Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 403K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Το πρωι ο Βερυκιος τους υποστηριζε και τους ελεγε φιλους του. Φαινεται δεν τον εχουν ξετρυπησει ακομα το ποντικο.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
(β)Ρομά έχουν διαρρήξει 2 φορές το σπίτι μου, έχουν κλέψει το κινητό της μητέρας μου στο δρόμο, έχουν κλέψει το παπί ενός φίλου μου, έχουν πάει να πουλήσουν προστασία σε μαγαζί συγγενή μου. Κωλοφαρα, φυσικά υπάρχουν και εξαιρεσεις

nksp

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
84
Πόντοι
1
γαμω την προπαγανδα μεσα , αλλο ρομα αλλο οι σκατογυφτοι που ειναι το 80% . Δρομο .

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.281
Πόντοι
2.846
(β)Ρομά έχουν διαρρήξει 2 φορές το σπίτι μου, έχουν κλέψει το κινητό της μητέρας μου στο δρόμο, έχουν κλέψει το παπί ενός φίλου μου, έχουν πάει να πουλήσουν προστασία σε μαγαζί συγγενή μου. Κωλοφαρα, φυσικά υπάρχουν και εξαιρεσεις
   Με   ολα   αυτα  που   εγραψες   τυπε  ,  διακρινω   οτι  ειναι  πολυ  καλα   παιδια  τα  Ρομα  ,   ιδιαιτερα  ,  δουλευταραδες  και  με    ευαισθησιες  :S :S :grin: :grin: 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.837
Πόντοι
6.515
γεμισαν τη χωρα ΠΑΣΟΚ- νδ- συριζα, μαζευτηκε ολη η γυφτιά από τα βαλκανια και την ευρωπη γιατι εδώ δινουν τα πιο πολλα επιδόματα  :vomit:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Πολίτες ΕΕ είναι αλλά δεν κινούνται κυρίως προς βόρεια που έχει πιο ισχυρά επιδόματα γιατί δεν κολλάνε στον τρόπο ζωής. Πιο πολύ τους πάνε νότιες χώρες με εποχιακές αγροτικές εργασίες, λαϊκες αγορές, αίθριες για νομαδισμό και πλιάτσικο, και με πιο ανεξέλεγκτο το μέτριας έντασης κοινό έγκλημα. Βαλκάνια, Ιβηρική.

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Αποκλείεται να έχουν γίνει αυτά,φίλος. :grin:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.281
Πόντοι
2.846
Πολίτες ΕΕ είναι αλλά δεν κινούνται κυρίως προς βόρεια που έχει πιο ισχυρά επιδόματα γιατί δεν κολλάνε στον τρόπο ζωής. Πιο πολύ τους πάνε νότιες χώρες με εποχιακές αγροτικές εργασίες, λαϊκες αγορές, αίθριες για νομαδισμό και πλιάτσικο, και με πιο ανεξέλεγκτο το μέτριας έντασης κοινό έγκλημα. Βαλκάνια, Ιβηρική.

Παντως    εγω   εχει   πετυχει  γυφτοΡομα   και   στο  εξωτερικο  που  ταξιδευω   συχνα   και   Αγγλια   και  Γαλλια  και   Γερμανια ,   απλα   νομιζω    λογο   καιρου    προτειμανε    τα  Βαλκανια  οι  πιο  αλεγκροι  και  γλετζεδες  οπως    Ελλαδα  και Ιταλια ,  Βορεια  εχει   ψωλοκρυο   και  δεν   μπορουνε  να   κυκλοφορουνε   εξω  με   παντοφλα  και  με  το  σωβρακο   :S :S :grin: :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Έτσι ακριβώς, θέλει χαλαρότητα πολιτιστική για ανοχή, και καλό καιρό για άπλα και γύρα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.837
Πόντοι
6.515

στειλε ένα mail στην προεδρο της δημοκρατιας που τους λεει ευπαθείς τυπε  :undecided:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Ο όρος ευπαθείς είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Βασικά είναι προνομιούχοι όσο ποτέ. Απολαμβάνουν με την παλιά ασυδοσία τον νέο δικαιωματισμό. Και τον σκύλο και την πίτα. Ενώ παλιά ήταν πιο σκληρά διαχωρισμένοι.

Νομάδες από πεποίθηση, αν ήθελαν να αλλάξουν lifestyle :grin: είχαν επί αιώνες ευκαιρίες να το κάνουν. Διαχρονικά αποδεκτοί για τις ταπεινές μεν αλλά βολικές υπηρεσίες τους, Γύφτους είχαν υπηρέτες ακολουθία ακόμα και οι αγωνιστές του 1821.

Ραχοκοκαλιά της εποχιακής αγροτικής εργασίας πριν την έλευση της νέας μετανάστευσης, εξού παραδοσιακοί διακινητές φρούτων & φούντας. Επίσης ανακυκλωτές, προσκυνητές, μουσικοί, διασκεδαστές, επισκευαστές, λαϊκατζίδες, πανηγυριτζίδες, τσιρκολάνοι, πρωτοπόροι εισαγωγείς φτηνών ασιατικών ειδών, κλπ κλπ.

Γραφικοί μεν αλλά αρχέτυποι entrepreneurs. Για να πλουτίσει πολύ κάποιος ουσιαστικά πρέπει έχει το πνεύμα του γύφτου αλλά με γνώσεις και στυλ. :grin:

stefos papas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Like
21
Πόντοι
1
γεμισαν τη χωρα ΠΑΣΟΚ- νδ- συριζα, μαζευτηκε ολη η γυφτιά από τα βαλκανια και την ευρωπη γιατι εδώ δινουν τα πιο πολλα επιδόματα  :vomit:
Οι πιο πολλοί ήρθαν εδώ το 2010.Τούς είχαν διώξει από Γαλλία και Ιταλία και τούς έφερε ο Γιωργάκης με τη σύμφωνη γνώμη όλης της αντιπολίτευσης.ΝΔ ΚΚΕ κ.τ.λ.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
Οι ευπαθεις ομαδες ειναι οσοι μενουν κοντα τους  :-
%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%20%CE%A1%CE%BF%CE%BC%CE%AC.JPG

Το 64,4% των Ρομά έχει τρία ως οκτώ παιδιά.  :rockon: :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.837
Πόντοι
6.515
Παπανδρέου: Επαινοι για τη στάση Τσιόδρα απέναντι στους Ρομά
«Ο κίνδυνος διαιρέσεων, διχασμού και ρατσισμού, αντί του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, είναι κίνδυνος για όλους», τονίζει ο Γ. Παπανδρέου.

:vomit: :vomit: :vomit:

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Παπανδρέου: Επαινοι για τη στάση Τσιόδρα απέναντι στους Ρομά
«Ο κίνδυνος διαιρέσεων, διχασμού και ρατσισμού, αντί του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, είναι κίνδυνος για όλους», τονίζει ο Γ. Παπανδρέου.

:vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• gap100712.jpg
    gap100712.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom