gomenakiasssexy27
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164
- Πόντοι
- 1
Πλάκα κάνεις!!!! Ο χώρος πού βρίσκεται;;;
Δωσε πληροφοριες στον λαο
Πλάκα κάνεις!!!! Ο χώρος πού βρίσκεται;;;
λοιπόν εσύ πότε θα ερτις από εμένα στο σπίτι να σε δω 6mines μωρό μου έχω να σε dwΑγαπητέ μου, δεν έχει να κάνει με το αν θέλουμε να ενημερώσουμε ή όχι, έχουμε αναφέρει ουκ ολίγοι το πρόγραμμα της Βίκυς και της Λένκας/Ιρίνας, όπως και τις αγγελίες τους, καθώς και το που βρίσκονται, οπότε μέχρι και οι κότες ξέρουν πως να τις βρούνε. (π.χ. χτες/προχτές αναφέρω ότι τη Βίκυ την πέτυχα στην κατηγορία μασάζ σχετικά πρόσφατα, κάνοντας μια συνδυαστική με το ότι η κορασίδα χρεώνει συγκεκριμένα ποσά που έχουν αναφερθεί σε άλλα νήματα εδώ, και το ότι έχει δικό της χώρο αυτομάτως σε βοηθάει να κάνεις μια σχετική αναζήτηση, ή να τσεκάρεις τις πρώτες 10 σελίδες της κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη).
Απλά αυτό που λέμε είναι να ψάξετε κι εσείς λίγο και να μην περιμένετε μασημένη τροφή όταν βαριέστε να κάνετε 2 κινήσεις για να τις βρείτε, και φυσικά να κάνετε 2-3 ενημερώσεις οι ίδιοι, για να μπορέσουμε να έχουμε κι εμείς μια καλύτερη άποψη για εσάς. Δεν σας ξέρουμε και γι' αυτό το λόγο είμαστε εξίσου επιφυλακτικοί σε ορισμένα πράγματα. Ψαχτείτε λίγο, δε βλάπτει, και μην απαιτείτε μασημένη τροφή όταν δεν κάνετε πρώτα 2-3 κινήσεις απλές, για έρευνα και ενημέρωση.
την κοπέλα στις 10 και 11 δεν την έχω τύχει εγώ προσωπικά. Αλλά ο χώρος είναι όπως στις φωτογραφίες. Η ξανθιά είναι η ζετα και η ψηλή με το κοντό μαλλί η Όλγα αν θυμάμαι σωστά. Γενικώς έχουν περάσει αρκετές από εκείΑν όντως υπάρχει η κοπέλα των φωτογραφιών 10 και 11,πραγματικά φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό
rozaggelies η σελίδακαλησπέρα. Ξέρει κανείς για αυτήν την κυρία;θα εκτιμηθεί η βοήθεια. Αν υπάρχει ήδη κριτική, να ψάξω να την βρω. Ειδάλλως να κάνω καμιά καταδρομικη αν βολέψει. Επιπλέον δεν έχω πάει ποτέ στην Ιρινα κι από τις κριτικές κατάλαβα πως οι απόψεις διίστανται. Όπως και να έχει, αξίζει να δοκιμάσω με την Ιρινα έστω μια φορά;
lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/%CF%83%CE%B5%CE%BE%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1/
αυτη δεχεται σπιτι της. αν παει κανεις ας πει κατι. 80 ευρω λεει και χυνεις οσες φορες θες.
την πηρα τηλ ξανα δεν το σηκωσε. μετα το ειχε κλειστο κ μετα δεν απαντουσε.
Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω η πιο αντικειμενική κριτική, που έχω διαβάσει. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρίαΦιλος για την Ιρινα εχουν ειπωθει πολλα και ισχυει ο,τι εχεις διαβασεις! Υπαρχουν και θετικα και αρνητικα οπως σε ολα στη ζωη.
Στα θετικα για μενα: Επικοινωνιακη, σε κανει να νιωθεις ανετα, θελει να σε ευχαριστησει, εχει βυζαρες (πλαστικες) αν εισαι λατρης των boobs, γενικα δυνατο σωμα και ωραια πιπα και ειναι 70ε/1ω και οχι 80ε/ω που ζητανε οι περισσοτερες (θα μου πεις σιγα για 10 ευρω αλλα οκ εγω το καταγραφω)
Στα αρνητικα για μενα: Ολο το πανηγυρι γινεται σε ενα καναπε, οποτε μερικες φορες δεν ειναι βολικο, ενω για να μπεις στο μπανιο πρεπει να κανεις τον νιντζα, 69 οταν ζητησα δεν ηταν προθυμη και δεν εγινε, ενω τελος τα χειλη της (ειναι σαν αυτα που ειχε κανει η Ελενη σε ενα επεισοδιο στο Κων/νου και Ελενης) που το εχουν πει ολοι ειναι ενα πραγμα που πρεπει να το συνηθισεις γρηγορα: Ειτε θα τρομαξεις και θα σε χαλασει είτε θα το ξεπερασεις και πανω στη πιπα θα σου φαινονται κομπλε!
αφησα ενα κενο αναμεσα στο www. και στο lovelsit για να μην την κοψει η σελιδα.βάλε καλύτερα την αγγελία αρχηγέ
αφησα ενα κενο αναμεσα στο www. και στο lovelsit για να μην την κοψει η σελιδα.
σβησε το κενο και μια χαζρα θα την δεις.
δεν ειδες καλα.αυτή λέει Αθήνα φιλαράκι....εδώ νομίζω είναι για Θεσσαλονίκη...
Καλησπέρα, έχουμε γνώση για αυτήν ;;;
Τιμήθηκε χθες η πρακατω . !!!!Λιγο μακρια...ειναι στη σινδο!!!!! Οι υωτογραφιες ολες αληθινες!!!! 160 ευρω μαζι με πρωκτικο!!!!πολυ καλη κοπελα αν και μου εκανε για λιγο τζανκι!!!!μασαζακι ανυπαρκτο βεβαια αν κι το τονισε στο τηλεφωνο!!!!στα του αγωνα αρκετα καλη πιπα με καποτα και στο σεξ πολυ καλη συμμετοχη!!!!αμασητη στο πρωκτικο !!!!αδειχνε να το γουσταρει!!!!ο χωρος ετσι κ ετσι αλλα καθαρος!!!!θα ξαναπροτημιθει σιγουρα!!!
Μίλησα με βικη κ έκλεισα ραντεβού....αυτό που με προβληματίζει είναι ότι διάβασα κάτι παλιά post που λένε κάποιοι συμφορουμιτες να προσέχουμε μην βγεί το τηλέφωνο μας στα μανταλάκια!!!τι παίζει ρε παιδιά, υπάρχει κίνδυνος με την Βίκυ?Και αν ναι που τσεκαρω για το τηλέφωνο μου???