gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Προσωπικά θεωρώ τα ζευγάρια μεγάλη μαλακία.
Μια φορά είχα πάει, όχι μόνος, με μια φίλη, μιλφ πολύ καλή σε εμφανιση και πολύ καυλιάρα, για τετράδα.
Αυτός ήταν ένας μαλάκας και χάλιας (25 χρόνια πιο μικρός μου και εγώ στεκόμουν καλύτερα!), αυτό καλό πουτανάκι, αλλά πολύ ψωνισμένο.
Τέλος πάντως πάμε στο ξενοδοχείο, αρχικά "παίξανε" τα κορίτσια, κάτι έλεγε η φάση.
Μετά πήρα εγω την πιστιρίκα και η φίλη μου τον πατάτα.
Η μικρή δεν φιλούσε και έκανε πίπα με προφυλακτικό. Η δικιά μου στο μεταξύ έκανε ακάποτα στο μαλάκα, τα έδινε όλα.
Μετά εγώ σφυροκοπούσα την πιτσιρίκα "ποιο σιγά, όχι τόσο δυνατά!"
Του μαλάκα του έπεσε!
"Τί έχεις μωρό μου;" αυτή. Τί να είχε ο μαλάκας, δεν τις σήκωνες τις "φάσεις".
Ντύνονται και φεύγουν. Τους δίνω και ένα κατοστάρικο.
Μετά κάθησα με την δικιά και ευχαριστηθήκαμε, αυτό που είχε μείνει στη μέση.
Όταν τελειώσαμε μου λέει. "Μήπως είσαι πολύ μαλάκας που τους έδωσες και λεφτά; Αυτοί έπρεπε να μας δώσουν!" Δίκιο είχε...
Μια φορά είχα πάει, όχι μόνος, με μια φίλη, μιλφ πολύ καλή σε εμφανιση και πολύ καυλιάρα, για τετράδα.
Αυτός ήταν ένας μαλάκας και χάλιας (25 χρόνια πιο μικρός μου και εγώ στεκόμουν καλύτερα!), αυτό καλό πουτανάκι, αλλά πολύ ψωνισμένο.
Τέλος πάντως πάμε στο ξενοδοχείο, αρχικά "παίξανε" τα κορίτσια, κάτι έλεγε η φάση.
Μετά πήρα εγω την πιστιρίκα και η φίλη μου τον πατάτα.
Η μικρή δεν φιλούσε και έκανε πίπα με προφυλακτικό. Η δικιά μου στο μεταξύ έκανε ακάποτα στο μαλάκα, τα έδινε όλα.
Μετά εγώ σφυροκοπούσα την πιτσιρίκα "ποιο σιγά, όχι τόσο δυνατά!"
Του μαλάκα του έπεσε!
"Τί έχεις μωρό μου;" αυτή. Τί να είχε ο μαλάκας, δεν τις σήκωνες τις "φάσεις".
Ντύνονται και φεύγουν. Τους δίνω και ένα κατοστάρικο.
Μετά κάθησα με την δικιά και ευχαριστηθήκαμε, αυτό που είχε μείνει στη μέση.
Όταν τελειώσαμε μου λέει. "Μήπως είσαι πολύ μαλάκας που τους έδωσες και λεφτά; Αυτοί έπρεπε να μας δώσουν!" Δίκιο είχε...