Επισκέπτης
Συμφωνώ σε όλα πλην αυτού!!!παιδικά τραύματα που θα φύγουν μόλις αρχίσει να ιδρώνει το μουνί ενώ βλέπει Γεωργίου.επειδή εγώ έχω κάνει του κόσμου τις μαλακίες σε φίλες, πρώην φίλες, πρώην, νυν, συμμαθήτριες και δεν συμμαζεύεται θα σου πω το εξής: φίλο/η σε βλέπει ο άλλος αν θέλει να σου ρίξει μια χλιαρή χυλόπιτα.
δηλαδή εσύ δεν την βλέπεις σαν φίλο; έλα ντε!!!
ενδεικτικά να σου πω ότι
όλη η προηγούμενη παρέα μου ξέρει ότι ποστάρω εδώ και το νικ μου. οπότε μπορούν άνετα να παρακολουθούν ότι λέω εδώ... μπορεί και να με ψαρώνουν εδώ μέσα... ή έξω όταν τους βρίσκω... η ακόμα και να γελάνε με αυτά που γράφω εδώ.
το νόημα το έπιασα αργά αλλά το κατάλαβα.... πάντα έδινα ένα damn(dear I don't give a damn - από εδώ παρμένη η λέξη) για κάθε μικρό ... απειροελάχιστο πράγμα... και πλέον το έχω ξεπεράσει αυτό.
η ανασφάλεια στο φουλ παλιά!
αν κάποιος με πείραζε είτε για πλάκα είτε στα σοβαρά εγώ γινόμουν τούρκος.
έτσι εχανα το νόημα σε πολλά πράγματα και δεν έκανα κίνηση γιατί σκεφτόμουν τις επιπτώσεις.
δεν λέω να χάσεις το μέτρο αλλά μην έχεις ενοχές ακόμη και για πράγματα που δεν έχεις κάνει.
πλέον με αυτά που κέρδισα από προηγούμενες χυλόπιτες, αν είχα τις ίδιες ευκαιρίες θα έκανα φυσικά τα ίδια αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα(και αυτό δεν είναι μόνο το γαμήσι).
Θα τον βρει τον μαλάκα που θα την παντρευτεί!!!