Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.115
Πόντοι
3.346

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
F100_Napalm.gif

Οι ναπάλμ στοιχίζουν..
Η μόνη λύση είναι οποίο ζώο,έχει τέτοια συμπεριφορά,αυτόματα αποκλείεται από οποιαδήποτε νοσοκομειακή περίθαλψη όταν κολλήσει και μένει μόνος στο τσαντίρι του..
(Αυτός το επέλεξε)

Πολύ σωστός!!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Απλα τα πραγματα κοτρονα στο ποδι και τους πετας στην θαλασσα.Ευκολα ανεξοδα και ξεμπερδευεις μια και καλη.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
μια καλη λυση ειναι να τους κανει δωρεά το ελληνικο κρατος στην κινα να τους χρησιμοποιει για πειραματοζωα στα βιολογικα οπλα που ετοιμαζει.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Κάποια στιγμή είχα περάσει από τον οικισμό τους στη Θήβα Που τον διασχίζει η παλιά εθνική οδός από ότι καταλαβα ( έψαχνα την Βιομηχανικη ζώνη )
Είχαν βγει κάτι πιτσιρίκια Μέσα στην μέση του δρόμου και σταματούσαν τα αυτοκίνητα , άνοιγαν τις πόρτες , άρπαζαν τσάντες κτλ
Κάλεσα την αστυνομία να το αναφέρω μιας και κλέψαν την τσάντα μιας γιαγιας και μου λένε το θεϊκό ....δεν ερχόμαστε εκεί να μην προκαλέσουμε τους Ρομα !!!!!!!!
Πείτε στην γιαγιά να έρθει στο τμήμα να κάνει μήνυση
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Κάποια στιγμή είχα περάσει από τον οικισμό τους στη Θήβα Που τον διασχίζει η παλιά εθνική οδός από ότι καταλαβα ( έψαχνα την Βιομηχανικη ζώνη )
Είχαν βγει κάτι πιτσιρίκια Μέσα στην μέση του δρόμου και σταματούσαν τα αυτοκίνητα , άνοιγαν τις πόρτες , άρπαζαν τσάντες κτλ
Κάλεσα την αστυνομία να το αναφέρω μιας και κλέψαν την τσάντα μιας γιαγιας και μου λένε το θεϊκό ....φοβάστε να έρθουμε εκεί!!!!!!!!!
Πείτε στην γιαγιά να έρθει στο τμήμα να κάνει μήνυση
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

στο οικισμο Πυρι της θηβας κυματιζει μεσιστια η σημαια του θρυλου....κακως καλεσες την αστυνομια, τον βαγγελα επρεπε να καλεσεις να στο λυσει το προβλημα..
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.813
Πόντοι
1.346
Πριν 3-4 χρόνια χρησιμοποιήθηκε παρά πολύ ο όρος only Greek.
Κατά την πρώτη επίσκεψη προ πανούκλας βεβαίως-βεβαίως στο νέο συνεργείο αποκατάστασης, η ευγενική τσα2 μαζί με το καλοσώρισμα και τις τυπικές σάλτσες για να παγιδέψει το νέο πελάτη στο ιστό της, ανέφερε το εξής: εμείς κύριε δεν επιτρέπουμε να μπαίνουν γύφτοι, μαύροι στο studio
Ας καθιερωθεί κι ο όρος no βΡομά :grin:

Τι γνώμη όμως είχε η αφρόκρεμα της Πολυτεχνικής Σχολής του Παν/μίου Πατρών για τους βΡομά;

Υ.Γ. Αφρόκρεμα δεν είναι δικός μου όρος. Ο κ. Σπύρου μας είχε αποκαλέσει έτσι, τα ακούς Λαδάκη ή θες να σου δείξω πτυχίο;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.813
Πόντοι
1.346
Δυστυχώς, δεν μας αφήνει να τροποποιούμε το σχόλιο μας, αλλά δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς δεν πολυποστάρω ας ρίξω κι ένα δεύτερο στο καπάκι.
Εδώ μέσα είναι εντελώς διαφορετικό φόρουμ από ότι το ανωτέρω αλλά αυτό δεν έχει σημασία, διότι κι εκεί υπήρξαν ανάλογοι kappa_fi (o Red Flag κυρίως) είτε απολυταρχικοί (ο Spanti).

που είναι ο κφ να διαμαρτυρηθεί για ρατσισμό;
Το τι κάνουν ο Spanti & o Red Flag δεν γνωρίζω. Με άλλα λόγια ο kappa_fi θα μπορούσε να ήταν κάποιος φοιτητής κάποιας αριστεράς παράταξης και τώρα να βολοδέρνει εδώ μέσα.
Εκείνη η μικρογραφία του myprotia αντικατοπτρίζει τη σημερινή πραγματικότητα και κατ' επέκταση και τούτο φόρουμ, ελάχιστα θα έχουν αλλάξει ιδέες τα δύο μέλη συν ο άγνωστος Χ που υπογράφει εδώ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Οι γυφτοι ειναι οτι χειροτερο για την δημοσια υγεια..κατι πρεπει να κανει ο κουλης με αυτους και οχι μονο προστιμα γιατι ετσι κι αλλιως δεν τα πληρωνουν..ουτε σε καραντινα θα κατσουν.

οι αμερικανοι που αν δεν εχεις ασφαλεια σ αφηνουν να ψοφησεις στο παγκακι ειναι μαλακες κ εμεις που γεμισαμε τα νοσοκομεια γιουφταραιους που δεν εχουν δωσει ουτε μισο ευρω ειμαστε ανθρωπιστες....
α ρε Γιωργη ....
α ρε Γιωργη ....

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
στο οικισμο Πυρι της θηβας κυματιζει μεσιστια η σημαια του θρυλου....κακως καλεσες την αστυνομια, τον βαγγελα επρεπε να καλεσεις να στο λυσει το προβλημα..
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
εχει ο ΕυΑγγελος παρτιδες με εγγληματιες; :think:

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Μια λύση θα ήταν να φέρει όλους τους λαθρο μέσα στα τσαντίρια των γύφτων.
δίπλα στα τσαντίρια πρεπει να φτιαξουν λαθροδομές και θα λυθεί το θέμα άμεσα
με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια

giphy.gif

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.128
Πόντοι
20.686
Απλα τα πραγματα κοτρονα στο ποδι και τους πετας στην θαλασσα.Ευκολα ανεξοδα και ξεμπερδευεις μια και καλη.
Οχι,  ετσι γιατί θα βρωμισεις και τη θάλασσα.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Σίγουρα πάντως δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει γύφτος.

αν και δεν θα το πιστευεις εχω καλη γνωση και υπηρξαν περιπτωσεις που γυφτοι εκαναν εργο που συμφωνησαμε και βγηκα κερδισμενος .... εσυ τι ιδεα εχεις και απο που ?

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
αν και δεν θα το πιστευεις εχω καλη γνωση και υπηρξαν περιπτωσεις που γυφτοι εκαναν εργο που συμφωνησαμε και βγηκα κερδισμενος .... εσυ τι ιδεα εχεις και απο που ?
Μένω όλη μου την ζωή σε περιοχή που κολλητά της υπάρχει πόλη τους. Κάτι ξέρω κι εγώ για τα κατακάθια αυτά.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.128
Πόντοι
20.686
Μηπως λειωνεις μεταλλα τυπε και σου φερνουν σιδεροβεργες ?

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
Η λύση είναι μία η παιδεία.
Είναι ο μοναδικός τρόπος να ενσωματωθούν στην κοινωνία.
Εάν δεν είχαν δικαίωμα ψήφου ούτε επιδόματα θα είχαν ούτε τίποτα.
Βέβαια πρέπει να αλλάξουν πολλά.πχ στα επιδόματα τους.(Εάν τα παιδιά τους σταματήσουν το σχολείο μαχαίρι σε κάθε μορφή επιδόματος και παροχή βοήθειας).
Κατά τα άλλα ναι είναι παράσιτα κλοπές, παρανομίες,πουστιά,νομίζετε πως κάνουν φορολογική δήλωση?? πληρώνουν φόρους όπως εμείς???

Ο πρόεδρος τους με δηλώσεις ότι με τη καραντίνα τώρα δεν θα μπορούν να βγουν έξω να κλέψουν να ζητιανέψουν.Αυτό τα λέει ολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom