Atimoutsiko
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2019
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Παιδια ψαχνω κι εγω το τηλεφωνο της Βικυς. Μπορει να το στειλει κανεις; Thanks
Για την Λένκα τελικά τι γνώμη επικρατεί;
Κομοδίνο ή όχι;
Αποκρουστική με τα φουσκωμένα χείλη ή όχι;
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με ή χωρίς δικό της χώρο;;
καλη η κωλαρα της δεν λεωΗ θα δοκιμαζα αυτην την Αγαπη που ηρθε θεσ/νικη απο ΑΘηνα. αλλοι λενε καλα γιαυτην αλλοι λενε κακα, εγω παντως με την κωλαρα και τις βυζαρες που ειδα απο φωτος της θα δοκιμαζα.
Εγω την εχω δοκιμασει την Λενκα και δεν μου αρεσε. Φουσκωμενα χειλη εχει ναι, αλλα και ο χωρος που ειχα παει ηταν χαλια, φαντασου το καναμε πανω σε εναν καναπε.
Αλλη προταση, εγω αμα ειχα τωρα φραγκα η θα πηγαινα σε καμμια του κλαμπ π.χ αλεξανδρα που παλιοτερα που την ειχα παρει μου ειχε αρεσει. Η θα δοκιμαζα αυτην την Αγαπη που ηρθε θεσ/νικη απο ΑΘηνα. αλλοι λενε καλα γιαυτην αλλοι λενε κακα, εγω παντως με την κωλαρα και τις βυζαρες που ειδα απο φωτος της θα δοκιμαζα.
καλη η κωλαρα της δεν λεω
αλλα δεν εχει διευκρινιστει απο οτι εχω δει αν την δινει
ναι το ειδα με ενα ψιλοψαξιμο που εκανα στο θρεντ τηςΤην δινει. εχει γραφτει στο νημα της Αθηνας. +30ε.
Οσο για τον φορζα. αν θες κατι πιο οικονικο τοτε καλυτερα να πας σε κανα στουντιο?
Την δινει. εχει γραφτει στο νημα της Αθηνας. +30ε.
Οσο για τον φορζα. αν θες κατι πιο οικονικο τοτε καλυτερα να πας σε κανα στουντιο?
Θέλω να δοκιμάσω για πρώτη φορά με "call girl" και έλεγα να διαθέσω 80-100€.
Ίσως δοκιμάσω με την καυτή σαραντάρα
φιλε με 90 πας με Αγαπη. δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι δεν εχεις τα φραγκα. θα την προτιμουσα εγω σαν επιλογη αντι για την καυτη σαρανταρα. αλλα γουστα ειναι αυτα. αμα σου αρεσουν οι πιο αγριες γυναικες. η αγαπη ειναι πιπινι 19 χρονων λενε.
Για την Λένκα τελικά τι γνώμη επικρατεί;
Κομοδίνο ή όχι;
Αποκρουστική με τα φουσκωμένα χείλη ή όχι;
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με ή χωρίς δικό της χώρο;;
Σόρρυ κάτι δεν έπιασα εγώ σωστά νόμιζα στα 120 είναι η Αγάπη.
(ξανά)ευχαριστώ για την ενημέρωση
η Αγάπη ειναι στα 120 και επιπλέον το χοτελ, μου ειπε οτι δεν εχει χωρο και δεν ερχεται στον χωρο του πελάτη...
Ισχύει, στα 90 είναι προσφορά που κάνει κάποιες μέρες, το στάνταρ είναι τα 120...η Αγάπη ειναι στα 120 και επιπλέον το χοτελ, μου ειπε οτι δεν εχει χωρο και δεν ερχεται στον χωρο του πελάτη...