Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.344
- Πόντοι
- 6.056
και τι του προτεινεις τυπε μου?λιλα βλεπω εχεις φουρνο μικροκυματων
προσεχε γιατι κανει κακο στην υγεια σου
δες εδω:
ξυλοφουρνο δε νομιζω να βολεψει...
και τι του προτεινεις τυπε μου?λιλα βλεπω εχεις φουρνο μικροκυματων
προσεχε γιατι κανει κακο στην υγεια σου
δες εδω:
Οι γυφτοι ειναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι κάποιες φυλες δεν εντάσσονται στην κοινωνια ούτε σε 500 χρονια.
ενω οι ελληνες τυπε μου ειναι υποδειγμα!
Ξερεις καμιά χώρα του εξωτερικου όπου οι Έλληνες μετανάστες δεν είναι ενταγμένοι και δημιουργούν προβλήματα;
Ρητορικη η ερώτηση..
εγω ξέρω ότι το έπαιρνε μαζί της στο τσαντήρι .παλια επαιζε γυφτισσα που εμπαινε μεσα σε πολυκατοικιες
χτυπαγε πορτες κ οταν ηταν μεσα κανα παιδακι κ του ελεγε εφερα τα βιβλια που αγορασε η μαμα σου ανοιξε
ανοιγε το παιδακι κ η γυφτισσα το επιανε απο το λαιμο κ πηγαινε να το πνιξει
εγω ξέρω ότι το έπαιρνε μαζί της στο τσαντήρι .
Στις ΗΠΑ είχαμε, πριν από εκατό χρόνια, δημιουργήσει προβλήματα σε σημείο που πέραν της παράνομης οπλοκατοχής (μας πήραν την χάρη οι Ιταλοί) ξεπερνούσαμε όλους τους τότε νεοφερμένους νοτιοευρωπαίους και ανατολικοευρωπαίους σε όλα τα εγκλήματα του κοινού ποινικού κώδικα. Σε περίπου όμως 20-50 χρόνια ηρεμήσαμε. Δεν παρουσιάσαμε αλλού παρόμοια θέματα.
Μην αναπαράγεις την επιχειρηματολογία των λαθροgay του forum με το τι γινόταν πριν 100 χρόνια στις Η.Π.Α.
Το μήνυμα στο οποίο απάντησα ήταν σε ενεστώτα χρόνο όπως και η απάντησή μου.
Αλλά ισχύει και σε βάθος 10ετιών για τους Έλληνες μετανάστες που ούτε ελληνικό γκέτο δημιούργησαν,ούτε ελληνικό οργανωμένο έγκλημα,ουτε θελησαν να "αλλάξουν" την τοπική κοινωνία..
σωστοςΕγώ, ως γείτονάς τους, έχω κατασταλάξει στο συμπέρασμα ότι μία είναι βασική πηγή του κακού.
Έχουν ΜΟΝΟ δικαιώματα και ΚΑΘΟΛΟΥ υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και την κοινωνία.
Καμία κυβέρνηση δεν έκανε ποτέ κάτι για να αλλάξει αυτό, και η άποψη μου είναι ότι αν άλλαζε αυτή η αναλογία, αρκετά θα άλλαζαν μαζί της.
παλια επαιζε γυφτισσα που εμπαινε μεσα σε πολυκατοικιες
χτυπαγε πορτες κ οταν ηταν μεσα κανα παιδακι κ του ελεγε εφερα τα βιβλια που αγορασε η μαμα σου ανοιξε
ανοιγε το παιδακι κ η γυφτισσα το επιανε απο το λαιμο κ πηγαινε να το πνιξει
Στις ΗΠΑ είχαμε, πριν από εκατό χρόνια, δημιουργήσει προβλήματα σε σημείο που πέραν της παράνομης οπλοκατοχής (μας πήραν την χάρη οι Ιταλοί) ξεπερνούσαμε όλους τους τότε νεοφερμένους νοτιοευρωπαίους και ανατολικοευρωπαίους σε όλα τα εγκλήματα του κοινού ποινικού κώδικα. Σε περίπου όμως 20-50 χρόνια ηρεμήσαμε. Δεν παρουσιάσαμε αλλού παρόμοια θέματα.
σωστη τοποθετησημερικοι δεν ξερω για ποιο λογο εχετε τους γυφτους για μεγαλους νονους και οργανωμενη μαφια και 1002 αλλες ιστοριες,
οι γυφτοι ειναι καταρχην αγραμματοι βλακες και κουτοπονηροι σαν ρατσα. το γυφτο αν το προλογιασεις σωστα μπορεις να του παρεις και τα σωβρακα χωρις να το καταλαβει. αυτοι που εκαναν μαγκες τους γυφτους και τους αφηνουνε να κλεβουν και να πουλανε ναρκωτικα ειναι οι μπατσοι οι δικαστικοι και οι δικηγοροι. ολοι αυτοι τρωνε απο τους γυφτους αρκετα ευρω. οι μεν μπατσοι για να τους αφηνουν μερικους γυφτους να το παιζουν μεγαλοεμποροι και αρχηγοι στους υπολοιπους γυφτους, με ανταλλαγμα να τα χωνουν στους μπατσους. εννοοιτε οτι οι γυφτοι ειναι και οι μεγαλυτεροι χαφιεδες τις αστυνομιας και ετσι οι μπατσοι χωρις κοπο ξερουν και μαθαινουν τα παντα και ανα πασα στιγμη τους μαζευουν. οι δικηγοροι εχουν παρει χαμπαρι τους γυφτους οτι δεν τους ενδιαφερει αν μπουνε οι φυλακη η οχι αλλα τους ενδιαφερει να φανε την μικροτεροι ποινη και να ειναι εξω. και τα περνουν χοντρα απο τους γυφτους με την υποσχεση χαμηλων ποινων. οι δικαστικοι επιτιδες ριχουν συνηθως μεγαλες ποινες στους γυφτους ωστε προτου το εφετειο ο γυφτος να τους στειλει το τζιρο τις χασισοχρονιας για να πεσει στα μαλακα. επισης πολλοι γιατροι τα κονομανε απο τους γυφτους διοτι ενα τρελοχαρτο η μια βεβαιωση για καποια παθηση την χρυσοπληρωνουν οι γυφτοι. οπως και πολλλοι βουλευτες η εκλογη τους βασιζετε καθαρα και μονο στους γυφτους ψηφοφορους.
οπως καταλαβανε το παρακρατος (μπατσοι-δικηγοροι-δικαστες) ανεθεσε την εμποριο ναρκωτικων στους γυφτους για να τα κονομαει με το αζημιωτο.
δεν σας φαινετε περιεργο οτι οι γυφτοι κανουν συγκεκριμενες παρανομιες; οι γυφτοι δεν ασχολουντε με πουτανες-τσιγαρα-ποτα και γενικα λαθρεμποριο ουτε ασχολουντε με προστασιες και συμβολαια για δολοφονιες. οι γυφτοι ειναι καθαρα στα ναρκωτικα και στις κλοπες με την ανοχη του παρακρατους.