Νέα

Γυμνασμένες ή Natural;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γυμνασμένες ή Natural ????

• Γυμνασμένες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Natural

Ψήφοι: 10 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

Επισκέπτης
παιδικά τραύματα που θα φύγουν μόλις αρχίσει να ιδρώνει το μουνί ενώ βλέπει Γεωργίου.επειδή εγώ έχω κάνει του κόσμου τις μαλακίες σε φίλες, πρώην φίλες, πρώην, νυν, συμμαθήτριες και δεν συμμαζεύεται θα σου πω το εξής: φίλο/η σε βλέπει ο άλλος αν θέλει να σου ρίξει μια χλιαρή χυλόπιτα.
δηλαδή εσύ δεν την βλέπεις σαν φίλο; έλα ντε!!!
ενδεικτικά να σου πω ότι
όλη η προηγούμενη παρέα μου ξέρει ότι ποστάρω εδώ και το νικ μου. οπότε μπορούν άνετα να παρακολουθούν ότι λέω εδώ... μπορεί και να με ψαρώνουν εδώ μέσα... ή έξω όταν τους βρίσκω... η ακόμα και να γελάνε με αυτά που γράφω εδώ.
το νόημα το έπιασα αργά αλλά το κατάλαβα.... πάντα έδινα ένα damn(dear I don't give a damn - από εδώ παρμένη η λέξη) για κάθε μικρό ... απειροελάχιστο πράγμα... και πλέον το έχω ξεπεράσει αυτό.
η ανασφάλεια στο φουλ παλιά!
αν κάποιος με πείραζε είτε για πλάκα είτε στα σοβαρά εγώ γινόμουν τούρκος.
έτσι εχανα το νόημα σε πολλά πράγματα και δεν έκανα κίνηση γιατί σκεφτόμουν τις επιπτώσεις.
δεν λέω να χάσεις το μέτρο αλλά μην έχεις ενοχές ακόμη και για πράγματα που δεν έχεις κάνει.
πλέον με αυτά που κέρδισα από προηγούμενες χυλόπιτες, αν είχα τις ίδιες ευκαιρίες θα έκανα φυσικά τα ίδια αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα(και αυτό δεν είναι μόνο το γαμήσι).
Συμφωνώ σε όλα πλην αυτού!!! :rockon:
Θα τον βρει τον μαλάκα που θα την παντρευτεί!!! :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μετά σου λένε το αδύναμο φύλο,ότι θέλουν κάνουν,κυβερνήσεις ανεβοκατεβάζουν(βλέπε Κλίτον και λεκέ στο φόρεμα κτλ)!!! :2funny: :2funny:
Ρε αν έχεις μουνί σήμερα και είναι και καλό ότι θες κάνεις!!!  :dancing:

Υ.Γ.Αλοίμονο σε εμάς τους πουτσοφόρους!!! :tooth:
η φύση της γυναίκας έχει αλλάξει πολύ  από την εποχή των σπηλαίων. δεν σκέφτεται μόνο το σεξ πλέον.
σκέφτεται τα λεφτά τα μανό τα κραγιόν τις μάσκαρες καμιά πλαστική , μεγαλύτερα βυζιά και χίλια δυο πράγματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

ο άντρας είναι ίδιος με τον άνθρωπο των σπηλαίων και λένε ότι σκέφτεται το σεξ μία φορά κάθε 3 δευτερόλεπτα περίπου.
οπότε δεν είναι κατόρθωμα να χειραγωγήσεις έναν άντρα με το μουνί που κουβαλάς... είναι ίσως το πιο εύκολο πράγμα...
ο άντρας ζητάει 1 γαμήσι... ενώ η γυναίκα έχει την "πηγή"... πες μου ποιος κερδίζει; :cheesy:
μέτρο υπάρχει; όχι.. η πλάστιγγα είναι γυρισμένη στον φεμινιστική πλευρά :)
εμείς  πληρώνουμε για να πηδάμε, για να τις δούμε να ξεβρακώνονται, για να μας τριφτούν λίγο στον πούτσο...

ο μόνος τρόπος για να έρθεις στο ίδιο επίπεδο με την γυναίκα είναι να χρησιμοποιήσεις το ίδιο όπλο με αυτό που έχει η ίδια.... έναν άλλο μουνο-κουβαλητή. δείξε ότι παίζεις με κάποια άλλη... δείξε ότι είσαι "κοινωνικός" εε και κάποια στιγμή θα δράση το γυναικείο ένστικτο και θα βγει η ζήλεια προς τα έξω...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Συμφωνώ σε όλα πλην αυτού!!! :rockon:
Θα τον βρει τον μαλάκα που θα την παντρευτεί!!! :headbang:
ας τον βρει... μια ζωή αποτυχημένη θα είναι... και θα την πηδάει κάποιος εφ όρου ζωής για μερικά ψωροευρώ... σκέτος ηθικός και ψυχικός βιασμός.
εμείς είμαστε υπεράνω.. δεν ζητάνε όλες το ίδιο...

Επισκέπτης
Γυμνασμένες  47 (44.3%)
Natural  59 (55.7%)  :o

Σύνολο ψηφοφόρων: 105

Δεν το περίμενα!!! :rolleyes:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Γυμνασμένες  47 (44.3%)
Natural  59 (55.7%)  :o

Σύνολο ψηφοφόρων: 105

Δεν το περίμενα!!! :rolleyes:

Τι δεν περίμενες παπατσόλο? Αν το καλοσκεφτείς πέρα από θέματα γούστου, είναι και θέμα συνειρμών της μόδας της εποχής μας. Όταν ακούει κανείς για καλό αντρικό σώμα, παίρνει σα δεδομένο ότι θα είναι και κάπως γραμμωμένο ενώ για γυναίεκς δεν ισχύει το ίδιο. Ωραίο κώλο και μεγάλα βυζιά να έχει και τα άλλα περνούν σε 2η μοίρα.

Επισκέπτης
Τι δεν περίμενες παπατσόλο? Αν το καλοσκεφτείς πέρα από θέματα γούστου, είναι και θέμα συνειρμών της μόδας της εποχής μας. Όταν ακούει κανείς για καλό αντρικό σώμα, παίρνει σα δεδομένο ότι θα είναι και κάπως γραμμωμένο ενώ για γυναίεκς δεν ισχύει το ίδιο. Ωραίο κώλο και μεγάλα βυζιά να έχει και τα άλλα περνούν σε 2η μοίρα.

Μεγάλος κώλος=μεγάλα βυζιά,τέτοια προσόντα έχουν και οι αγελάδες!!! :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν ξέρει τι ανασφάλεια και τι κάλο μπορεί να κρύβει μια γυναίκα...
όπως και ένας άντρας.
εγώ έδωσα χαρά σε κάτι κοκκινομάλλες  :2funny: παρόλο που κάποιες ψιλομπάζα και μία εξ αυτών bbw (όχι σαν τη γυναίκα το τέρας του bbwlover, καμία σχέση  :headbang:).
δηλαδή όλες αυτές δεν θα έβλεπαν χαρά στα σκέλια τους αν δεν είχα εγώ το κώλυμα μου.

τέλος πάντων... εάν ΔΕΝ έχεις να χάσεις τίποτα, δηλαδή να χαλάσεις φιλία, ή κάποια άλλη σχέση τότε βουρ.
εγώ είμαι παθών και μαθών και πλέον δεν το ξανακάνω... και ας είναι και η σαρλίζ θερόν.
αν δεν παίξεις τώρα που είσαι μικρός σε 5-6 χρόνια πως θα αντιμετωπίζεις τις 26-άχρονες;

πάρε ένα μπλακεντέκερ και βίδωσε αυτό καλά στο μυαλό σου....( θα το βάλω και στην υπογραφή μου  :grin: )
μερικές φορές η χυλόπιτα μας δίνει περισσότερα από αυτά που θα παίρναμε σε αντίθετες περιπτώσεις ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
άλλοστε κανένας δεν είναι τέλειος και θα το καταλάβεις όταν πας να διαβάσεις λίγες μαλακίες από το Cosmo... η ανασφάλεια της γυναίκας δεν έχει όριο.

μας πηρανε γραμμηηηηη  :rolleyes:

edit:δεν εχω πατησει μπολντ, αλλα βγηκαν με εντονα, σορυ, δεν ξερω τι εκανα παλι..

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
γυμνασμένη και όχι με το ύφος της ελλεηνίδας που κρατάει το τσιγάρο και τους θάβει όλους

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καλίγραμμο σώμα όχι απαραίτητα πολύ γυμανσμένο............................. :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
να ναι λιγο γυμνασμενες,οχι να κανω κοντρα μαζι της για το ποιος εχει περισσοτερους κ καλυτερους κοιλιακους,αλλα την θελω [size=12pt]λιγο σφικτη[/size].....

Μελάτη δε σου κάνει, τύπε; :tooth:

Η Στεπάνοβα είναι απλά η ωραιότερη ψηλή ξανθιά με 2,04 καθαρότατο :rockon: :tickedoff: :dancing: :dancing: :dancing: :uglystupid: :dancing: :dancing: :tickedoff: :rockon: :S :S

Το έριξες και στα κοντοπούτανα, τώρα; :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν αντιλέγω ρε συ αλλά μία καλογυμνασμένη δεν μπορεί να βρει έναν ωραίο καλογυμνασμένο λεφτά,γιατί να επιλέξει κάποιον χωρίς αυτά τα προσώντα;;; :think:

Υ.Γ.Όσο χάλια να είναι στην φάτσα!!!

Γιατί δεν μπορεί να τον κάνει παραγγελία!!!
Αν είναι να περιμένει πότε θα περάσει από μπροστά της ο γυμνασμένος λεφτάς και να της την πέσει κιόλας, φέξε μου και γλίστρησα...
Οπότε, και χωρίς αυτά τα προσόντα, αν κάποιος της την πέσει με όμορφο τρόπο, μπορεί να γίνει η φτιάξη...

Αυτό, αποτελεί απάντηση και στο προηγούμενο ποστ, που αναφέρεις ότι πρέπει κάποιος να είναι όμοιος για να αποκτήσει δικαίωμα να την πέσει, και μάλιστα το γούστο του πρέπει να είναι εφάμιλλο της δικής του εμφάνισης, κάτι που είναι λάθος γιατί το γούστο είναι εγκεφαλικό...Δηλαδή οι ίδιες γκόμενες μου αρέσουν είτε είμαι φετόνι, είτε είμαι μπουχεσόπουλο, είτε είμαι 2 μέτρα, είτε είμαι 1.40, αυτό δεν αλλάζει...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.Αλλά ρε συ έχουν καβαλήσει το καλάμι οι κοπέλες μέχρι εκεί που δεν πάει:έχω φίλη που τίποτα και είναι 21 λέγοντας αυτόν που θέλω ή ποτέ και μου έτυχε φίλος να την πέσει σε αρχιτεκτων και αυτή να του πει ααα ΤΕΙ διατροφολογίας είσαι,δεν μου κάνεις!!! :headbang:

Επειδή είσαι μικρός, αν θέλεις λάβε υπόψη σου αυτό που θα σου πω...
Γαμάνε πολύ (και πολλές), αυτοί που έχουν αναπτύξει "αντισώματα" στις χυλόπιτες...
Τέτοιοι τύποι συνήθως, δεν τρώνε κόλλημα με μία γκόμενα, και από εμφάνιση περνάνε συνήθως απαρατήρητοι...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
χυλόπιτα? :think:
τι ναι αυτό ρε παιδιά? :coffee:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

• lauren_jackson.jpg
    lauren_jackson.jpg
    101,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ljthink.jpg
    ljthink.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 24

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ας τον βρει... μια ζωή αποτυχημένη θα είναι... και θα την πηδάει κάποιος εφ όρου ζωής για μερικά ψωροευρώ... σκέτος ηθικός και ψυχικός βιασμός.
εμείς είμαστε υπεράνω.. δεν ζητάνε όλες το ίδιο...

έλεος ρε παιδιά με την ορθογραφία!!!!!  :uglystupid:

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εεε? σε αυτο που εκανες παραθεση, δεν υπηρχε ουτε ενα.. τι σκατα, ξεχασα κι αυτα που ξερω??  :think: :think:

για το "λιώνω" κάτω απο το άβαταρ το πα, σε ποστ δεν με πειράζει λογικό είναι όλοι μας να κάνουμε λάθη όταν γράφουμε βιαστικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom