Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.168
Πόντοι
7.865
Αγαπητέ Iceman, θίγεις πολλά θέματα. Εγώ θα σου πω ότι οι περισσότεροι την κάνουν τη δουλειά τους. Αλλά οι νόμοι είναι τέτοιοι που σε δύο μέρες οι γύφτοι κυκλοφορούν πάλι ελεύθεροι. Πήγαινε μια βόλτα στα δικαστήρια, τα μισά αυτόφωρα αφορούν σε γύφτους. Επίσης, υπάρχουν και μεγαλοδικηγόροι που δουλεύουν κατ' αποκλειστικότητα με γύφτους.
Αλήθεια, τι γίνεται με τους γύφτους στη Ρουμανία, για πες.
Δεν νομίζω να γίνεται η δουλειά... έχει πέσει γραμμή και δεν κάνει κανένας τίποτε. Επίσης στην Ρουμανία έτρωγαν και τρώνε ξύλο επειδή υπάρχουν. Οι ρουμάνοι έκαναν τους μαλάκες κανα δυο χρόνια μέχρι να μπουν στην Ευρωπαική Ένωση και μετά έστειλα 2 εκατομμύρια γυφταίους και βάλει στις "προηγμένες χώρες" που πλέον βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο. Φυσικά ήρθαν και εδώ απειροι ρουμανόγυφτοι και προφανώς το κατακάθι της ράτσας τους. Απλά εκεί και ο κόσμος δεν τους γουστάρει και η αστυνομία τους γαμάει τα πρέκια. Προφανώς θα υπάρχουν και εκεί μπιζνάκια, αλλά πολυ μικρότερα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Δεν νομίζω να γίνεται η δουλειά... έχει πέσει γραμμή και δεν κάνει κανένας τίποτε. Επίσης στην Ρουμανία έτρωγαν και τρώνε ξύλο επειδή υπάρχουν. Οι ρουμάνοι έκαναν τους μαλάκες κανα δυο χρόνια μέχρι να μπουν στην Ευρωπαική Ένωση και μετά έστειλα 2 εκατομμύρια γυφταίους και βάλει στις "προηγμένες χώρες" που πλέον βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο. Φυσικά ήρθαν και εδώ απειροι ρουμανόγυφτοι και προφανώς το κατακάθι της ράτσας τους. Απλά εκεί και ο κόσμος δεν τους γουστάρει και η αστυνομία τους γαμάει τα πρέκια. Προφανώς θα υπάρχουν και εκεί μπιζνάκια, αλλά πολυ μικρότερα
Εγώ για είσοδο στην Ελλάδα Βουλγάρων γύφτων ξέρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom