Νέα

Γυναίκες για γέλια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Αλό φίλοι συναγωνιστές....

Σας έχω πει πως το φετίχ μου στη γυναίκα είναι να είναι κοντοπούτανο και ηλίθια. Οσο πιο ηλίθια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τόσο πιο πολύ με καβλώνει.

Αν παρατηρήσετε φίλοι γύρω σας θα δείτε μια άλλη κάστα ηλίθιων γυναικών. Τις ΔΗΘΕΝ. Είχα πάει να πάρω ένα καφέ απο ένα μαγαζί και όπως περίμενα, έβλεπα δύο καλά μουνάκια ηλίθια αλλά ΔΗΘΕΝ να μιλάει και να λέει η μία στην άλλη.

-Που λες, έτσι μου είπε ο Τάκης.
-Ελα καλέ, πω πω...
-Ναι, ναι και του είπα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και μετά μου είπε μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα και μετά του ξαναείπα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
-Πωπω αντε ρε....

Και όση ώρα μιλάγανε φτιάχνανε το μαλλί και το παίζανε ντίβες. Μου ερχότανε να τις πιάσω απο τα μαλλιά και να τις αρχίσω στις μπάτσες  :knuppel: :knuppel: :knuppel: μπας και ισιώσουν  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Μιλάμε ρε παιδιά, πολύ μαλακιστήρια οι Ελλεεινίδες, πολύ ΔΗΘΕΝ πολλά γκομενάκια.

Στο μεταξύ, αν τις γυρίσεις ανάποδα, πάνω απο 5 ευρώ δεν πρόκειται να βρεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Welcome to last week.

Δεν ειναι νεο αυτο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αυτο το εχει πει ο περσονας..αυτες βρωμανε απο μακρια αγαμια...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Τι ψαχνεις να βρεις ρε φιλε.

ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΠΟΥΤΣΑ,ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ. :rockon: :rockon: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τις γαμανε απλα δεν τις γαμανε καλα τις περισσοτερες φορες.

Δεν εχεις δει κατι τυπακια που ολη τους η ζωη ειναι το αμαξι τους και το παιζουν γυφτικα σκεπαρνια σε καθε ευκαιρια?

Κατι τελειουρες που ειναι χειροτεροι απο αυτες?

Ε κατι τετοιοι τις γαμανε, γιαυτο και πεφτει και κερατο τις περισσοτερες φορες και ειναι ξινισμενες και νευρικες και σπανε τα αρχιδια οσων ξερουν και ΔΕΝ ξερουν ( οπως σου σπασανε εσενα τα αρχιδια ας πουμε )

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ασε μας μωρε με αυτα τα παιδακια!
Το δευτερο σπιτι τους ειναι οι καφετεριες,ετσι θελουν να ειναι ψευτοκοινωνικες!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Οποιος τους δινει πανω απο 5 ευρω τις γαμαει...αρκει να εχει τροπο.... αλλα φταιμε κι εμεις..σημερα πηγα στην εθνικη στο περιστερι και ηταν μια μουνιτσα με κοντο τοπακι και μινι-ζωνη ψηλη ξανθια ..... ολοι εκαναν αμαν να την εξυπηρετησουν και αυτοι τουσ κοιταζε σαν να ηταν η βασιλισσα βικτωρια!! :headbang: :headbang:

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
ναι ρε τα πουτανακια,και το παιζουνε και ντιβες!!γι'αυτο παμε και τα σκαμε στα αλλα πουτανακια,και περνανε αυτες καλα κι εμεις καλυτερα..

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Δεν εχεις δει κατι τυπακια που ολη τους η ζωη ειναι το αμαξι τους και το παιζουν γυφτικα σκεπαρνια σε καθε ευκαιρια?

Ε κατι τετοιοι τις γαμανε, γιαυτο και πεφτει και κερατο τις περισσοτερες φορες και ειναι ξινισμενες και νευρικες και σπανε τα αρχιδια οσων ξερουν και ΔΕΝ ξερουν ( οπως σου σπασανε εσενα τα αρχιδια ας πουμε )

Συμφωνώ, ρε παιδιά, μόνο που βλέπεις αυτό το δήθεν με πιάνουν τα νεύρα μου. Τι μας το παίζεις μωρή καριόλα Ελεεινίδα, ούτε λεφτά για εισιτήριο δεν έχεις.....

