Ότι στο στενό μυαλό όλων σαν εσάς υπάρχουν δικαιολογίες για τους παραβατικούς με ξεπερνάει...Εγώ σου έθεσα ένα παράδειγμα και εσύ μου λές για βλακείες...Ξέρεις δικέ μου πόσοι αρμένηδες ζουσαν στην Ελλάδα των αρχών του 90?Πολλοί...Πολλοί περισσότεροι απο τους Αλβανους που ήρθαν τότε,οι οποίοι κατά 80% έμπλεξαν αμέσως με το οργανωμένο έγκλημα και ήδη απο το 1993 μιλάμε για Αλβανική μαφία.Επίσης το τι κάνεις με τις πουτάνες,δεν το ρώτησα και δεν με νοιάζει.Άλλο λέμε,όμως...Ξεκόλλα.Οι φαύλοι κύκλοι ξεκινάνε απο κάτι τυπάρες σαν εσενα που έστω και λίγο τους δικαιολογούν,ενώ δεν θα έπρεπε καν να τους ανέχονται.Επιτέλους ξεπνάτε και δείτε ότι ανθρ΄πινα δικαιώματα δεν έχουν μονο οι διάφορες μεινότητες που είναι όλη μέρα στο κλάμα και στον αναστεναγμό,ενώ τα έχουν κάνει όλα σκατά.Ανθρώπινα δικαιώματα έχουμε και οι γηγενείς.Σκέψου ότι ο γύφτος έκλεψε το αμάξι κάποιοι που δεν είχε στον ήλιο μοίρα,ο οποίος είχε το ερείπιο γιατί δεν είχε λεφτά να πάρει άλλο.Αυτός δεν έχει δικαίωμα στην περιουσία;Το παιδάκι που έφαγαν στο Μενίδι μέσα στο σχολείο,δεν είχε δικαίωμα στην ζωή,επειδή ήταν μπαλαμό;Ο κάτοικος των δυτικών προσαστίων δεν έχει δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση και κλειδώνεται μέσα για να μην τον μουντάρουν οι γύφτοι;Άντε σοβαρευτείτε,επιτέλους.