Νέα

Γυναίκες και πιώμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Λάκη πες μας,έκλεισες το μαγαζάκι για να μην πληρώνεις 25 ευρώ το μήνα ασφαλιστικές εισφορές παραπάνω. :2funny: :2funny: :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο τύπος προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι δεν γαμάει κανείς ...

Τί να πείσω,η αλήθεια είναι.Στους 10,γαμάνε μόνο οι 3

Άμα γαμούσαν όλοι,η Ελλάδα θα'ταν τώρα στις πρώτες χώρες του κόσμου.Αλλά είμαστε αυτό το μπουρδέλο και λόγω αγαμίας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λάκη πες μας,έκλεισες το μαγαζάκι για να μην πληρώνεις 25 ευρώ το μήνα ασφαλιστικές εισφορές παραπάνω.

Τύπε ... με ένα γέρο ανεβάσαμε φωτογραφίες από λεφτά που έχουμε πάνω μας ...
αν ψήνεσαι ....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Άμα γαμούσαν όλοι,η Ελλάδα θα'ταν τώρα στις πρώτες χώρες του κόσμου.Αλλά είμαστε αυτό το μπουρδέλο και λόγω αγαμίας

Δεν υπάρχει κανείς όπως εσύ , μόνιμα στην αγαμία.
Και πολλοί από αυτούς που είναι σε μόνιμη αγαμία με γκόμενες, γαμάνε πουτάνες.

Γιατί δεν μας λες ... ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ... ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ...
ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΕ ΕΦΤΥΣΑΝ ....

Εγώ λέω ... ΜΗΔΕΝ & ΜΗΔΕΝ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τύπε ... με ένα γέρο ανεβάσαμε φωτογραφίες από λεφτά που έχουμε πάνω μας ...
αν ψήνεσαι ....

Τι να ανεβάσεις ρε κακομοίρη φτωχομπινέ,εδώ έκλεισες το μαγαζάκι σου για 25 ευρώ.
Έλα να σε χαρτζιλικώνω να μου ανοίγεις τις πόρτες...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356

αυτοι που γαμανε δε το λενε γιατι δεν εχουν αναγκη να το πουν και να το δειξουν.
αυτοι που το λενε ειναι ειτε αυτοι που οντως γαμανε και δε μπορουν να κρυφτουν λογω στατους ειτε αυτοι που το παιζουν  οτι γαμανε μπας και θαμπωσουν κανεναν αλλο ως "αλφα μεηλ"

το φορουμ αυτο φτιαχτηκε για το γαμησι κυριως... εγω δε μπηκα εδω μεσα να σας δειξω και να σας κανω να φανταστειτε τις επιδοσεις μου στο γαμησι, ουτε να ισοπεδωσω την καθε μια που γαμησα για τον Χ Ψ λογο και με χαλασε σε καποια στιγμη...

αλλοι το εχουν ψωμοτυρι να γραφουν σαλτσες και ιστοριουλες.

τωρα αν καποιος λεει την απολυτη αληθεια σε ο,τι γραφει εστω και υποκειμενικη, και παλι και αυτο υποκειμενικα θα το δει κανεις...

δεν το ζουμε ολοι το ιδιο, δεν εχουμε ιδια γουστα, ιδια χημεια, και δε παιρνουμε καν τα ιδια πραγματα στο κρεβατι απο τις παρτενερ.

σαντμαν εισαι oneofakind...

εγω τουλαχιστον εδω μεσα τοσο καιρο, βρηκα με ποια μελη εχω κοινα γουστα στις γκομενες (ξερω δηλαδη ποιονου μελους κριτικη θα δω και θα ξερω αν η γκομενα ειναι ο τυπος που θελω να δοκιμασω) και ξερω με ποια μελη εχω χημεια σε αλλες ασχετες αποψεις... ολα αυτα χωρις να εχω επαφες μαζι τους ουτε προσωπικα ουτε δημοσια.
εσυ βρηκες εδω μεσα εστω εναν ομοιδεατη σου. στο γουστο, στις αποψεις για γυναικες η για πολιτικα η δε ξερω εγω τι?

θαρρεις οτι αντε δε γαμας που δε γαμας εστω ενα φιλο απο εδω μεσα θα μπορουσες να εχεις για παρεα?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τι να ανεβάσεις ρε κακομοίρη φτωχομπινέ,εδώ έκλεισες το μαγαζάκι σου για 25 ευρώ.

Αυτό ήταν πολύ πετυχημένο δόλωμα και τσίμπησαν αρκετά καθίκια. Όπως εσύ και με τους άλλους λογαριασμούς σου !

Αν θες πάντως να ανεβάσουμε φωτογραφιούλες των μετρητών που έχουμε πάνω μας !!!!!

Αν και κάτι golden boys σαν εσένα, θα μας πουν ότι στο ριτζ στη νυ ,
πληρώνετε μόνο με .... κάρτες !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
θαρρεις οτι αντε δε γαμας που δε γαμας εστω ενα φιλο απο εδω μεσα θα μπορουσες να εχεις για παρεα?

