Νέα

Γυμνασμένες ή Natural;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γυμνασμένες ή Natural ????

• Γυμνασμένες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Natural

Ψήφοι: 10 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
όχι βέβαια, ακόμα και το 1,83 αρκεί αλλά να είναι ξυπόλητο κατά προτίμισή μου κι όσο πιο ψηλή τόσο πιο καλά :tickedoff: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:
οκ , τα ξαναλεμε σε μια αλλη ζωη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Η Στεπάνοβα είναι απλά η ωραιότερη ψηλή ξανθιά με 2,04 καθαρότατο :rockon: :tickedoff: :dancing: :dancing: :dancing: :uglystupid: :dancing: :dancing: :tickedoff: :rockon: :S :S
aυτή να μου την φέρετεκατα το καλοκαίρι, οταν αλλάζουμε τα ρούχα στη ντουλάπα, για την πανω ντουλάπα είναι οτι πρεπει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για σενα Quardeen,  to avatar σου είναι για πολλά ........ :fuck1: :fuck1: :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Natural for ever ...

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ολα με μετρο..οχι τελειως αγυμναστη ουτε κανα ντουκι :grin:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οι μπαλαρίνες έχουν ένα κοινό με τις αθλήτριες της ενόργανης, δηλαδή είναι κοντοστούπια γιατί το ύψος δε βοηθάει :headbang: :headbang: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :S :S

Eπισης, έχουν τραγικά κακάσχημα διαλυμένα άκρα από τις άπειρες πρόβες που κάνουν και λόγω των ballet shoes.
Ποδολάγνοι, μακρυά!!! :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ προτημώ φυσικές γκόμενες ή ελάχιστα γυμναστμένες. Οι πολύ ζάμπες ή πολύ σφιχτερ δεν είναι του γούστου μου...

Επισκέπτης
Έπρεπε να υπάρχει επιλογή:
Μούνια να ναι και ότι να ναι,αίσχος!!! :tickedoff:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οι μπαλαρίνες έχουν ένα κοινό με τις αθλήτριες της ενόργανης, δηλαδή είναι κοντοστούπια γιατί το ύψος δε βοηθάει :headbang: :headbang: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :S :S
οι μπαλαρίνες έχουν ένα κοινό με αυτές που κάνουν ενόργανη.
τους δίνουν φάρμακα που σταματάνε την ανάπτυξη...

Επισκέπτης
Πάντως γνώμη μου τα πράγματα πάνε και κάπως αλυσίδα,δηλαδή:
Γυμνασμένος-γυμνασμένη και όχι γυμνασμένος-όχι γυμνασμένη,όταν μιλάμε φυσικά για γκόμενα.
Διαφωνεί κάποιος;! :think:

Y.Γ.Μπορεί να κάνω και λάθος είμαι ψιλο χέστης στα γκομενικά,όταν δω μουνάρα και κυρίσς στο κορμί το αποκλείω και δεν προσεγγίζω!!! :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το πας για bbwlover2?

ρε βουρ στον πατσά ...
εγώ έχω μπανίσει ένα γκομενάκι... και αν είναι καθαρό το τοπίο... θα πέσω με τα μούτρα...
2 τινά μπορούν να συμβούν.
ή θα φάω τα μούτρα μου,
ή θα φάω.

Επισκέπτης
το πας για bbwlover2?
ρε βουρ στον πατσά ...
εγώ έχω μπανίσει ένα γκομενάκι... και αν είναι καθαρό το τοπίο... θα πέσω με τα μούτρα...
2 τινά μπορούν να συμβούν.
ή θα φάω τα μούτρα μου,
ή θα φάω.
Δεν αντιλέγω ρε συ αλλά μία καλογυμνασμένη δεν μπορεί να βρει έναν ωραίο καλογυμνασμένο λεφτά,γιατί να επιλέξει κάποιον χωρίς αυτά τα προσώντα;;; :think:

Υ.Γ.Όσο χάλια να είναι στην φάτσα!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν ξέρει τι ανασφάλεια και τι κάλο μπορεί να κρύβει μια γυναίκα...
όπως και ένας άντρας.
εγώ έδωσα χαρά σε κάτι κοκκινομάλλες  :2funny: παρόλο που κάποιες ψιλομπάζα και μία εξ αυτών bbw (όχι σαν τη γυναίκα το τέρας του bbwlover, καμία σχέση  :headbang:).
δηλαδή όλες αυτές δεν θα έβλεπαν χαρά στα σκέλια τους αν δεν είχα εγώ το κώλυμα μου.

τέλος πάντων... εάν ΔΕΝ έχεις να χάσεις τίποτα, δηλαδή να χαλάσεις φιλία, ή κάποια άλλη σχέση τότε βουρ.
εγώ είμαι παθών και μαθών και πλέον δεν το ξανακάνω... και ας είναι και η σαρλίζ θερόν.
αν δεν παίξεις τώρα που είσαι μικρός σε 5-6 χρόνια πως θα αντιμετωπίζεις τις 26-άχρονες;

πάρε ένα μπλακεντέκερ και βίδωσε αυτό καλά στο μυαλό σου....( θα το βάλω και στην υπογραφή μου  :grin: )
μερικές φορές η χυλόπιτα μας δίνει περισσότερα από αυτά που θα παίρναμε σε αντίθετες περιπτώσεις ;)

Επισκέπτης
μερικές φορές η χυλόπιτα μας δίνει περισσότερα από αυτά που θα παίρναμε σε αντίθετες περιπτώσεις ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.Αλλά ρε συ έχουν καβαλήσει το καλάμι οι κοπέλες μέχρι εκεί που δεν πάει:έχω φίλη που τίποτα και είναι 21 λέγοντας αυτόν που θέλω ή ποτέ και μου έτυχε φίλος να την πέσει σε αρχιτεκτων και αυτή να του πει ααα ΤΕΙ διατροφολογίας είσαι,δεν μου κάνεις!!! :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτές είναι καθυστερημένες άξιες της μοίρας τους.Μια ζωή για πούτσα, ξύλο και μετά για πόδι θα είναι.
υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που έχουν διαφορετική αντίληψη, έχουν άλλα ιδανικά ακόμα και σε μικρές ηλικίες, με προοπτική για μακροχρόνια σχέση.
μακροχρόνια σχέση σε αυτή την ηλικία; και όμως πολλοί "έξυπνοι" το κατακρίνουν. οι περισσότερες σχέσεις ξεκινάνε σαν προσωρινές και συνεχίζουν από μόνες τους... ξέρω άτομα 22 ετών που έχουν ήδη 4-5 χρόνια σχέσης και πάνε μια χαρά.
και κάθε ένας από αυτούς έχει τα συν και τα πλην του.
άλλοστε κανένας δεν είναι τέλειος και θα το καταλάβεις όταν πας να διαβάσεις λίγες μαλακίες από το Cosmo... η ανασφάλεια της γυναίκας δεν έχει όριο. αν έχεις και καμιά φίλη κάνε λίγο παραπάνω παρέα μαζί της, κόψε κίνηση ποια γκόμενα σε κοιτάζει και μετά από μερικές εμφανίσεις κάνε κίνηση.

Επισκέπτης
αυτές είναι καθυστερημένες άξιες της μοίρας τους.Μια ζωή για πούτσα, ξύλο και μετά για πόδι θα είναι.
υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που έχουν διαφορετική αντίληψη, έχουν άλλα ιδανικά ακόμα και σε μικρές ηλικίες, με προοπτική για μακροχρόνια σχέση.
μακροχρόνια σχέση σε αυτή την ηλικία; και όμως πολλοί "έξυπνοι" το κατακρίνουν. οι περισσότερες σχέσεις ξεκινάνε σαν προσωρινές και συνεχίζουν από μόνες τους... ξέρω άτομα 22 ετών που έχουν ήδη 4-5 χρόνια σχέσης και πάνε μια χαρά.
και κάθε ένας από αυτούς έχει τα συν και τα πλην του.
άλλοστε κανένας δεν είναι τέλειος και θα το καταλάβεις όταν πας να διαβάσεις λίγες μαλακίες από το Cosmo... η ανασφάλεια της γυναίκας δεν έχει όριο. αν έχεις και καμιά φίλη κάνε λίγο παραπάνω παρέα μαζί της, κόψε κίνηση ποια γκόμενα σε κοιτάζει και μετά από μερικές εμφανίσεις κάνε κίνηση.
Σωστό και αυτό,το έχω υπόψην αλλά θέλει προσοχή γιατί αν βγει το φιλικό γάματα!!! ;)
To άλλο το κουφό,φίλη καλογυμνασμένο μουνί την πήδηξε γκόμενος και την παράτησε και από τότε λέει πρώτα στεφάνι και μετά γαμήσι!!! :idiot: :uglystupid:
Αυτά τα κουφά από εμένα και η ζωή τραβάει την ανηφόρααααα.....

Επισκέπτης
Μετά σου λένε το αδύναμο φύλο,ότι θέλουν κάνουν,κυβερνήσεις ανεβοκατεβάζουν(βλέπε Κλίτον και λεκέ στο φόρεμα κτλ)!!! :2funny: :2funny:
Ρε αν έχεις μουνί σήμερα και είναι και καλό ότι θες κάνεις!!!  :dancing:

Υ.Γ.Αλοίμονο σε εμάς τους πουτσοφόρους!!! :tooth:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σωστό και αυτό,το έχω υπόψην αλλά θέλει προσοχή γιατί αν βγει το φιλικό γάματα!!! ;)
To άλλο το κουφό,φίλη καλογυμνασμένο μουνί την πήδηξε γκόμενος και την παράτησε και από τότε λέει πρώτα στεφάνι και μετά γαμήσι!!! :idiot: :uglystupid:
Αυτά τα κουφά από εμένα και η ζωή τραβάει την ανηφόρααααα.....
παιδικά τραύματα που θα φύγουν μόλις αρχίσει να ιδρώνει το μουνί ενώ βλέπει Γεωργίου.
επειδή εγώ έχω κάνει του κόσμου τις μαλακίες σε φίλες, πρώην φίλες, πρώην, νυν, συμμαθήτριες και δεν συμμαζεύεται θα σου πω το εξής: φίλο/η σε βλέπει ο άλλος αν θέλει να σου ρίξει μια χλιαρή χυλόπιτα.
δηλαδή εσύ δεν την βλέπεις σαν φίλο; έλα ντε!!!

ενδεικτικά να σου πω ότι
όλη η προηγούμενη παρέα μου ξέρει ότι ποστάρω εδώ και το νικ μου. οπότε μπορούν άνετα να παρακολουθούν ότι λέω εδώ... μπορεί και να με ψαρώνουν εδώ μέσα... ή έξω όταν τους βρίσκω... η ακόμα και να γελάνε με αυτά που γράφω εδώ.
το νόημα το έπιασα αργά αλλά το κατάλαβα.... πάντα έδινα ένα damn(dear I don't give a damn - από εδώ παρμένη η λέξη) για κάθε μικρό ... απειροελάχιστο πράγμα... και πλέον το έχω ξεπεράσει αυτό.
η ανασφάλεια στο φουλ παλιά!
αν κάποιος με πείραζε είτε για πλάκα είτε στα σοβαρά εγώ γινόμουν τούρκος.
έτσι εχανα το νόημα σε πολλά πράγματα και δεν έκανα κίνηση γιατί σκεφτόμουν τις επιπτώσεις.
δεν λέω να χάσεις το μέτρο αλλά μην έχεις ενοχές ακόμη και για πράγματα που δεν έχεις κάνει.

πλέον με αυτά που κέρδισα από προηγούμενες χυλόπιτες, αν είχα τις ίδιες ευκαιρίες θα έκανα φυσικά τα ίδια αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα(και αυτό δεν είναι μόνο το γαμήσι).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom