Κυριοι...
Προσπαθηστε λιγο, δεν ειναι τοσο δυσκολο...
Οι Ρομα, αλλοδαποι, αλλοθρησκοι κτλ κτλ που σας ενοχλουν εχουν μερικα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.
1. εκτονωνουν το μισος σας και την προσοχη σας
2. μενουν διπλα σας μονο και μονο γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ χρηματα να φυγετε απο κοντα τους
3. ειναι το συμπτωμα και οχι η αιτια των οσων περνατε
Οσο και αν τους βριζετε, ουτε κανετε τιποτα ουτε λυνετε κανενα προβλημα... απλα η ταξη αυτη που σας εχει αρμεξει και σας εχει φτασει να μην ασχολειστε με τιποτα αλλο περα απο τους καμμενους του συστηματος, συνεχιζει, μεσω των αντιπροσωπων της να σας αρμεγει!
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θελει εναν παραβατικο γειτονα, ασχετως καταγωγης του!
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σημειο των οσων εχω γραψει δεν υπεραμυνθηκα της παραβατικοτητας τους!
Το μονο που σας λεω ειναι πως, το προβλημα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ! Ειναι ενοχλητικοι, αλλα το προβλημα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!
οι ρομα που εχουν παρει σπιτια στα 200 μετρα απο το πατρικο μου, μου εχουν κλεψει οτι αξιας ειχα παρατημενο στον ακαλυπτο, ενα πατινι του παιδιου, και κατι εργαλεια, μεσα απο τα ματια μου! Ολα μαζι... 300€?
α και μου μαδανε οτι μανταρινια βγαζει ενα δεντρακι που εχω....
Αυτοι που μου πινουν το αιμα
- μου εχουν παει τη συνταξη της γιαγιας, απο 1500~ που επρεπε να παιρνει στα 998... της βαζουν χερι με το νομο 500€ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
- το ρευμα μου που επρεπε να ειναι 60-70€ δεν πεφτει κατω απο 120€ με τιποτα
- η βενζινη μου εχει φτασει 2€ την ωρα που η κυπρος την αγοραζει απο εμας με κοστος μεταφορας και την πουλαει στους κυπριους 1,28 ΣΗΜΕΡΑ που εμεις την πληρωνουμε 1,75!!!
- μου εχουν βαλει τοσους φορους στους μικρους και τους μεσαιους που κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο
- στην εστιαση τα flat 5€/ωρα ειναι "καλα"
- με 800€ σου λενε οτι μπορεις να ζησεις!
- το 75% των μη ρομα, εμεις δηλαδη ΔΕΝ εχουν ουτε 1000€ στην ακρη!
- εχουν λεφτα μονο για παπαδες και μπατσους για να δοξολογουν την τυχη τους οι μεν και να τους φυλανε οι δε!
μπορειτε να γαβγιζετε οσο θετε.. αλλα οχι δε σας φταινε οι ρομα, ουτε γινεστε τιποτε καλυτερο οταν τους βριζετε!