Νέα

Γυναίκα έκανε σεξ με 9 ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους για αντάλλαγμα... ηλεκτρονικά τσιγάρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marcus77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Θα σου πω μονο ενα απλο παραδειγμα. Ποτε απεκτησαν οι γυναικες δικαιωμα ψηφου; Ποσους αιωνες ηταν αποκλεισμενες απο αυτο; Δηθεν δεν ειχαν την απαραιτητη γνωση. Φυσικα και δεν την ειχαν γιατι ηταν αποκλεισμενες και απο την επιστημη και την προσβαση στα πανεπιστημια. Ψαξε μονο τι τραβηξε η πρωτη γυναικα που σπουδασε ιατρικη. Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο γιατι χανεις το νοημα της τοποθετησης μου που ειναι για σημερα. Γιατι σημερα εμεις κινδυνευουμε να γινουμε τριτο κομμα πισω κι απο τους Λοατκι.
Ok, εφόσον δεν θές να επεκταθούμε περισσότερο το δέχομαι αν και αυτό με το δικαίωμα ψήφου αφορά μια πολύ συγκεκριμένη ιστορική περίοδο της Αγγλίας και είναι η μισή ανάγνωση της ιστορίας.
Τώρα στα σημερινά έχεις απόλυτο δίκιο ξαναλέω, όλοι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και εννοείται ότι υπάρχουν και γυναίκες θύματα.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
χαίρομαι που κατανοείς ότι με την παρελθοντολογία απλά εκτρέπουμε τη συζήτηση για το τι συμβαίνει σήμερα.
Δηλαδή, κατά την γνώμη σου δεν έχει νόημα να εξεταστεί η ιστορική εξέλιξη της συγκεκριμένης προπαγάνδας και το πως φτάσαμε στα σημερινά χάλια?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
Κανουμε χαβαλε αλλα ο νομος οφειλει να ειναι ιδιος ανεξαρτητως φυλου. Ισονομια αυτο σημαινει και οι γυναικες αγωνιστηκαν σκληρα για να εχουν ισοτητα. Οχι μονο ομως στα δικαιωματα αλλα και τις υποχρεωσεις και τις ποινες.
Πραγματικά πιστεύεις ότι τους επιβάλλονται οι ίδιες ποινές, για το ίδιο αδίκημα με ένα άντρα; Αν ναι, δώσε παράδειγμα. Θα σου δώσω δέκα που αποδεικνύουν το αντίθετο

sexmasterrr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
11
Like
1.430
Πόντοι
801
Πραγματικά πιστεύεις ότι τους επιβάλλονται οι ίδιες ποινές, για το ίδιο αδίκημα με ένα άντρα; Αν ναι, δώσε παράδειγμα. Θα σου δώσω δέκα που αποδεικνύουν το αντίθετο
Βιαστηκες. Εχω ηδη απαντησει σε επομενο post αμεσως μετα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
Δηλαδή, κατά την γνώμη σου δεν έχει νόημα να εξεταστεί η ιστορική εξέλιξη της συγκεκριμένης προπαγάνδας και το πως φτάσαμε στα σημερινά χάλια?
Μα δεν διαφώνησα ότι πρέπει ναδούμε πως σιγά σιγά από τάχα απαίτηση ισότητας φτάσαμε να μας έχουν καβαλήσει. Διαφώνησα με την καραμέλα ότι ήταν πάντα θύματα. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. Εμείς προστατεύαμε και τις ίδιες και τα παιδιά τους (παιδιά τους, σίγουρα, παιδιά μας, ίσως)

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Μα δεν διαφώνησα ότι πρέπει ναδούμε πως σιγά σιγά από τάχα απαίτηση ισότητας φτάσαμε να μας έχουν καβαλήσει. Διαφώνησα με την καραμέλα ότι ήταν πάντα θύματα. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. Εμείς προστατεύαμε και τις ίδιες και τα παιδιά τους (παιδιά τους, σίγουρα, παιδιά μας, ίσως)
Ναι αλλά απ' αυτά τα ιστορικά ψεύδη πιάνονται οι φεμινιστές και σου λένε μετά ότι "εφόσον αυτές αδικήθηκαν έτσι στο παρελθόν, ας υποστούμε και εμείς σήμερα μερικές αδικίες, δεν πειράζει σειρά μας είναι".
Άρα, αυτό έχει άμεση εφαρμογή στο σήμερα οπότε πρέπει να αποκαταστήσουμε και την αλήθεια για το παρελθόν.