Αν θέλω να αδειάσω, πάω στην μασαζερί μου, και με 80 γιούρια είμαι άρχοντας. Αλλωστε είμαι παντρεμένος και δεν έχω ελεύθερο χρόνο να μαλακίζομαι με καριόλες.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007

+1000  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Οποιος τους δινει πανω απο 5 ευρω τις γαμαει...αρκει να εχει τροπο.... αλλα φταιμε κι εμεις..σημερα πηγα στην εθνικη στο περιστερι και ηταν μια μουνιτσα με κοντο τοπακι και μινι-ζωνη ψηλη ξανθια ..... ολοι εκαναν αμαν να την εξυπηρετησουν και αυτοι τουσ κοιταζε σαν να ηταν η βασιλισσα βικτωρια!! :headbang: :headbang:
Μουνοδούλοι...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αυτη ειναι η μαλακια φιλε.

Γιαυτο γινονται ελλεεινιδες.

Επειδη κατι μαλακες τις κοιτανε λες και βλεπουνε εξωγηινο.

Και καλα να τις κοιταξεις, ενταξει δεν εισαι και πουστης, αλλα καντο με τροπο ρε παπαρα να μη σε καταλαβει, κοιτα διακριτικα και για την παρτη σου και μην γινεσαι σα το σκυλο που περιμενει με τα σαλια στο στομα για να φαει.

Αυτο τις κανει ελλεινιδες και τιποτα αλλο! ( ειναι η αρχη, οσον αφορα την εξω κοινωνια και οχι την οικογενεια που τις προετοιμαζει μια χαρα ).

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Βασικά όπως κάθονται 2 γκόμενες και το παίζουν και μιλάνε, είναι να πάμε καμμιά 10άρια μπουρδελιάριδες και απροειδοποίητα να αρχίζεις να τις χύνεις στη μάπα  :dancing: :dancing: :dancing:

-Ααααααααααααχχχ καλέ τι κάνετε, χαζοί είστε?
-Πωωπωωωωωωωωωωωωω σιγά, πρόσεχε που χύνεις, θα μου χαλάσεις το μαλλί  :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συμφωνώ, ρε παιδιά, μόνο που βλέπεις αυτό το δήθεν με πιάνουν τα νεύρα μου. Τι μας το παίζεις μωρή καριόλα Ελεεινίδα, ούτε λεφτά για εισιτήριο δεν έχεις.....

Αν θέλω να αδειάσω, πάω στην μασαζερί μου, και με 80 γιούρια είμαι άρχοντας. Αλλωστε είμαι παντρεμένος και δεν έχω ελεύθερο χρόνο να μαλακίζομαι με καριόλες.

Μα αυτο λεμε Jules, οτι ετσι γινονται επειδη αυτο το υφακι τους περναει στους Ελληνες.

Δηλαδη οι περισσοτεροι ( ακομα και τυπακια που γραφουν εδω και κραζουν ) το επιδοκιμαζουν αυτο. Αν πανε να τις προσεγγισουν δηλαδη θα τους φερθουν σα μια θεα και θα ειναι "απο κατω", πιστευω να με πιανεις. Δεν παιζουν παιχνιδι στα ισα, τις βλεπουν οτι ειναι πολυ ψηλα και με τη συμπεριφορα τους τις "ανεβαζουν" κι αλλο και αυτες καβαλανε.

Φαυλος κυκλος.

Γιαυτο να τις γαματε ολες απο κωλο και καμια φορα να τις πονατε για να μαθαινουν ποιος ειναι το αφεντικο  :rockon:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Γιαυτο να τις γαματε ολες απο κωλο και καμια φορα να τις πονατε για να μαθαινουν ποιος ειναι το αφεντικο  :rockon:

Ετσιιιιιιιιιιιιι απο τον κώλλοοοοοοοοοοοοοοοο τις κάριες και ανευ βαζελίνης, χυσιά μέσα τους και με τρέλα....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το γαματο παντως ειναι καμια φορα οταν δεν τις κοιτας καθολου και δεν αλλαζεις τη συμπεριφορα σου οταν ειναι στον χωρο που εισαι ενα τετοιο μουνι.

Να μη της δινεις παραπανω σημασια απο οτι δινεις στον οποιονδηποτε αλλο δηλαδη.

Εκει σκυλιαζουν και κανουν τα παντα για να τραβηξουν την προσοχη!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Το γαματο παντως ειναι καμια φορα οταν δεν τις κοιτας καθολου και δεν αλλαζεις τη συμπεριφορα σου οταν ειναι στον χωρο που εισαι ενα τετοιο μουνι.

Να μη της δινεις παραπανω σημασια απο οτι δινεις στον οποιονδηποτε αλλο δηλαδη.

Εκει σκυλιαζουν και κανουν τα παντα για να τραβηξουν την προσοχη!!
:2funny: :thumbsup:
Aμα εκαναν ολοι ετσι αντι να κοιταζουν σαν χανοι,να δεις πως θα αλλαξει η συμπεριφορα τους..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΘΡΕΝΤ:ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ??

Γιατι δεν τα γραφετε εκει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom