ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Ντανιέλα:
Invictus Gallum Gladiator όπως και το logo του Saratoga
Ντανιέλα:
Invictus Gallum Gladiator όπως και το logo του Saratoga
Ωραία, μάθαμε ποια είναι η Ντανιέλα, εγώ δεν έχω στοιχεία της δυστυχώς, οπότε on to the next one, ποια είναι η Αλεξία; Εμένα πώς μου ξέφυγε;;;
@giomotor, @ΗΛΙΑΣ_ΚΑΠ, help!!!
Δε λες λίγα παραπάνω ίνφο; (και για τις δύο ει δυνατόν...)Για την Αλεξια εάν δεν ήταν η παλιά και μένει μαζί με την Τζενη δεν ξέρω κάτι. Η Τζενη πάντως είναι μια χαρά Τούρμπο και έχει αγγελία στο χρυσό οδηγό.
Με βάλατε σε σκέψεις για αυτή την Ντανιελα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;
Δε λες λίγα παραπάνω ίνφο; (και για τις δύο ει δυνατόν...)
Για την αλεξία, νομίζω, και πλιζ διορθώστε με, η αγγελία της είναι τούτη:
Τη Τζένη από Κολομβία/Κούβα/Βραζιλία λες; Αν ναι, είναι στα υπόψιν ;)
Τότε έχω στοιχεία, και πρέπει να ξεκλέψω χρόνο να τη δω... ;)
Ω ναι αυτήν
Μαγκες επειδη πολλοι απο σας ξερουν πολλα, αν δε σας κανει κοπο συμπληρωστε τη λιστα με ο,τι ξερετε (ονομα, εμφανιση, υπηρεσιες, τιμουλες...χωρις τηλεφωνα και διευθυνσεις). Για γυναικες με δικο τους χωρο οπως η ΖΕΝΙΑ, η ΕΜΜΙ/ΕVI/ELI, η ΖΕΤΑ, Η ΤΖΕΝΗ που μαλλον ειναι μαζι με την ΑΛΕΞΙΑ. Συνοπτικα σε μια προταση, απλα αλλα τοσο χρησιμα για τους αλλους. Οποιοσ συμπληρωνει ασ κανει κόπυ-παστε τη λιστα κι ας συμπληρωνει τα δικα του. Ακομη και για ονοματα που ηδη καποιος αλλος εχει ενημερωσει. Αντε να δουμε....
Για την Τζενη όπως είπα από εμφάνιση λέει πολλά. Έχει δυο προγράμματα, το ένα στα 50€ που είναι μια εκτόνωση και το αλλο στα 80€ με δυο εκτονωθείς σε μια ώρα και μασαζάκι. Μην περιμένετε φυσικοθεραπεύτρια, το μασάζ είναι αισθησιακό. Για την Αλεξια μάλλον κάνω λάθος και πρέπει να είναι άλλη από το παλιό call girl. O χώρος είναι στην Παπαφη με Κλεανθους.
Μπες πμΓια την Ντανιελα θα με βοηθήσει κανείς;
Μήπως είσαι συγγενής του Πολάκη;ναι αυτη εναι, αμφιλεγομενη απ οτι καταλαβα....περαν τουτου, το ζητημα ειναι να συμπληρωθει η λιστα με οσα περισσοτερα κοριτσια ξερουμε...μεχρι στιγμης μονο ρωταμε να μαθουμε...ασ γραψουμε και καμμια γραμμουλα...κοπυ παστε την λιστα και συμπληρωστε κι οι υπολοιποι!