House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γιατρέ μη βάζεις ιδέεςΚΑΝΕΝΑΝ δεν πήδησαν που να ΜΗΝ το θέλει.
Γιατρέ μη βάζεις ιδέεςΚΑΝΕΝΑΝ δεν πήδησαν που να ΜΗΝ το θέλει.
Γιατί σπαμ αγορίνα μου;
Απλά εξηγώ πως ο μόνος λόγος να θέλει κανείς ζευγάρι (αν δεν είναι "σίσυ") είναι σαν "βάση" για παρτούζα. Βρίσκεις και 2-3 ακόμη γκόμενες-πουτάνες bi, μαζεύεστε και όσοι άντρες γουστάρετε και έχετε και σεξ και κοινωνικότητα!
χαχαχαχ καλόΧωρίς πλάκα! Σε μια παρτούζα με 3 γκόμενες και 4 (πες) άντρες ποιοί θα ήταν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν;
Το 3+4 είναι για να βγαίνει μονό το νούμερο. Ως γνωστόν σε ΟΛΕΣ τις καλές παρτούζες πρέπει να συμμετέχει μονός αριθμός!
Ξέρω τι θα μου πείτε κουφαλίτσες εσείς με 4 γκόμενες = 5!! Αλλά παραείναι εγωιστικό...
Δεν φανταζομαι να ηθελες να κανεις την Ατμομηχανη παλι !!!
γκουχου-γκουχου..Χωρίς πλάκα! Σε μια παρτούζα με 3 γκόμενες και 4 (πες) άντρες ποιοί θα ήταν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν;
Το 3+4 είναι για να βγαίνει μονό το νούμερο. Ως γνωστόν σε ΟΛΕΣ τις καλές παρτούζες πρέπει να συμμετέχει μονός αριθμός!
Ξέρω τι θα μου πείτε κουφαλίτσες εσείς με 4 γκόμενες = 5!! Αλλά παραείναι εγωιστικό...
πριν 2 μερες ηθελα να την συναντησω μιλησα με τον τυπα και μου ειπαι οτι η γυμναστρια μπωρει βραδι συμφωνησα για 12 συναντηση στο λα κομπα αυτος μου προτηνε αυτο το ξενοδοχειο μου ειπε επηβεβεωση στις 10 επερνα τηλ και δυστηχος δεν το σηκωσε
μπορεί να ξεχάστηκε στις πιέσεις γοφών
πριν 2 μερες ηθελα να την συναντησω μιλησα με τον τυπα και μου ειπαι οτι η γυμναστρια μπωρει βραδι συμφωνησα για 12 συναντηση στο λα κομπα αυτος μου προτηνε αυτο το ξενοδοχειο μου ειπε επηβεβεωση στις 10 επερνα τηλ και δυστηχος δεν το σηκωσε
γιγαντα τιμη?..κουλουρι δινει η τυπισσα?
μονο ζευγαρι...τον εβρισα το μαλακα
μονο ζευγαρι...τον εβρισα το μαλακα
ερχεται και μονη της, χωρις το μπουνταλα?