως ολο δε μπορει τελευταια .μου υποσχεθηκε οτι θα βρεθουμε σε καμια βδομαδα ειπε αντε να δω
Σε ποια αγγελεια την βρήκες ;μιλησα με τη βικη χτες μετα απο καιρο δε ξερω εσεις ποσο εχετε να μιλησετε αλλα γενικως ολο δε μπορει τελευταια .μου υποσχεθηκε οτι θα βρεθουμε σε καμια βδομαδα ειπε αντε να δω
Και πριν δυο χρόνια τα ίδια είχαμε...Διακρίνω ένα ερωτά μεγάλο με την Βίκυ η είναι ιδέα μου
Ετσι Για να μη ξεχνιόμαστεΚαι πριν δυο χρόνια τα ίδια είχαμε...
Πες τα Χρυσόστομε... Προβλέπω το παρακάτω σε επανάληψη.Και πριν δυο χρόνια τα ίδια είχαμε...
Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν...Πες τα Χρυσόστομε... Προβλέπω το παρακάτω σε επανάληψη.
Όπα, παιδιά ίσως δεν σας έδωσα να καταλάβετε καλά, το μουνακι που συνάντησα δεν ήταν επαγγελματίας ήταν αυτό που λέμε πουτανακι, απάντησε σε δικιά μου αγγελία.... Χωρίς λεφτά λγι'αυτο λέω γλίτωσα τα 200 και γαμησα ένα μουνι 3 φορές καλύτερο από την ''Ευα''
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος....ένα πράγμα....χαχαχαΣε ποια αγγελεια την βρήκες ;
Σε ποιά αναφέρεσαι φίλε μου?Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος....ένα πράγμα....χαχαχα
εχω το τηλεφωνο της Man δεν ειδα αγγελιαΣε ποια αγγελεια την βρήκες ;
Καλή φάση πρέπει να είναι αν διαλέγεις κιόλας σε σαλόνιπαιδια ειδα μια αγγελια με ενα σπιτι που εχει διαφορες κοπελες. εχει παει κανεις?
Μόνο στην Θεσσαλονίκη στον χώρο μου.Δυνατοτητα για ντουζ κσι ποτακι
Είμαι Νέα γαλαζοαίματη vip ανεξάρτητη παρουσία στην Σαλονικα για λίγες ημέρες με sportivo look για όλες τις φαντασιώσεις σου +30 693 932 7892 διμετρα πόδια , Κορμι με elegance χαραξκτηρικα με μελι Μάτια και δικό μου διακριτικό χώρο . Βρίσκομαι για λίγες μέρες στο κέντρο της Θεσσαλονθκης...kanesex.com
δε θα μπορουσα να γλυψω τετοια ρογα θα μου πεφτεΑυτής τα μεμέ σαν ροξάκια είναι.....Ime kalitheia se xoro diko mou
ME LENE STELA I FOTO MOU INE ALITHINES AN THES NA KANOME TRELES KE NA PERASOME TELIA KALESEME VRISKOME STIN KALITHEIA SE XORO DIKO MOU 6948152221kanesex.com