Αυτός δέχεται ως φυσιολογικό το ότι δεν έχει γαμήσει ποτε, ούτε πουτάνα, ούτε την έχει πέσει ποτέ, σε καμία ...

και προσπαθεί να αποδείξει ότι η πλειοψηφία είναι έτσι !

Μπορεί να φτιάξει καμιά ... νέα επιστήμη ο τύπος ...
ή νέα μαθηματικά !!!!!!

οι φανταστικοί αριθμοί κάπως έτσι δεν προέκυψαν ;;;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αυτό ήταν πολύ πετυχημένο δόλωμα και τσίμπησαν αρκετά καθίκια. Όπως εσύ και με τους άλλους λογαριασμούς σου !

Αν θες πάντως να ανεβάσουμε φωτογραφιούλες των μετρητών που έχουμε πάνω μας !!!!!

Αν και κάτι golden boys σαν εσένα, θα μας πουν ότι στο ριτζ στη νυ ,
πληρώνετε μόνο με .... κάρτες !

Λαλάκη έχεις πάθει παράκρουση,επειδή είσαι τέρμα μαλάκας και σε ξεφτιλίζουν όλοι πιστεύεις πως οι "όλοι" είναι ένας.
Έχει πάθει πια μόνιμη εγκεφαλική βλάβη,ελπίζω να μην μάθουμε για σένα στις ειδήσεις κάποιο βράδυ. :S  

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λαλάκη έχεις πάθει παράκρουση,επειδή είσαι τέρμα μαλάκας και σε ξεφτιλίζουν όλοι πιστεύεις πως οι "όλοι" είναι ένας.
Έχει πάθει πια μόνιμη εγκεφαλική βλάβη,ελπίζω να μην μάθουμε για σένα στις ειδήσεις κάποιο βράδυ. :S 

Κατανοητή η εμμονή σου ....

αλλά επειδή γαμάς κάθε θέμα, με τα ποστ σου για μένα , με τα οποία δεν ιδρώνουν ούτε τα @@ μου,
δεν ανοιγεις ένα ειδικό θέμα ;;;;

είναι λίγο μαλακία να τα γαμάς όλα, όπου γράφω , γράφοντας από κάτω για μένα ...

κάτι που έκαναν πολλοί άλλοι από το 2006 και δεν τους θυμάται κανείς ....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Σε΄πιάσε το χάπι βλέπω,είσαι σε καταστολή τώρα :grin:
Άντε...νάνι!

Papageorge21

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2020
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
0
Στο θέμα πάντως μάγκες, κατά τη γνώμη μου και πέρα από τα σκουπίδια που γαμάμε τα καλοκαίρια που πίνουν το κώλο τους (πιστεύω αυτές που το τερματίζουν και το αντέχουν συνάμα είναι οι Πολωνές), είναι φουλ αντιερωτικό να βγαίνεις με γκόμενα ραντεβού και να χρειάζεται να πιει 3,4 ποτά για να «κάνει κέφι»..Λόγω αθλητισμού δεν είμαι και ο μεγαλύτερος πότης γι αυτό ίσως να φαίνομαι υπερβολικός..

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Απο τις ανατολικοευρωπειες ποιες πινουν περισσοτερο;
Kman και οι υπολοιποι που ζησατε εκει, Θελουμε τα φωτα σας

Θα ρωτουσα το ιδιο και για τις δυτικοευρωπειες, αλλα μαλλον εκει οι αγγλιδες δεν εχουν ανταγωνισμο

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
299
Πόντοι
21
Τα καλύτερα γούστα τα έβγαλα με κοπελιές που έπιναν κανα τσιγάρο, το αλκόολ το σιχαίνομαι.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε μία γκόμενα να είναι τελείως λίωμα ή εντελώς παθιασμένη με το ποτό. Γιατί στην πρώτη περίπτωση το να γαμάς ένα "σακί" δεν έχει καμία ευχαρίστηση ή κάβλα και στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για μία παθολογική κατάσταση. Αλλά το μία γκόμενα κάποιες φορές να τα κοπανάει, να είναι τόσο μεθυσμένη ώστε οι αναστολές της να έχουν εξαφανιστεί, τότε πιθανόν να βγάζει και καλά γούστα. Αλλά εξαρτάται την περίπτωση. Άλλη μεθάει και την βρίσκει όμορφα, άλλη πάνω στο μεθύσι της πέφτει στα πατώματα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε μία γκόμενα να είναι τελείως λίωμα ή εντελώς παθιασμένη με το ποτό. Γιατί στην πρώτη περίπτωση το να γαμάς ένα "σακί" δεν έχει καμία ευχαρίστηση ή κάβλα 

Ξεχνάς ότι κάποιοι μπορούν να πηδήξουν ΜΟΝΟ εάν η άλλη δεν καταλαβαίνει χριστό κι είναι σε κόμμα!!! :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom