iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.168
- Πόντοι
- 7.865
Μα για εσένα το είπα...Και Έλληνες κόπροι υπάρχουν..
Μα για εσένα το είπα...Και Έλληνες κόπροι υπάρχουν..
Τους χριστιανοδημοκρατες λες. Ναι ξεκίνησαν λαϊκη δεξιά και κατάντησαν σοσιαλιστές με τα όλα τους.Τυφλα να έχουν τα σοβιετ..Την παλαιά δεξιά εννοώ που δημιούργησε κοινωνικό κράτος,πριν τη σεξουαλική απελευθέρωση,υπό την πίεση της εργατικής τάξης που ασπαζόταν αυξητικά τον κομμουνισμό.
Από πού και ως πού να είμαι "κόπρος" ;Μα για εσένα το είπα...
Tύπε,άνοιξα το άρθρο και μου ανέβηκε πίεση,απλά μία επισήμανση.δεν εφταναν οι πουστηδες που αρθρογραφουν εκει,εφεραν και μια ψυχοπαθη φεμινιστρια να μας κανει μαθηματα για το πως θα πρεπει να ειναι η κοινωνια.
Το κοινωνικό κράτος πρέπει να υπάρχει,αντικειμενικά.Τους χριστιανοδημοκρατες λες. Ναι ξεκίνησαν λαϊκη δεξιά και κατάντησαν σοσιαλιστές με τα όλα τους.Τυφλα να έχουν τα σοβιετ..
και οτι ο στρατος των οθωμανων αποτελουταν κυριως απο βαλκανιους.ηταν η επιθυμια τους ή τους οδηγησε εκει η κατασταση που ειχε δημιουργηθει;καλα τα ιστορικα στοιχεια αν υπαρχουν αλλα να τα ερμηνευουμε και με τα δεδομενα της εποχης,οχι με σημερινα.Τυπε είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι το 90% των μαύρων σκλαβων στον νέο κόσμο πουλήθηκαν από άλλους μαύρους.Ιδιως από τις χώρες της δυτικής Αφρικής κλπ.
Αυτά στον νότο κυρίως. Εκεί που υπήρχαν οι φυτείες κλπ. Όπως προείπα. Τους έφεραν λευκοί εκεί ως σκλάβους, όχι ως ισοτιμους πολίτες. Άλλο τι έγινε αργότερα με τον εμφύλιο και πολύ αργότερα με το civil rights.Υπήρχαν αρκετοί λευκοί που στήριξαν την εξέγερση των μαύρων κατά του συστήματος της λευκής υπεροχής.Όπως και τώρα.
Ακόμα υπάρχει ο συστημικός ρατσισμός που εμποδίζει τους μαύρους από το να έχουν ίσες ευκαιρίες με τους λευκούς στη μόρφωση κλπ..
Δεν είναι ρατσισμός τύπε...λέγεται καπιταλισμος...και δεν έχει πρόβλημα με το χρώμα....αλλά για να ανέβει μια αγορά πρέπει κάποιος να πει στο περιθώριο.Υπήρχαν αρκετοί λευκοί που στήριξαν την εξέγερση των μαύρων κατά του συστήματος της λευκής υπεροχής.Όπως και τώρα.
Ακόμα υπάρχει ο συστημικός ρατσισμός που εμποδίζει τους μαύρους από το να έχουν ίσες ευκαιρίες με τους λευκούς στη μόρφωση κλπ..
κατηγορει την αστυνομια ακομη και για την καταδιωξη των ληστων σε κατοικημενη περιοχη...λες και επιλεγει ο αστυνομικος τους δρομους διαφυγης των δραστων.αρρωστη κι επικινδυνη για την κοινωνια.Tύπε,άνοιξα το άρθρο και μου ανέβηκε πίεση,απλά μία επισήμανση.
Η συγκεκριμένη,είναι η κλασσική ελλεηνίδα της μεταπολίτευσης.
Εναλλακτική,ψευτοκουλτουριάρα,που όμως αν της κατσικωθεί κανάς κωλόγυφτος στο διπλάνό διαμέρισμα,
θα πάρει την αστυνομία να τον καταγγείλει.
Ψευτοανθρωπιστές του κώλου..
Είπαμε παιδεία και υγεια κρατικά. Και κάποια άλλα πρώτα είδη ανάγκης.Το κοινωνικό κράτος πρέπει να υπάρχει,αντικειμενικά.
Και ο Ιησούς Χριστός θα το στήριζε.
