Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
κλαιω απο τα γελια με το βιντεο που ανεβασες dinn

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.917
Πόντοι
606
πλευρης ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.
Τυπε κλαιω,να σαι καλα.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
κλαιω απο τα γελια με το βιντεο που ανεβασες dinn
ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΤΑ ΚΥΤΕΙ ΕΜΑ" "ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΕΞΕ" ΕΙΝΑΙ Ο "ΙΣΕ ΠΟΥΛΙ ΟΡΑΙΟΥ ΑΝΤΡΑ" "ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ" ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ Ο ΑΡΧΟΝΤΟΓΥΦΤΟΣ? :effemine: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ScreenHunter_1362 May. 12 17.02.jpg
    ScreenHunter_1362 May. 12 17.02.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 74

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
ειμαι ρατσισταρος (οχι απλα ρατσιστης) με 2 φαρες....
γυφτους (τσιγγανους, αθιγκανους, ρομα η οπως αλλιως τους λενε οι πολιτισμενοι)
και πρεζακια
μια ευκαιρια σε ολους για να γινουν ανθρωποι, πρεπει να δωθει.
οποιος δεν θελει, να παει να πνιγει.
(λεω να γινουν ανθρωποι, διοτι τους θεωρω ανθρωποειδη)

Δηλαδή, τύπε, οι Αλβανοί είναι φίλοι σου....;
:think:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Μακριά από αυτά τα καθίκια. Χειρότερη σκατόφαρα δεν υπάρχει. Από τους 10 μόνο ο ένας είναι νορμάλ άτομο, οι 9 είναι σκάρτοι. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά γύφτο δε θα έκανα ποτέ παρέα ούτε θα την έπεφτα σε γύφτισα για να μπλέξω με το τσιγκαναριό που έχει για οικογένια.

Συνήθως σε ρωτάνε "Φίλε έχεις ώρα;" για να σου πιάσουν κουβέντα, μετά "Έχεις ένα τσιγάρο;"...τα γνωστά ξέρετε.  Άμα δείτε κανένα μαυριδερό που ακούει μουσική με ηχεία σε δημόσιο χώρο (άλλο χούι των τσιγκάνων. Τα ακουστικά είναι άγνωστη λέξη γι'αυτούς) γυρίστε το κεφάλι από την άλλη άμα αγαπάτε το κινητό σας.

Και είναι τόσο πούστηδες που ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε κυκλοφοράνε μόνοι τους. Μέχρι και για κατούριμα μαζί πάνε.

Ω ναι, και τα πρεζόνια που είπε ο άλλος. Επιλογή του ήταν να γίνει πρεζόνι...κανείς δε του κάρφωσε τη σύριγκα με το ζόρι. Εμείς τι φταίμε να ακούμε "Έχεις 50 λεπτά;" σε κάθε στάση λεοφωρίου και μετρό;

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ακόμα και οι μπάτσοι δε τα βγάζουν πέρα με τους σκατόγυφτους.

Η λύση είναι μία. Μαζέψτε τους όλους τους βρωμιάρηδες και πάτε τους σε καμιά Ψυττάλεια να μένουν εκεί μόνη τους και να κάνουν παρέα μεταξύ τους.

Ευτυχώς που δε γενήθηκα γύφτος, να με γάμαγε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός, και να με έβαζε να γαμήσω την αδερφή μου όταν γινόμουν μεγάλος, γιατί τέτοια κάνουν μεταξύ τους.

Btw, κανείς από Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργο, Μενίδι, Ζεφύρι εδώ μέσα παίζει; Από Καματερό και πάνω δεν έχω βγει ποτέ γιατί έχω ακούσει ότι άμα περάσεις το Λεκανοπέδιο και βγεις Δυτική Αττική οι γύφτοι δίνουν και παίρνουν και σε κάνουν ότι γουστάρουν. Αληθεύει η απλά γράφουν μαλακίες για να φοβίζουν τον κόσμο;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Σε παραλια της νεας μακρης πολυ κοντα στο golden coast εχουν κανει καταληψη καμπινγκ γυφτοι με βαν μεγαλα καινουργια. Θα πει κανεις ανθρωποι ειναι, να πανε στη θαλασσα κι αυτοι, το σκατο ομως 100 ανθρωπων μπορει να το απορροφησει μια παραλια 150 μετρα?
:orchestra:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Μακριά από αυτήν την παραλία τότε. Οι καλύτερες κλοπές γίνονται στην παραλία άμα είναι ανοργανωτη. Είσαι εσύ στο νερό, κανείς δεν ελέγχει τα πράγματα σου...οπότε είναι ότι πρέπει για τους γυφτους.

Η λύση είναι να προτιμάτε παραλίες που είναι κοντά σε εσάς και να μην κουβαλατε κινητά μαζί.

εν οιδα

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
5
Πόντοι
0
Στο χωριό που επισκέφτομαι συχνά  συναίβει πρόσφατα το εξής σε συγγενικό μου πρόσωπο
Συχνά από την γειτονιά που μένει περνούσε ένας γύφτος που πουλάει καρπούζια, πεπόνια κλπ και για να μην πηγαίνει μέχρι την λαϊκή (είναι ηλικιωμένος) αγοράζει από αυτόν και μάλιστα τακτικά, σχεδόν κάθε βδομάδα, δηλαδή μιλάμε ουσιαστικά για γνωστούς. Ήταν και καλός του πελάτης ο συγκεκριμένος αφού έπαιρνε πολύ πράμα...
Αυτός ο γύφτος όμως έκανε κατά τα κλασσικά πουστιές και ζύγιζε λιγότερα φρούτα από όσα ο άλλος ζητούσε και έτσι ο συγγενής μου είχε και μια δική του ζυγαριά ακριβείας για να ξέρει τι πληρώνει
Όταν πήγε κάτι φρούτα κάτω από ένα υπόστεγο που έχει βρήκε ευκαιρία ο γύφτος να αρπάξει την ζυγαριά και όπου φύγει, φύγει
Δεν ξαναπέρασε από εκείνη την γειτονιά αλλά συνεχίζει την ίδια δουλειά...

Άντε τώρα ο άλλος να φανταστεί ότι αυτός από τον οποίον αγοράζει τόσο καιρό θα τον κλέψει μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Υπουλία, κουτοπονηριά, μονίμως κλέψιμο και απατεωνιά
Τους θυμάμαι από μικρός που ερχόντουσαν τα μικρά τσιγγανάκια στα σπίτια μας και ζητούσαν μπογιές για να βάψουν τα ποδήλατα "τους".
Ο παππούς μου που τους είχε ζήσει πολύ καλά έλεγε χαρακτηριστικά: " οι γύφτοι είναι σαν τις γάτες, άμα τους δώσεις χρήμα για να κάνουν καμια δουλειά στο τέλος θα σου μπαστακωθούν με τις οικογένειες τους" και "μην δώσεις ποτέ δουλειά σε γύφτους γιατί όταν τους διώξεις μετα θα σου κάνουν μεγάλη ζημιά"
Εκείνου όποτε ήταν να τους πληρώσει για κάτι του έφερναν μπροστά και όλα τους τα κουτσούβελα, σαν να του έλεγαν δώσε και στα παιδιά από κάτι...

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1

η πολυπολιτισμικοτητα εχει τυχερα για τους γκει :-)

εν οιδα

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
5
Πόντοι
0
η πολυπολιτισμικοτητα εχει τυχερα για τους γκει :-)

Ναι, τύπε

https://[URL unfurl="true"]www.lgbtqnation.com/assets/2015/02/ISIS-gay-murders.jpg[/img[/URL]]

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/01/03/21/2FC5A7A500000578-3382990-image-a-1_1451855670271.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom