καλησπέρα και καλές γιορτές, είμαι νεουδι στο άθλημα και γενικά λόγο του ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμο παιδί και μικρός σε ηλικία σχετικά (24) δεν έχω πάει πολλές φορες με ιερόδουλη, τελευταία έχω αρχίσει να τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα και επειδή δεν είμαι σε φάση να έχω καμια πάνω από το κεφάλι μου αυτό το καιρό άρχισα να το ψάχνω λίγο περισσότερο το θέμα....γενικά επειδή και εγώ ο ίδιος ασχολούμαι πολύ με τη αθλητισμό μου αρέσουν πολλοί οι κοπέλες που είναι και αυτές γυμνασμένες, πρόσφατα σε μια τσάρκα συνάντησα ένα αστέρι μελαχρινό με κοιλιακούς άλλο πράγμα!αν θυμάμαι καλά ήταν στην σαπφώς πάνω. ξέρει κανένας αν δουλεύει ακόμα εκεί και πως λέγεται? και επίσης αν έχετε καμια καλή πρόταση για άλλη κοπέλα με παρόμοια εμφάνιση (κοιλιακούς κτλ) ρίξτε την και αυτή!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμνασμενες Κορασιδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα accuras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
νομιζω και η λαρα-πρωην μαντυ στις βιλες θα σε ικανοποιησεικαλησπέρα και καλές γιορτές, είμαι νεουδι στο άθλημα και γενικά λόγο του ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμο παιδί και μικρός σε ηλικία σχετικά (24) δεν έχω πάει πολλές φορες με ιερόδουλη, τελευταία έχω αρχίσει να τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα και επειδή δεν είμαι σε φάση να έχω καμια πάνω από το κεφάλι μου αυτό το καιρό άρχισα να το ψάχνω λίγο περισσότερο το θέμα....γενικά επειδή και εγώ ο ίδιος ασχολούμαι πολύ με τη αθλητισμό μου αρέσουν πολλοί οι κοπέλες που είναι και αυτές γυμνασμένες, πρόσφατα σε μια τσάρκα συνάντησα ένα αστέρι μελαχρινό με κοιλιακούς άλλο πράγμα!αν θυμάμαι καλά ήταν στην σαπφώς πάνω. ξέρει κανένας αν δουλεύει ακόμα εκεί και πως λέγεται? και επίσης αν έχετε καμια καλή πρόταση για άλλη κοπέλα με παρόμοια εμφάνιση (κοιλιακούς κτλ) ρίξτε την και αυτή!
νομιζω και η λαρα-πρωην μαντυ στις βιλες θα σε ικανοποιησει
pou akrivos einai afti gnorizoume?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φριξου 9 συνηθωςpou akrivos einai afti gnorizoume?
pou akrivos einai afti gnorizoume?
Αν δεν γραφεις ελληνικα, δεν θα σου πουμε !!!
Αν δεν γραφεις ελληνικα, δεν θα σου πουμε !!!
χαχαχα ναι μου ξεφυγε, οι κακες συνηθειες των greeklish βλεπεις δυσκολα τις κοβεις
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.038
- Πόντοι
- 25.165
και η Σαρα ειναι γυμνασμενο μωρο, μου ειπε οτι παει γυμναστηριο εχει και φωτογραφιες της στο αλλο θρεντ και στο γνωστο σιτε. επισης επειδη και εμενα μου αρεσουν οι γυμνασμενες, το πιο ωραιο γυμνασμενο και σφιχτο κωλαρακι το κατεχει η Αφρο με διαφορα!
Σίγουρα υπαρχει μία, η Λάρα στο Blue Iguana, Θεσσαλονίκη. Να γνωρίζεις όμως είναι 40αραΘα το ξανα ανοιξω μετα απο 10 χρονια. Ψαχνω μια με κοιλιακους και δεν βρισκω πουθεναααα.
Nikisim_23
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
καιγω το ιδιοΘα το ξανα ανοιξω μετα απο 10 χρονια. Ψαχνω μια με κοιλιακους και δεν βρισκω πουθεναααα.
Nikisim_23
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
οτι πιο κοντα σε γυμνασμενο βρισκω
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 1.076
Θα το ξανα ανοιξω μετα απο 10 χρονια. Ψαχνω μια με κοιλιακους και δεν βρισκω πουθεναααα.
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 1.076
Και Θεσσαλονίκη από σπιτάκια είχαμε αυτές μια έρχονται νια φεύγουν
Η καλύτερη ήταν η αναμπελ και μετά η Μαρία αλλά η ανναμπελ άλλη φαση
Μαρία | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki
studio-paradise.com
CELESTE | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki
studio-paradise.com
ANNABEL | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki
studio-paradise.com
Η καλύτερη ήταν η αναμπελ και μετά η Μαρία αλλά η ανναμπελ άλλη φαση
Ρε συ πώς μου είχε διαφύγει, η Σω η Μπαλαμπάνη και αυτή μάλιστα παίζει Αθήνα όπως θες. Νομίζω Athens Queens παίζει αύτην την εποχή. Μιλάμε για πρώην bodybuilder. Εδω και λίγο καιρό άνοιξε και OnlyFans. Ενδεικτικά σου δείνω και το Facebook account της Σώ ΜπαλαμπάνηΣε ευχαριστώ ! Προς Αθήνα γνωρίζει κανείς ;
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 1.076
Δύσκολα ψαχνω τελευταία τίποταΥπάρχει κάτι καινούργιο, γυμνασμενο με κοιλιακούς ή bodybuilder??
πφφ στρέψαμε, μόνο πιασίματα κ κιλακια φερνουνΔύσκολα ψαχνω τελευταία τίποτα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20