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.147
Πόντοι
4.656
Είσαι η ΑΠΟΛΥΤΗ απόδειξη, για ποιο λόγο οι Γυναίκες νιώθουν άνετα να κάνουν οποιαδήποτε παρανομία. Γνωρίζουν πως ΑΜΕΣΩΣ θα πεταχτεί η Συμμαχία Φεμινιστριών / Αριστερών / ΛΟΑΤΚΙ / Μουνοζητιάνων και Λευκών Ιπποτών να τις υπερασπιστεί. Τελικά, αν καταδικαστούν, θα φάνε πολύ μικρή ποινή. Αυτά για την Ισότητα. Και δεν σου περνάει από το μυαλό τι θα είχε γίνει, αν άντρας Καθηγητής είχε κατηγορηθεί για ακριβώς το ίδιο αδίκημα
Είσαι ηθικά λάθος.Με μια σατυρική ατάκα έβγαλες γνώμη για μένα και το ότι με βάση αυτή την ατάκα δίνω τροφή σε σάπια ψυχικά άτομα τα οποία είναι σε βαλτες ομάδες και αεργα και δε μαθαίνει κανείς από πού βγάζουν τα προς το ζειν;
Επίσης οι γυναίκες που κάνουν τη παρανομία θα τη κάνουν και χωρίς εμένα και τους κατ εσε ομοϊδεάτες μου.
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
1oν Η ειδηση ειναι ενος χρόνου , για ποιο λογο ποσταρεται σημερα .

2ον Αρχισατε παλι τις αγάμητες μαλακίες , ενώ αν ηταν κανας μπαρμπας που πηδαγε ανηλικες μαθητριουλες θα το παιζατε παλι ηθικολαγνοι ως συνηθως. Φεμιναζισμος και αγαμια σας εχουν καψει τον εγκεφαλο.

3ον Oνειρο ζωής για εφήβους να γαμήσουν αυτό το παχύδερμο τρίμπαζο που στο Μετάξι δε θα το πήδαγαν ούτε τα πάκια με 5 ευρώ ; Δε νομιζω , Τακη. Ονειρο ζωής για κάποια μέλη , να γαμήσουν τσάμπα έστω μια τέτοια , παίζει.

22b8e8ca-37f4-4942-83bb-a3be02cb09d8-large16x9_MelissaBlairincourt.jpeg

Φίλε από τα 16 μέχρι τα 25 μου γινόταν εύκολα κάγκελο με οτιδήποτε θυληκό έβλεπα με βυζιά έξω ή λίγο μπούτι, την ξεπάτωνα άνετα και επι πληρωμη....

Τώρα είμαι κοντά σαράντα, μια τέτοια μόνο τσάμπα και υπο προϋποθέσεις να πάω φτιαγμένος....

Τελευταία τροποποίηση:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Μποκολε ακομα και εδω, ο θεματοθετης γραφει οτι εκανε σεξ αντι να γραψει οτι βιασε 14χρονα αγορακια.
δεν το εγραψα για να τον κατηγορισω, δυστυχως ετσι συμβαινει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.581
Πόντοι
9.931
Φίλε από τα 16 μέχρι τα 25 μου γινόταν εύκολα κάγκελο με οτιδήποτε θυληκό έβλεπα με βυζιά έξω ή λίγο μπούτι
Ισχυει, μου εχει τύχει κάπου ανάμεσα στα 20-25 να καυλωσω στα ξαφνικά με μέτρια γειτόνισσα που συνάντησα τυχαία στο δρόμο. Η πουτσα μου ηταν κάγκελο και εχω τα είχα χαμένα και αναρωτιόμουν πως γίνεται να είμαι καυλωμενος εκεινη τι στιγμή με αυτή τι γυναίκα.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Αδερφέ ποια μέτρια γειτόνισσα.... :wink::wink:

Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητής γύρω στα 20 οι κάβλες χτύπαγαν κόκκινο.... Στο δρόμο έβλεπα εντελώς μέτριες να μη πω και μπαζα που φοραγαν καμιά φούστα η κανα στενό μπούστο να φαινονται λίγο βυζιά και γύρναγα σπίτι και τον έπαιζα 2-3 φορές για να τον κάνω να πέσει....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.166
Πόντοι
3.846

Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητής γύρω στα 20 οι κάβλες χτύπαγαν κόκκινο.... Στο δρόμο έβλεπα εντελώς μέτριες να μη πω και μπαζα που φοραγαν καμιά φούστα η κανα στενό μπούστο να φαινονται λίγο βυζιά και γύρναγα σπίτι και τον έπαιζα 2-3 φορές για να τον κάνω να πέσει....
όλοι μας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656

Εγώ στα 13 το πάθαινα αυτό

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.727
Πόντοι
6.946
Εγώ στα 13 το πάθαινα αυτό
εγώ το παθαίνω ακόμα, αν περάσει τίποτα έκφυλο - πρόστυχο και σκεφτώ πράγματα.... ευτυχώς δεν συμβαίνει συνέχεια, γιατί όλως περιεργως τυχαίνει πάντα όταν δουλεύω.

κοκκινος

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0

Κι εγώ τα ίδια παθαίνω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
Μποκολε ακομα και εδω, ο θεματοθετης γραφει οτι εκανε σεξ αντι να γραψει οτι βιασε 14χρονα αγορακια.
δεν το εγραψα για να τον κατηγορισω, δυστυχως ετσι συμβαινει
Όπως το έγραψες. Αν τα φύλα ήταν διαφορετικά, ο τίτλος θα μίλαγε για Βιασμό. Κι όλοι προσποιούνται ότι δεν βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι το μέσο Κορίτσι περνάει εφηβεία δύο χρόνια νωρίτερα από το μέσο Αγόρι. Πάρε 10 τυχαία 16χρονα κορίτσια, και βάλτα δίπλα σε 10 τυχαία 16χρονα αγόρια. Θα φαίνονται της ίδιας ηλικίας;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.622
Πόντοι
456

καπως ετσι ηματσαν ολοι ας μη κανουμε τις παρθενες ποσες φορες φαινονταν η στυση ειδικα καλοκαιρι με κοντα παντελονια ..τωρα που στα 57 σημερα εεχω και γενεθλια , οταν εχω σχεση και ο νους μου ειναι οταν γυρισουμε σπίτι να παμε για σεξ , ειναι φυσιολογικο γιατι με εχουν πει και σεξομανη ,δηλαδη τι ρε παιδιά θα έχω σχέση και δεν θα γαμάω δεν τα πολυκαταλαβαινω κάποια πράγματα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
καπως ετσι ηματσαν ολοι ας μη κανουμε τις παρθενες ποσες φορες φαινονταν η στυση ειδικα καλοκαιρι με κοντα παντελονια ..τωρα που στα 57 σημερα εεχω και γενεθλια , οταν εχω σχεση και ο νους μου ειναι οταν γυρισουμε σπίτι να παμε για σεξ , ειναι φυσιολογικο γιατι με εχουν πει και σεξομανη ,δηλαδη τι ρε παιδιά θα έχω σχέση και δεν θα γαμάω δεν τα πολυκαταλαβαινω κάποια πράγματα
Χιλιόχρονος!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.166
Πόντοι
3.846
Χρόνια πολλά παίκτη και πάντα όρθιος!