Νέα

Γυναίκα και γείωμα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
1.png

Έχετε έρθει ποτέ στην ευχάριστη θέση να γειώσετε γυναίκα; Και για όσους δεν καταλαβαίνουν ελληνικά, εννοώ να της την πείτε, να την φέρετε σε δύσκολη θέσην (μετα απο μια μαλακία που έκανε) να της ρίξετε θεμελιώδη χυλόπιτα, να σας δεί με καμμια καινούρια γκόμενα μοντέλο ενώ αυτή έχει πάρει σαράντα κιλά και γενικότερα να πάρετε το αίμα σας πίσω, έστω και για λίγο... :rockon:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα συναγωνιστή Dawn! Καλό το θέμα που άνοιξες, αλλά για να βρισκόμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα, μάλλον οι γυναίκες μας γειώνουν και όχι το αντίθετο  :headbang: Εντάξει, περιπτώσεις σαν αυτή που λες σίγουρα θα υπάρχουν, απλά ίσως είναι πιο σπάνια. Προσωπικά μπορώ να σου πω οτι π.χ έχω γειώσει κάποια διότι δεν απάντησε σε 1-2 sms μου και απλά την διέγραψα εντεlost, ούτε ξανασχολήθηκα  :2funny: Ή σε φάση γνωριμίας με κάποια που έλεγε στον κολλητό μου φίλο οτι ήθελε να με γνωρίσει, αλλά μετά προφασιζόμενη συνέχεια την εξεταστική της και οτι δε βρίσκει χρόνο να τα πούμε, οπότε της έδωσα τον πούλο και πάμε γι'αλλα !!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1.png

Έχετε έρθει ποτέ στην ευχάριστη θέση να γειώσετε γυναίκα; Και για όσους δεν καταλαβαίνουν ελληνικά, εννοώ να της την πείτε, να την φέρετε σε δύσκολη θέσην (μετα απο μια μαλακία που έκανε) να της ρίξετε θεμελιώδη χυλόπιτα, να σας δεί με καμμια καινούρια γκόμενα μοντέλο ενώ αυτή έχει πάρει σαράντα κιλά και γενικότερα να πάρετε το αίμα σας πίσω, έστω και για λίγο... :rockon:

Nαι.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
θεμελιακη γειωση.

οπως προβλεπεται και στον τελευταιο ΓΟΚ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1.png

εμενα μουχει τυχει τυπε να γειωσω κατι μπαζα
και μαι φορα μια ψωλα που τα ειχαμε κανα χρονο αφου με  :badair: κανονικα,μετα απο λιγο καιρο ηθελε να τα ξαναβρουμε σαν να μην εγινε τιποτα,την γειωσα κανονικα και το ευχαριστηθηκα,ελληνιδες τι περιμενεις δικε μου :2funny:

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κοίτα εγώ δεν μιλάω μόνο σε θέμα σχέσης αλλα γενικότερα, αν σας έχει τύχει να την πείτε χοντρά σε γυναίκα ώστε αυτή να μαζευτεί ντροπιασμένη.  :grin:

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειχα παει σπιτι της δικιας μου. αυτη ετρωγε πιτσα σα το ζωο,επινε μπυρα και ρευοταν :grin: και της κανω, αμα συνεχισεις ετσι ουτε η λεσβια απο το delivery δεν θα σε γουσταρει γουρουνα :idiot:και απο τοτε εγινε ξανα γυναικα επιτελους :tits:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ειχα παει σπιτι της δικιας μου. αυτη ετρωγε πιτσα σα το ζωο,επινε μπυρα και ρευοταν :grin: και της κανω, αμα συνεχισεις ετσι ουτε η λεσβια απο το delivery δεν θα σε γουσταρει γουρουνα :idiot:και απο τοτε εγινε ξανα γυναικα επιτελους :tits:

Ε μα, μον ντιε  :uglystupid:  :headbang:

Πολύ πολύ καλά της είπες

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λες να με θεωρει δεδομενο? >:( παντως πιο μετα την τιμωρησα :s&m_1: :knockinb: :fuck1: για τη συμπεριφορα της :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom