greek25span
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η κυρία Σούλα είναι για το μπούλο, αλλά ποιος να της τον δώσει να ηρεμήσει!
Είχες κάποια εμπειρία με την Κυρία Σούλα;
Η κυρία Σούλα είναι για το μπούλο, αλλά ποιος να της τον δώσει να ηρεμήσει!
οχι κ κομοδινο. μια χαρα γαμιεται η τυπισσα!Εκφυλη με πλούσια χαρακτηριστικά, εχει καποια μειονεκτήματα δεχεται περιποίηση μονο σε καναπε για να χρησιμοποιήσεις το μπανιο πρεπει να το συμφωνήσεις απο πριν κ για πολλους κομοδίνο στα περί σεξ
Για πολλους ειπα φιλε μου. Κ εγω καλα πέρασα μαζι τηςοχι κ κομοδινο. μια χαρα γαμιεται η τυπισσα!
Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις κάποιο link ή το τηλ της σε pm.?Σήμερα πέρασα και εγώ μια ωραία ώρα με την Βίκυ. Ισχύουν λίγο πολύ όσα έχουν πει οι προηγούμενοι. Πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραία συμπεριφορά, σώμα που χαίρεσαι να το χαζεύεις και πίπα από τις καλύτερες που έχω ζήσει. Σε συνδυασμό και με τα χρήματα που ζητάει είναι κατά τη γνώμη μου (δεν έχω μεγάλη εμπειρία επί του πληρωμένου έρωτα) από τις καλύτερες περιπτώσεις στην πόλη μας.
Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις κάποιο link ή το τηλ της σε pm.?
Στείλε κι εδώ ένα συναγωνιστή
Καλησπέρα, θα είμαι κ εγώ Θεσσαλονίκη το επόμενο ΣΚ.Έχεις PM
Καλησπέρα, θα είμαι κ εγώ Θεσσαλονίκη το επόμενο ΣΚ.
Θα το εκτιμούσα πολύ εάν μου εστελνες τηλ της. Ευχαριστώ
ΜερσίΚαλά να περάσεις
παιδιά, ψαχνω και γω αγγελία βικης αλλα δυστυχως δεν βρισκω, το λινκ στις προηγουμενες σελίδες εχει πεσει. μηπως εχει κανεις στοιχεια/τροπο επικοινωνίας? ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με το πως μπορώ να βρω τη Νίκη? Η αγγελία της έχει διαγραφεί. Ευχαριστω
Μήπως θα μπορούσα και εγώ να το έχω;Δες ΡΜ
Μήπως θα μπορούσα και εγώ να το έχω;
Έψαξα στο kanesex αλλά τπτ!
Ευχαριστώ