Δεν προσφέρει τίποτα,απλά είναι παράλογο να εξισώνεις ανόμοια πράγματα,για να σου βγει το αφήγημα.Οχι αλλα ψηφιζει εν γνωση του τις κυβερνησεις που τα τσεπωνουν απο τα αφεντικα αυτων που κανουν οσα εγραψες..plus οτι για να ζησει αυτος καλα χρεωσε τις επομενες 6 γεννιες να ζουν με βασικο μισθο 600 ευρω.
Δεν απαντησες ομως τι προσφερει αυτος ο κυφηνας στην κοινωνια?
Ρε μαν τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Υπήρχε εμπόριο σκλαβων στην Αφρική. Οι έμποροι ήταν εξαρχής μαύροι που πουλούσαν δικούς τους στους λευκούς Ευρωπαίους για τα ταξίδια τους στον νέο κόσμο. Τι νομίζεις ότι πήγαιναν οι λευκοί έπιαναν έναν όπως ο μπογιας και τον έλεγαν από τώρα είσαι σκλάβος μας????και οτι ο στρατος των οθωμανων αποτελουταν κυριως απο βαλκανιους.ηταν η επιθυμια τους ή τους οδηγησε εκει η κατασταση που ειχε δημιουργηθει;καλα τα ιστορικα στοιχεια αν υπαρχουν αλλα να τα ερμηνευουμε και με τα δεδομενα της εποχης,οχι με σημερινα.
Όχι...απλά σχολιάζω την αποψη σου η οποία με λίγα λόγια είναι ''δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία αρα καλύτερα που τον σκοτωσαν''Δεν προσφέρει τίποτα,απλά είναι παράλογο να εξισώνεις ανόμοια πράγματα,για να σου βγει το αφήγημα.
Συγκρίνεις μία κοινωνική ομάδα που συμμετέχει σε μεγάλη αναλογία συγκριτικά με τον γενικό πληθυσμό στη βαριά εγκληματικότητα,με ένα...........βύσμα.
Ακούγεσαι...
Θεωρούσα ότι επειδή η Γερμανία είναι πιο "κράτος" από την Ελλάδα, θα υπήρχε άλλη αντιμετώπιση.Eννοείται
Όπως και οι άραβες,αφρικανοί και άλλες ανένταχτες κοινότητες δίποδων ζώων.
Και αν μετά από 40-50 σοβαρά εγκλήματα,θελήσουν να απελάσουν κανέναν,
πηγαίνουν και κάνουν διαδήλωση οι γνωστοί ψυχασθενείς...
Κάποτε,όταν ζουσα για λίγο σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά,ήρθε μια αντίστοιχη κυρία να με περάσει απο έλεγχο,ως προς το τι κάνω και πόσα βγάζω,δηλαδή αν ανήκω σε αυτό που λέμε,στον κύκλο τους.Στο ίδιο οίκημα,απέναντί μου,ήρθε να ζήσει ένας υπάλληλος της Καναδικής πρεσβείας,ο Johnny,που ήταν μαύρος.Ναι,πήρε τον ιδιοκτήτη η συγκεκριμένη και έκανε μανούρα και του έφερνε συνέχεια την αστυνομία ότι και καλά κάνει φασαρία κτλ...Ο άνθρωπος εν τω μεταξύ ερχόταν απο την δουλειά και δεν τον άκουγες καν.Εμείς είχαμε μια σχετική επαφή,καθώς μπορεί να έλειπε κάτι σε κάποιον απο τους 2 και να βαράγαμε καμία πόρτα να ζητήσουμε κάτι.Καναδυό φορές μανουριασα με τους τσέους που έρχονταν και του έλεγαν μαλακίες.Βεβαια ο άνθρωπος πήγε και έμεινε αλλού,μετά απο κάποιο διάστημα,όπως και εγώ.Όμως η κυρία αυτή έγινε δημοτικός συμβουλος με συριζοκάλυψη....Είπατε τίποτε?Και έρχεται εδώ το κάθε αρχιδι που δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει και πουλάει θεωρία επισκόπου,αν και έχει μυαλό μυλωνά.Συμμαζευτείτε ρε.Tύπε,άνοιξα το άρθρο και μου ανέβηκε πίεση,απλά μία επισήμανση.
Η συγκεκριμένη,είναι η κλασσική ελλεηνίδα της μεταπολίτευσης.
Εναλλακτική,ψευτοκουλτουριάρα,που όμως αν της κατσικωθεί κανάς κωλόγυφτος στο διπλάνό διαμέρισμα,
θα πάρει την αστυνομία να τον καταγγείλει.
Ψευτοανθρωπιστές του κώλου..
Δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ ''δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία αρα καλύτερα που τον σκοτωσαν''Όχι...απλά σχολιάζω την αποψη σου η οποία με λίγα λόγια είναι ''δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία αρα καλύτερα που τον σκοτωσαν''
Δεν μιλαμε πλεον για το συβμαν προφανως αλλα για μια γενικευση των κοινωνικων ομαδων. Ξερεις ποιοι ηταν αυτοι που επεβαλαν ''δικαιοσυνη'' συμφωνα με την κοινωνικη-φυλεκτικη σου ομαδα και οχι με τις πραξεις σου? Οι Ναζι.
Είναι δυστυχώς εδώ και δεκαετίες,αριστερό κράτος, με όλες τις παθογένειες που αυτό συνεπάγεται..Θεωρούσα ότι επειδή η Γερμανία είναι πιο "κράτος" από την Ελλάδα, θα υπήρχε άλλη αντιμετώπιση.
Καλά.Ρουφα κανένα καβλί τώρα.Καπου τα μπερδευεις αδερφε...μπορω να εχω την αποψη μου...καλη,κακη...ηλιθια...οτι γουσταρω μπορω να πιστευω...δεν στην επιβαλλω...να μου παραθεσεις ΕΝΑ ποστ που σου ειπα ''αυτο θα ιστευεις γιατι αλλιως να φυγεις''.
Ποιος σου επριξε τον πουτσο? Δε σου αρεσει μη τα διαβαζεις..μην παραθετεις...κανε και ιγκνορ. Μανιακο τροπο εγω δεν εχω....σιγα μην ανεβασω και πιεση...και εγω τα επιχειρηματα μου λεω...αν δεν σου αρεσουν να τα σχολιασεις...η να τα αφησεις να υπαρχουν. Φασισμος ειναι κατα τη γνωμη σου να λες μαλακιες ε? Οχι το να της απαγορευεις να λεγονται?
Αυτα για τα κομματα και τις αηδιες να τα πεις σε αυτους που ποστρουν εδω την κομματικη γραμμη απο το πρωι μεχρι το βραδυ και βριζεστε μαζι τους. Εγω δεν εχω κομμα ουτε χρωμα και κατουραω ολες τις κομματικες γραμμες. Αυτα που γραφω ειναι η γνωμη μου. Ουτε κρινω ενα τετοιο γεγωνος με πολιτικα κρητηρια.
Ρε μαλακα γυφτάκι είσαι? Τι καίγεσαι τόσο? Στην Ελλάδα αν κάνεις γκάλοπ για το αν θέλετε το γυφταριο στη χώρα το 90% θα σου πει όχι. Εντάξει ένα 10% άπλυτων και αριστερών καρναβαλιων θα πει ναι.Όχι...απλά σχολιάζω την αποψη σου η οποία με λίγα λόγια είναι ''δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία αρα καλύτερα που τον σκοτωσαν''
Δεν μιλαμε πλεον για το συβμαν προφανως αλλα για μια γενικευση των κοινωνικων ομαδων. Ξερεις ποιοι ηταν αυτοι που επεβαλαν ''δικαιοσυνη'' συμφωνα με την κοινωνικη-φυλεκτικη σου ομαδα και οχι με τις πραξεις σου? Οι Ναζι.
Οκ παρερμήνευσα τύπε....συνέχισε να χαίρεσαι με το θάνατο του όποιου θες. Εγώ προσωπικά δε χαίρομαι με κανένα θάνατο.Δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ ''δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία αρα καλύτερα που τον σκοτωσαν''
αυτή είναι δική σου παρερμηνεία,όμοια με την παρερμηνεία του περιστατικού,περί πυρών κατά την καταδίωξη.
Έγραψα ότι χαίρομαι με το θάνατο βαριά παραβατικών ατόμων που μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και κάνουν τα ίδια.
Επίσης είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι γύφτοι,δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην κοινωνία,αντίθετα είναι σε μεγάλο ποσοστό μπλεγμένοι σε κάθε είδους έγκλημα.
Στα αρχίδια μου τους γράφω τους ναζί και τους δήθεν αντιναζί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι δυστυχώς εδώ και δεκαετίες,αριστερό κράτος, με όλες τις παθογένειες που αυτό συνεπάγεται..