ιδιοχειλε σταμάτα να κάνεις 100 νικ νειμ Και να μιλάς για τον εαυτό σου επίσης αν είσαι όντως άλλο άτομο και διαβάσεις την κουβέντα που δε το νομιζω ! θα καταλάβαινες γιατί πήγε η κουβέντα στην Βίκυ εγώ έχω κάνει λογαριασμό από το 2018 αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για την κοπέλα αλλά όταν έχω αδυναμία σε κάποια και πιστεύω ότι αξίζει εννοείται θα την υπερασπιστώ άσχετο που μπήκε σαν πορδή σφήνα ο άλλος να μου κρινει το γούστο!
Λοιπόν, Βίκυ, αυτό που ήθελες το κατάφερες. Εδώ και 3 σελίδες , ένα ολόκληρο νήμα ασχολείται μαζί σου. Κάπου όμως το αστείο πρέπει να τελειώσει. Αντιλαμβάνομαι, βέβαια, ότι έχεις αδυναμία εκφοράς, στοιχειώδους, γραπτού λόγου (πονέσαν τα ματάκια μας πουλάκι μου να διαβάζουμε τα ασύντακτα/ασυνάρτητα κατεβατά σου), διαπιστώνω όμως, μετά λύπης, πως - για να γράφεις όσα γράφεις - έχεις και παντελή έλλειψη ικανότητας κατανόησης γραπτού κειμένου. Προφανώς τα Ζάναξ σου έκαναν το μυαλό (έτι περισσότερο) πουρέ. Ξέρεις τι λέω...
Αν, πάλι (στην απίθανη περίπτωση που), δεν είσαι η Βίκυ, θα σου πω τα εξής :
1. Έχω την κακή συνήθεια να έχω μόνο έναν λογαριασμό. Εγώ βλέπεις δεν έχω ανάγκη κλώνων.
2. Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί πήγες την κουβέντα στην Βίκυ. Ειλικρινά όμως, δεν με απασχολεί καθόλου που είσαι προμότορας/νταβατζής/νταλαβερτζής της. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...
3. Όντως έχεις κάνει λογαριασμό από το 2018, και δεν έχεις μιλήσει ποτέ για την κοπέλα. Βεβαίως, από τις 22/11/2018 (όταν και η Βίκυ βγήκε σόλο στο κλαρί), που έκανες τον λογαριασμό, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, και γενικά δεν έχεις πει τίποτα... Η λογοδιάρροια τώρα σε έπιασε.
4. Λες ότι της έχεις αδυναμία. Αν είσαι αγαπούλης, και συγκινήθηκες μαζί της (γιατί η Βίκυ είναι και "ρομαντική" ψυχή , άλλωστε), πες το μάνα μου, μολόγα το, βγάλτο από μέσα σου, μην τ' αφήνεις να σου τρώει τα σωθικά. Θα έχεις την αμέριστη συμπάθεια και συμπαράστασή μας.
5. Επ ουδενί δεν θα κρίνω εγώ το γούστο σου (το οποίο ελπίζω να μην ανταγωνίζεται τις επιδόσεις σου στον γραπτό λόγο). Τις προθέσεις σου κρίνω.
Αυτά.
ΥΓ. Το νικ μου είναι ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ (ο λείχων το αιδοίο, στα αρχαία ελληνικά, δηλ αυτός που κάνει γλειφομούνι), και όχι "ιδιοχειλος" (το αναπαράγω αυτολεξεί, όπως το έγραψες). Σε περίπτωση που θέλεις να μου απευθύνεις εκ νέου το λόγο, γράψε το σωστά, αν και θα μου προξενούσε τρομερή εντύπωση το να μπορέσεις να γράψεις σωστά μια λέξη με πάνω από δυο συλλαβές.
ΥΓ 2. Πριν ξαναγράψεις το οτιδήποτε, ρίξε μια ματιά στην Νεοελληνική Γραμματική του Τριανταφυλλίδη (κεφ. 4 - Τα σημεία στίξης και η χρήση τους), και στο Συντακτικό της Ελληνικής Γλώσσας του Τζάρτζανου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήσιμα/καινούρια πράγματα θα μάθεις.
ΥΓ 3 "Ιδών δε ο Κύριος τους όχλους ανέβη εις το όρος, και καθίσαντος αυτού προσήλθον αυτώ οι μαθηταί αυτού, και ανοίξας το στόμα αυτού εδίδασκεν αυτούς λέγων·
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών." (κατά Ματθαίον 5, 1-3)