Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.396
Πόντοι
456
σοσιαλ κ λοιπα ειμαστε για να κανουμε τους μαγκες...μεχρι εκει..πιο βολεψακηδες απο τους ελληνες δεν υπαρχουν..μονο κκεδες και λοιπες συνομοταξιες κατεβαινουν στο δρομο,φυσικα για ιδια συμφεροντα...
Πριν γιατί δεν κάναμε τους μάγκες;
Να είσαι σίγουρος ότι η αγανάκτηση υπάρχει...Γιατί υπάρχουν πολλά που πιέζουν τον Έλληνα.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.172
Πόντοι
3.820
Πριν γιατί δεν κάναμε τους μάγκες;
Να είσαι σίγουρος ότι η αγανάκτηση υπάρχει...Γιατί υπάρχουν πολλά που πιέζουν τον Έλληνα.
δεν ειπα οτι δεν υπαρχει αγανακτηση,ειπα οτι δεν υπαρχει αντιδραση...δες τι εγινε στην αγγλια ..εδω τετοια ,για θεματα λαθρο και γυφτων δεν θα τα δεις ποτε...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.579
Πόντοι
3.556
δεν ειπα οτι δεν υπαρχει αγανακτηση,ειπα οτι δεν υπαρχει αντιδραση...δες τι εγινε στην αγγλια ..εδω τετοια ,για θεματα λαθρο και γυφτων δεν θα τα δεις ποτε...

Συμφωνώ. Η αγανάκτηση είναι μεν διάχυτη και αισθητή, αλλά η αντίδραση παραμένει μηδενική.

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Συμφωνώ. Η αγανάκτηση είναι μεν διάχυτη και αισθητή, αλλά η αντίδραση παραμένει μηδενική.
Αν δεις ποτέ αντίδραση απο την πολιτεία, σφύρα μου. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ αν λειτουργόυν παρασητικά εις βάρους της υπόλοιπης κοινωνίας.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
Κυριοι...

Προσπαθηστε λιγο, δεν ειναι τοσο δυσκολο...

Οι Ρομα, αλλοδαποι, αλλοθρησκοι κτλ κτλ που σας ενοχλουν εχουν μερικα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.

1. εκτονωνουν το μισος σας και την προσοχη σας
2. μενουν διπλα σας μονο και μονο γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ χρηματα να φυγετε απο κοντα τους
3. ειναι το συμπτωμα και οχι η αιτια των οσων περνατε

Οσο και αν τους βριζετε, ουτε κανετε τιποτα ουτε λυνετε κανενα προβλημα... απλα η ταξη αυτη που σας εχει αρμεξει και σας εχει φτασει να μην ασχολειστε με τιποτα αλλο περα απο τους καμμενους του συστηματος, συνεχιζει, μεσω των αντιπροσωπων της να σας αρμεγει!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θελει εναν παραβατικο γειτονα, ασχετως καταγωγης του!
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σημειο των οσων εχω γραψει δεν υπεραμυνθηκα της παραβατικοτητας τους!
Το μονο που σας λεω ειναι πως, το προβλημα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ! Ειναι ενοχλητικοι, αλλα το προβλημα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!

οι ρομα που εχουν παρει σπιτια στα 200 μετρα απο το πατρικο μου, μου εχουν κλεψει οτι αξιας ειχα παρατημενο στον ακαλυπτο, ενα πατινι του παιδιου, και κατι εργαλεια, μεσα απο τα ματια μου! Ολα μαζι... 300€?
α και μου μαδανε οτι μανταρινια βγαζει ενα δεντρακι που εχω....

Αυτοι που μου πινουν το αιμα

1. μου εχουν παει τη συνταξη της γιαγιας, απο 1500~ που επρεπε να παιρνει στα 998... της βαζουν χερι με το νομο 500€ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
  2. το ρευμα μου που επρεπε να ειναι 60-70€ δεν πεφτει κατω απο 120€ με τιποτα
  3. η βενζινη μου εχει φτασει 2€ την ωρα που η κυπρος την αγοραζει απο εμας με κοστος μεταφορας και την πουλαει στους κυπριους 1,28 ΣΗΜΕΡΑ που εμεις την πληρωνουμε 1,75!!!
  4. μου εχουν βαλει τοσους φορους στους μικρους και τους μεσαιους που κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο
  5. στην εστιαση τα flat 5€/ωρα ειναι "καλα"
  6. με 800€ σου λενε οτι μπορεις να ζησεις!
  7. το 75% των μη ρομα, εμεις δηλαδη ΔΕΝ εχουν ουτε 1000€ στην ακρη!
  8. εχουν λεφτα μονο για παπαδες και μπατσους για να δοξολογουν την τυχη τους οι μεν και να τους φυλανε οι δε!
μπορειτε να γαβγιζετε οσο θετε.. αλλα οχι δε σας φταινε οι ρομα, ουτε γινεστε τιποτε καλυτερο οταν τους βριζετε!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Βγήκαν τα πληρωμ€να παπαγαλάκια του $άπιου συστήματος

να επιβεβαιώσουν τη γυφτοκατάσταση...
Απανταχού κυρ Παντελήδες ενωθείτε :headbang2:και το κυριότερο είναι να ψηφίσετε στις εκλογές κάποιο κόμμα => εκτός από ΝΔ, τΣΥΡΙΖΑ, βρωμοΠΑΣΟΚ (ΚΚ€ και λοιπή σφηκοφωλιά εννοείται).
Κάνε μας μια συνοπτική περίληψη τύπε.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
388
Πόντοι
21
να φύγω απ το σπίτι μου ?
Καλα λες μαναρη μου.Ειπαμε μια σφαιρα στο ΚΕΦΑΛΗ και πολυ ειναι γιατι κανονηκα πρεπει να βασανηστουν ωστε να ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να ΠΕΘΑΝΟΥΝ γιατι ετσι κανουν αν βρουν των χρονω σε εμας!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.753
Πόντοι
6.946
Δυστυχώς, όσοι άτυχοι έχουν τσακωθεί με τα Γυφτοζώα, τους έχουν δείρει ανηλεώς, κλέψει, βιάσει, ξέρουν τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη σκατοράτσα.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.853
Πόντοι
25.186
Να ποιοι τους προστατευουν!

Εκρηξη ρατσιστικού λόγου κατά Ρομά και προσφύγων με ισχυρότατη δόση παραπληροφόρησης επεφύλαξαν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και το Mega κατά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή που φιλοξένησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Η δημοσιογράφος του καναλιού έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την αύξηση όπως υποστήριξε της παραβατικότητας των Ρομά με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να σιγοντάρει λέγοντας ότι υπάρχει τελευταία έξαρση της παραβατικότητας από τη συγκεκριμένη ομάδα (σ.σ τους Ρομά) και άλλες ομάδες.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι υπότροπος ή κατάδικος και να τον αφήνουν εκτός φυλακής με όρους με την επιστροφή για παράδειγμα των κλοπιμαίων.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.396
Πόντοι
456
Κυριοι...

Προσπαθηστε λιγο, δεν ειναι τοσο δυσκολο...

Οι Ρομα, αλλοδαποι, αλλοθρησκοι κτλ κτλ που σας ενοχλουν εχουν μερικα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.

1. εκτονωνουν το μισος σας και την προσοχη σας
2. μενουν διπλα σας μονο και μονο γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ χρηματα να φυγετε απο κοντα τους
3. ειναι το συμπτωμα και οχι η αιτια των οσων περνατε

Οσο και αν τους βριζετε, ουτε κανετε τιποτα ουτε λυνετε κανενα προβλημα... απλα η ταξη αυτη που σας εχει αρμεξει και σας εχει φτασει να μην ασχολειστε με τιποτα αλλο περα απο τους καμμενους του συστηματος, συνεχιζει, μεσω των αντιπροσωπων της να σας αρμεγει!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θελει εναν παραβατικο γειτονα, ασχετως καταγωγης του!
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σημειο των οσων εχω γραψει δεν υπεραμυνθηκα της παραβατικοτητας τους!
Το μονο που σας λεω ειναι πως, το προβλημα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ! Ειναι ενοχλητικοι, αλλα το προβλημα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!

