Νέα

Γυμνασμένες strippers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolomparas36
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikoo1234

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καμια γυμνασμενη κοπελια εκτος της Τατιανας απο ερωτικα(που δεν ξερω αν εχει φυγει κιολας), γνωριζει κανεις??

AdamSmith

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
Yπάρχει κι η Γκρεις πρωην Κινκυ και πλέον Grand Ritorno αλλα πολύ ξενέρα και σπασαρχίδο. Σου ρίχνει και κανα βρισίδι αν τελικα δεν την προτιμήσεις

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Yπάρχει κι η Γκρεις πρωην Κινκυ και πλέον Grand Ritorno αλλα πολύ ξενέρα και σπασαρχίδο. Σου ρίχνει και κανα βρισίδι αν τελικα δεν την προτιμήσεις
Nαι συμφωνουμε,τη Grace την ξερω απο κινκυ, ηταν πρωταθλητρια της ρυθμικης,κορμαρα λαστιχο, γατουλα και τιγρης, αλλα αν δεν τη προτιμησεις η της πεις καμμια μαγκια τρως κραξιμο :s&m_2:  αν πας μαζι της ομως πριβε τα παντα ολααα... :tits2: :cum:

nikoo1234

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η τατιανα απο ερωτικα ξερει κανεις αν δουλευει??
την grace την επισκευθηκα, δεν εχει τετοια κορμαρα σαν την τατιανα... κατι παρομοιο , γυμνασμενο σε γκομενακ ξερει κανεις??

Εγγρ.
28 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Υπηρχε μια τσεχα ονοματι μιχαελα στο lido συγγρου με μπουταρες κωλαρα τεζα αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει

nikoo1234

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και η μονικα απο wall street  πολη γυμνασμενο σωμα, αν κ μικροκαμομενη

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο ερώτικα πριν κανα μηνα. Μπαινω και αντικριζω για πρωτη φορα μπροστα μου την Τατιανα...(μετά από παρότρηνση οσων διαβασα εδω). Τι πλασμα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ? Αναγκαστηκα την πηρα πριβε μετα απο 2 χωρους γιατι σε λιγο θα βαραγα μπιελα. Οκ η τυπισσα απλα δεν παιζεται = Απιστευτο κορμί, γυμνασμένα πόδια (το φετιχ μου) απαλη επιδερμιδα, κωλο για μελετη στο τμημα γλυπτικης της ΑΣΚΤ και προσωπο καβλερο σαν λιγα...
Κερασακι στην τουρτα? Στο τέλος του πριβε και αφου ειχε απλωσει τις μπουταρες της στη μαπα μου με αφησε να τη γλυψω για κανα 2 λεπτα....(αλλο φετιχ μου)...

Αχ θεοι και να μουν πλουσιος!!

οποιος ξερει αν παιζει κατι παρομοιο σε αλλο μαγαζι (αν και δυσκολο το κοβω) παρακαλω ενημερωση ¨)

Επισκέπτης
Δυναμίτης η Μάρθα...!Άλλες γυμνασμένες τώρα....
καλο κορμι αλλα μεχρι εκει ετσι και αλλιως δεν πλησιαζεται για κατι παραπανω
απο αλλες γυμνασμενες,οι αλλες δυο που εγραψα απο το λιντο
απο αλλα δεν ξερω τωρα γιατι εχω καιρο να παω στα αλλα, εχω κοψει τα στριπ και το εχω ριξει σε στουντιο και κολ γκερλ

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
καλο κορμι αλλα μεχρι εκει ετσι και αλλιως δεν πλησιαζεται για κατι παραπανω
απο αλλες γυμνασμενες,οι αλλες δυο που εγραψα απο το λιντο
απο αλλα δεν ξερω τωρα γιατι εχω καιρο να παω στα αλλα, εχω κοψει τα στριπ και το εχω ριξει σε στουντιο και κολ γκερλ
Λεφτά υπάρχουν...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειπα ποτε οτι δεν υπαρχουν, απλα δεν υπαρχουν πολλα
Δεν μου φαίνονται κ λίγα τα 50αρικα κ τα 100αρικα για μιση κ μια ωρα...

Τέλος πάντων,πλάκα σου κάνω...Ούτε το ψωμί μου τρως,ούτε τίποτα...

Την υγειά σου να'χεις να τα χαίρεσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom