Νέα

Γυναίκες για γέλια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
KATI MAΛΑΚΕΣ που δουλευουν ολη μερα οικοδομη ή σε καμια δουλεια για 580 ευρω ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ πλενουν το αμαξι στον δρομο κ γεμιζουν νερα την γειτονια,για να βγαλουν την ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ γκομενα βολτα στο μπουρναζι..

Πάντως, εγώ κάτι παλληκάρια που έχω στην οικοδομή, 580€ βγάζουν την εβδομάδα....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγω ρε μάγκες ζω Λονδίνο και έχω φίλες και φίλους φραγκάτους και είναι νορμαλ σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ειδικά οι γκόμενες πολύ ξηγημένες και άνετες. Οταν έρχομαι στην Ελλάδα απόρω ρε πουστη....Αυτή την μαλακία την δήθεν και απο τους άνδρες και απο τις γυναίκες δεν την βλέπεις πουθενά....Ο καθε βλάκας νομίζει οτι δεν καταλαβαίνει τίποτα (με το μυαλό του)και η κάθε σαβούρα έχει ένα υφος...σκέτο ξενέρωμα Εδω βλέπεις κάτι γυναικάρες με θυληκότητα, σεξουαλικότητα,άνεση και άνετα κάνεις παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να έχεις 100000000ευρω στην τράπεζα όπως θέλουν με το μυαλό τους οι Ελληνίδες

Πέστα ρε φίλε....φωνάζουμε κάποιοι εδώ μέσα ότι το μέλλον είναι στις δυτικές γκόμενες, αλλά μας έχουν πάρει με τις πέτρες. Λες και το δίλημμα σε αυτή τη ζωή στο θέμα μουνιού περιορίζεται σε δύο περιπτώσεις μόνο: χαμηλοκώλες ή ξεβράκωτες (Ελληνίδες ή Ρωσσίδες δλδ)

Βρίστε με τώρα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ρε παιδια ολα ειναι θεμα κουλτουρας!!!
Και στην Ελλαδα με την λεγομενη φραπεδοκουλτουρα τι περιμενετε να γινει;
Η κατασταση ειναι απελπιστικη!!!
Μενω στην Ιταλια εδω και 10 χρονια και η κατασταση ειναι μερα με την νυχτα!Οσο μουναρα και αν ειναι η αλλη αν πιασεις διαλογο μαζι της δεν θα στο παιξει τουπε ποτε!Οταν γυρναω Ελλαδα Σερρες τραβαω τα μαλλια μου!Βλεπεις γκομενες απιστευτες να κοιτανε σαν χαζες οσους περνανε απο μπροστα τους και αν μιλησεις δεν θα γυρισει να σε δει ΚΑΝ!!!!
Κριμα ρε πουστη μου ειμαστε ακομα πολλα χρονια πισω!

κ να φανταστεις οι ιταλοι ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ απο εμας ΑΠΛΑ δεν κανουν καφριλικια πχ σφυριγματα στον δρομο

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε παιδια ολα ειναι θεμα κουλτουρας!!!
Και στην Ελλαδα με την λεγομενη φραπεδοκουλτουρα τι περιμενετε να γινει;
Η κατασταση ειναι απελπιστικη!!!
Μενω στην Ιταλια εδω και 10 χρονια και η κατασταση ειναι μερα με την νυχτα!Οσο μουναρα και αν ειναι η αλλη αν πιασεις διαλογο μαζι της δεν θα στο παιξει τουπε ποτε!Οταν γυρναω Ελλαδα Σερρες τραβαω τα μαλλια μου!Βλεπεις γκομενες απιστευτες να κοιτανε σαν χαζες οσους περνανε απο μπροστα τους και αν μιλησεις δεν θα γυρισει να σε δει ΚΑΝ!!!!
Κριμα ρε πουστη μου ειμαστε ακομα πολλα χρονια πισω!

Εγω φιλε Jokeridis Δουλευω Γερμανια (Αρα αναγκαστικα μενω κι εκει)
ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση εκει με εδω ως γνωστον αλλωστε......τα ιδια πιστευω ειναι και στην Ιταλια αλλα εγω εκει πιστευω ειμαι σε ακομα καλυτερη θεση (Απο νοοτροποια τουλαχιστον)

jokeridis

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κ να φανταστεις οι ιταλοι ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ απο εμας ΑΠΛΑ δεν κανουν καφριλικια πχ σφυριγματα στον δρομο

Ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν!
Αλλα αμα γυρισει η γκομενα να πει στον αλλον που την κανει καμακι "Sono fidanzata" "Εχω σχεση" ο ιταλος θα πει "Συγνωμη" και θα φυγει ενω ενας ελληναρας θα γυρισει και θα την πει "Στα αρχιδια μου"  :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

ΠΟΤΕ δεν θα το εκανα αυτο το πραγμα....ασεβια μεγαλη και αυτο διχνει και συμπεριφορα ζωου για μενα. Συγνωμη αν θιγω καποιον.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΠΟΤΕ δεν θα το εκανα αυτο το πραγμα....ασεβια μεγαλη και αυτο διχνει και συμπεριφορα ζωου για μενα. Συγνωμη αν θιγω καποιον.

ουτε εγω το εχω κανει ποτε,αλλα εχει τυχει να το κανουν σε κοπελα μου που με περιμενε στο πεζοδρομιο κ εγω ημουν με το αμαξι στο φαναρι κ επεσε πολυ γελιο γιατι ηταν 4 κ ηθελαν να κανουν τον μαγκα κ μετα ΛΑΓΟΙ..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω ρε μάγκες ζω Λονδίνο και έχω φίλες και φίλους φραγκάτους και είναι νορμαλ σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ειδικά οι γκόμενες πολύ ξηγημένες και άνετες.