οι ρομα που εχουν παρει σπιτια στα 200 μετρα απο το πατρικο μου, μου εχουν κλεψει οτι αξιας ειχα παρατημενο στον ακαλυπτο, ενα πατινι του παιδιου, και κατι εργαλεια, μεσα απο τα ματια μου! Ολα μαζι... 300€?
α και μου μαδανε οτι μανταρινια βγαζει ενα δεντρακι που εχω....

Αυτοι που μου πινουν το αιμα

1. μου εχουν παει τη συνταξη της γιαγιας, απο 1500~ που επρεπε να παιρνει στα 998... της βαζουν χερι με το νομο 500€ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
  2. το ρευμα μου που επρεπε να ειναι 60-70€ δεν πεφτει κατω απο 120€ με τιποτα
  3. η βενζινη μου εχει φτασει 2€ την ωρα που η κυπρος την αγοραζει απο εμας με κοστος μεταφορας και την πουλαει στους κυπριους 1,28 ΣΗΜΕΡΑ που εμεις την πληρωνουμε 1,75!!!
  4. μου εχουν βαλει τοσους φορους στους μικρους και τους μεσαιους που κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο
  5. στην εστιαση τα flat 5€/ωρα ειναι "καλα"
  6. με 800€ σου λενε οτι μπορεις να ζησεις!
  7. το 75% των μη ρομα, εμεις δηλαδη ΔΕΝ εχουν ουτε 1000€ στην ακρη!
  8. εχουν λεφτα μονο για παπαδες και μπατσους για να δοξολογουν την τυχη τους οι μεν και να τους φυλανε οι δε!
μπορειτε να γαβγιζετε οσο θετε.. αλλα οχι δε σας φταινε οι ρομα, ουτε γινεστε τιποτε καλυτερο οταν τους βριζετε!
Δηλαδή τι θες να πεις;
Ότι σε μία Ελλάδα με τα οικονομικά δεδομένα που γράφεις, να μη μας νοιάζει που το 10% του πληθυσμού είναι παραβατικοί;
Και ποιός σου είπε ότι το πρόβλημα είναι ότι θα μου πάρουν ένα ποδήλατο ή ένα πατίνι;
Εδώ κινδυνεύει η ζωή μας αδερφέ, το πήρες χαμπάρι; Να κάνουμε ότι κοιμόμαστε δηλαδή;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
Δηλαδή τι θες να πεις;
Ότι σε μία Ελλάδα με τα οικονομικά δεδομένα που γράφεις, να μη μας νοιάζει που το 10% του πληθυσμού είναι παραβατικοί;
Και ποιός σου είπε ότι το πρόβλημα είναι ότι θα μου πάρουν ένα ποδήλατο ή ένα πατίνι;
Εδώ κινδυνεύει η ζωή μας αδερφέ, το πήρες χαμπάρι; Να κάνουμε ότι κοιμόμαστε δηλαδή;
ασε τα αρχικα ποστ, γαμησε τα... μην ψαχνεις πιο πισω...

αλλα ρε συ, πραγματικα, απο το τελευταιο που εγραψα, αυτο καταλαβες?
Ελα εισαι ο επομενος, τι θα μου πεις? οτι οι Ρομα ειναι φιλοι μου και για αυτο τους υπερασπιζομαι?!?

ρε αναγνωση ξερουμε εδω μεσα?
κατα λεξη λεω οτι "καμια παραβατικοτητα δεν ειναι ανεκτη" αυτο το μεταφραζεις σας οδηγια να κανεις οτι κοιμασαι?

απλα ξεκαθαριζω, οτι με συνοικια ρομα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΔΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.953
Πόντοι
2.606
Περιπετειώδες ήταν το πρωινό της Κυριακής για μία οικογένεια στα ΣΕΑ Αταλάντης που ταξίδευε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο οδηγός του οχήματος μέσα στα λίγα λεπτά που έμεινε στο κατάστημα, δύο νεαροί Ρομά «ξήλωσαν» τον ένα υαλοκαθαριστήρα του οχήματος και στη συνέχεια τον εκβίαζαν να αγοράσει από αυτούς άλλον με 80€ (!).
Ο οδηγός βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση γιατί όλα αυτά γινόταν μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του (ηλικίας 4 και 6 ετών) και ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία του, ώστε να μην γίνει κάποια συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες και σίγουρα τραυματική για την ψυχολογία των μικρών παιδιών.
Τελικά έπειτα από διαπραγμάτευση τους έδωσε 25€ για να μπορέσει να αποχωρήσει από το σημείο χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει, πάντα σκεπτόμενος την οικογένειά του.

Μου συνέβη και μενα πέρσι στο ίδιο ΣΕΑ.
Το είχα γράψει.
Ο σεκιουριτάς του ΣΕΑ, τότε, απλά χάζευε. Πρέπει να είναι μέσα στο κόλπο και αυτός.

Σε αυτοκινητο, ούτε 2 μήνες, να μου πουλήσουν με το ζόρι υαλοκαθαριστήρες...
Που δε ταίριαζαν κιόλας.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.953
Πόντοι
2.606
Όχι που θα γλύτωναν οι φορτιστές...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.753
Πόντοι
6.946
Για αυτό τύποι, ηθικόν δίδαγμα, μακριά από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.396
Πόντοι
456
ασε τα αρχικα ποστ, γαμησε τα... μην ψαχνεις πιο πισω...

αλλα ρε συ, πραγματικα, απο το τελευταιο που εγραψα, αυτο καταλαβες?
Ελα εισαι ο επομενος, τι θα μου πεις? οτι οι Ρομα ειναι φιλοι μου και για αυτο τους υπερασπιζομαι?!?

ρε αναγνωση ξερουμε εδω μεσα?
κατα λεξη λεω οτι "καμια παραβατικοτητα δεν ειναι ανεκτη" αυτο το μεταφραζεις σας οδηγια να κανεις οτι κοιμασαι?

απλα ξεκαθαριζω, οτι με συνοικια ρομα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΔΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!
Είπα εγώ ότι έχεις φίλους Ρομά; Μην κάνεις σενάρια μόνος σου.
Έχεις παιδική λογική, το καταλαβαίνεις;
Επειδή έχουμε δέκα σοβαρά προβλήματα, πρέπει να ανεχθούμε και άλλο ένα;
Και να σου πω και κάτι; Τι έχουν προσφέρει οι Ρομά στην ελληνική κοινωνία, έτσι να κάνουμε και ένα απολογισμό; Μπορώ να μιλήσω για πρότυπα αλλοδαπούς, δουλευταράδες και οικογενειάρχες, αλλά για Ρομά, σόρρυ αλλά δε μου έρχεται κάτι στο νου.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
εχεις θεμα με την αναγνωση ε?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
ή απλα εισαι πονηρουλης!

Απαντας με θερμη στο υποθετικο μερος του λογου μου, το αν ειμαι φιλος με τους Ρομα!
Και κανεις την παπια στην ερωτηση, που αφορα το ποστ σου...

να στην ξανα κανω λοιπον!

Που ειπα να κανεις οτι κοιμασαι?
Και στην τελικη, αντε και πες οτι οι ρομα ειναι ολα αυτα που λες και εσυ και η φυλλαδα το ΠΘ που ανεβαζει πετσινα ποσοστα!

Για την ταμπακιερα τιποτα? Που σημερα, μετα απο 2,5 χρονια, γεμισα το αμαξι με 70€... και ειχα φτασει να δινω 100αρικα!!!

Οι ρομα μου τα φαγανε και αυτα?!? Για κανε τις πραξεις... 2,5 γεμισματα το μηνα με 30€ διαφορα επι 2,5 χρονια ειναι 900€ ΜΟΝΟ για να παω στη δουλεια και να γυρισω ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom