Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Σε εσάς αγαπητέ μου, σε άλλους μας στέλνει μηνύματα κάθε 3ο Πάσχααντε μπραβο αυτη ειναι 70ε επαιρνε και σηκωνει τηλ καθε 2ρο πασχα
Σε εσάς αγαπητέ μου, σε άλλους μας στέλνει μηνύματα κάθε 3ο Πάσχααντε μπραβο αυτη ειναι 70ε επαιρνε και σηκωνει τηλ καθε 2ρο πασχα
πρεπει να επιμενεις για να εχεις την ευνοικη μεταχειριση του 2ρου πασχαΣε εσάς αγαπητέ μου, σε άλλους μας στέλνει μηνύματα κάθε 3ο Πάσχα
Ευχαριστώ πολύ, δε θα πάρω, προτιμώ να απολαμβάνω την μεταχείριση του 3ου Πάσχα.πρεπει να επιμενεις για να εχεις την ευνοικη μεταχειριση του 2ρου πασχα
Είναι αρκετά υποκειμενικό το θέμα του σώματος.Και εγώ το ίδιο διάστημα πήγα.Δεν θεωρώ ότι ξέφυγε από το στυλ νταρντάνας.Τα κιλά είναι σωστά κατανεμημένα και είναι σφιχτό το σώμα της.Βέβαια είναι τυχερή,γιατί έχει ύψοςΗ Βίκυ θεωρώ χάλασε σωματικά… στο ραντεβού που κάναμε ενώ είχα ακούσει καλές κρητικές , είδα αρκετά παραπάνω κιλά, ξέφυγε απο το στύλ νταρντάνας… ραντεβού πριν κανά μήνα σχεδόν.
Έτσι.Επίσης,το αργό τέμπο άλλους τους ξενερώνει,άλλους τους αφήνει αδιάφορους και άλλους τους ερεθίζειΝαι ισως εγω θα ηθελα ενα κλικ κατω … αλλα ενταξει γενικα δεν ηταν κακη, καθαρη αλλα slow motion πολυ, καλουτσικη πιπα.
Ισχύει αυτό.Έχει καλή συμμετοχή,δεν είναι κομοδίνοΕίχαμε χημεία και πρέπει να το γουστάρει κιόλας γιατί μιλήσαμε και αρκετά και στη δεύτερη γύρα που έπεσε δυνατό σφυροκόπημα για κανα δεκαπεντάλεπτο δεν είπε όχι στα τεσσερα.
90 δε το είχε στις 2 γυρες; ανεβασε τη τιμουλα της;Καλησπέρα κι από μένα, να πάρω πασά από το φίλο πιο πάνω για τη Βίκυ και να γράψω και εγώ κριτική. Συνεννοήθηκα με μυνήματα μετά μου έδωσε το τηλέφωνο της και γενικά έκλεισε εύκολα το ραντεβού, αρκετά ευγενική ωραίος χώρος και καλό social. Η ρυθμοί της είναι σχετικά αργοί Και η πίπα της όχι κάτι το τρομερό είναι οριακά value for money… Στα του αγώνα επειδή θεωρώ ότι έβαλε λίγο παραπανίσια κιλά δεν είναι εύκολη η εναλλαγή στάσεων και γενικά σε παιχνίδια.
Παίχτηκαν δύο γύροι στα 100€. Για κάποιον που θέλει χαλαρές καταστάσεις ίσως είναι OK. Εγώ θα το σκεφτόμουν αν ξανά έκανα συνάντηση.
Δεν παίρνω και όρκο αλλά εγώ 100 της έδωσα, εκτός αν δεν είχε να μου δώσει ρέστα αλλά δεν είπε και κάτι.90 δε το είχε στις 2 γυρες; ανεβασε τη τιμουλα της;
Τι κολλημα είναι αυτό με την Βίκυ κ την ψάχνεις μήνεςΚαλημέρα κανένα νέο κανένας από Βίκυ ;
Τωρα σοβαρα θες να μιλησουμε για κολληματα που εχουν φαει μερικοι εδω μεσα? λολΤι κολλημα είναι αυτό με την Βίκυ κ την ψάχνεις μήνες
Να ρωτήσουμε αν την παντρεύει η μαμά της να στην δώσουμε
Η Ζωή η 50αρα,που κάνει incall σε κάποιο ξενοδοχείο.Έχει και νήμα εδώΠαιδιά ξέρετε αν παίζει καμιά gilfara ανεξάρτητη?
για στείλε αν μπορείςΗ Ζωή η 50αρα,που κάνει incall σε κάποιο ξενοδοχείο.Έχει και νήμα εδώ
για στείλε αν μπορείς