Οταν έρχομαι στην Ελλάδα απόρω ρε πουστη....
Αυτή την μαλακία την δήθεν και απο τους άνδρες και απο τις γυναίκες δεν την βλέπεις πουθενά....

Ο καθε βλάκας νομίζει οτι δεν καταλαβαίνει τίποτα (με το μυαλό του)
και
η κάθε σαβούρα έχει ένα υφος...σκέτο ξενέρωμα

Εδω βλέπεις κάτι γυναικάρες με θυληκότητα, σεξουαλικότητα,άνεση
και άνετα κάνεις παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να έχεις 100000000ευρω στην τράπεζα
όπως θέλουν με το μυαλό τους οι Ελληνίδες

Ακριβως αυτο που λες βιωνω οταν κατεβαινω Ελλαδα για Δουλeιες Alitarxi.
Που κι εμεις εκει (Γερμανια) ειμαστε σε ακομη καλυτερη μοιρα απο εσας.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγω φιλε Jokeridis Δουλευω Γερμανια (Αρα αναγκαστικα μενω κι εκει)
ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση εκει με εδω ως γνωστον αλλωστε......τα ιδια πιστευω ειναι και στην Ιταλια αλλα εγω εκει πιστευω ειμαι σε ακομα καλυτερη θεση (Απο νοοτροποια τουλαχιστον)

συμφωνω. ζω βελγιο και πριν κατι μηνες ειχαν ερθει κατι γνωστες μου για ερασμους εδω. επαθαν πλακα για τον τροπο συμπεριφορας τον ανθρωπων γενικως εδω... και ειδικα στο ερωτικο κομματι που δεν τρεχει μια αμα σου αρεσει καποιος/καποια, απλως κανεις παιχνιδι. δεν ξερω αλλα νομιζω στην ελλαδα υπαρχει γενικοτερο προβλημα. στο εξωτερικο σε ολους τους τομεις οι ανθρωποι ειναι πιο απλοι και οτι και να γινει δεν τρεχει τπτ.

Επισκέπτης
ουτε εγω το εχω κανει ποτε,αλλα εχει τυχει να το κανουν σε κοπελα μου που με περιμενε στο πεζοδρομιο κ εγω ημουν με το αμαξι στο φαναρι κ επεσε πολυ γελιο γιατι ηταν 4 κ ηθελαν να κανουν τον μαγκα κ μετα ΛΑΓΟΙ..

παλι καλα που δεν επεσαν να σε μπαγλαρωσουν  :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
συμφωνω. ζω βελγιο και πριν κατι μηνες ειχαν ερθει κατι γνωστες μου για ερασμους εδω. επαθαν πλακα για τον τροπο συμπεριφορας τον ανθρωπων γενικως εδω... και ειδικα στο ερωτικο κομματι που δεν τρεχει μια αμα σου αρεσει καποιος/καποια, απλως κανεις παιχνιδι. δεν ξερω αλλα νομιζω στην ελλαδα υπαρχει γενικοτερο προβλημα. στο εξωτερικο σε ολους τους τομεις οι ανθρωποι ειναι πιο απλοι και οτι και να γινει δεν τρεχει τπτ.

Βελγιο? Να βρεθουμε καποια στιγμη!  :grin:  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα το συγκεκριμενο δε το κανουν ελληνες αλλα αλλοδαποι(αλβανοι),οι οποιοι μαγκευουν μονο αμα ειναι απο 2 και πανω αλλα κατα τα αλλα κοτες..αντε μην αρχισω..

Και δεν εχω τιποτα με τους αλβανους γενικα,αλλα με τους συγκεκριμενους..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Η σουξουαλικη απελευθερωση στα ανεπτυγμενα κρατη της Ευρωπης εχει ερθει εδω και ποοοολα χρονια
σε αντιθεση με την "ανεπτυγμενη" Ελλαδα σε τετοια θεματα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα το συγκεκριμενο δε το κανουν ελληνες αλλα αλλοδαποι(αλβανοι),οι οποιοι μαγκευουν μονο αμα ειναι απο 2 και πανω αλλα κατα τα αλλα κοτες..αντε μην αρχισω..

ΚΑΙ ΕΛΛΛΕΗΝΟΙ φιλε...πηγαινε ΔΠ να δεις..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Το κανουν πολυ περισσοτερο αυτοι ΑΛΛΑ το κανουν και Ελληνες φιλε.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η σουξουαλικη απελευθερωση στα ανεπτυγμενα κρατη της Ευρωπης εχει ερθει εδω και ποοοολα χρονια
σε αντιθεση με την "ανεπτυγμενη" Ελλαδα σε τετοια θεματα.
Φιλε Speed εγω που ειμαι πολυ σεξουαλικο ατομο δεν μπορω να ζησω εδω πρεπει να φυγω να παω εκει που γινονται fetish partys κλπ.
Δεν τη παλευω εδω!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ναι αλλα οι συγκεκριμενοι ειναι και προκλητικοι τα μαλα..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Φιλε Speed εγω που ειμαι πολυ σεξουαλικο ατομο δεν μπορω να ζησω εδω πρεπει να φυγω να παω εκει που γινονται fetish partys κλπ.
Δεν τη παλευω εδω!!

Φυγε οσο μπορεις πιο γρηγορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom