Τελευταια καποια καινουρια παγιδα παιζει. Αρκετα συχνα με χαιρετάνε με γλυκό χαμογελο κατι γυφτισες πιτσιρικες μουναρες. Αντε μια αντε δυο, στην τριτη λεω ή ομορφυνα αποτομα εγω και το μηχανακι μου ή κατι αλλο γινεται. Δεν ξερω τι αλλα δεν προκειται ουτε να σταματησω, ουτε καν να γυρισω το κεφαλι μου, κοιταζω απο την απεναντι πλευρα μηπως θελει να μου τραβηξει την προσοχη. Ανοιγμα το γκαζι μαγκες κι οποιος θελει να γαμησει απο μπουρδελα γεματος ο τοπος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 399K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
STAN THE MAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Thnks φίλε μου.Το πρόβλημα είναι ότι εδώ μιλάμε για κακούργημα, φαντάζομαι ότι ο άλλος είναι μέσα απ' την καταθεση μου, δε ξέρω αν τους είχε δει και κανας άλλος. Δεν είναι και ότι καλύτερο πέραν απ' τα στοιχεία μου που υπήρχαν στη δικογραφία, να ξέρει πλέον και πώς είμαι, τόσα γίνονται....Με είχαν καλέσει γιατί ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο, είδα όλη την σκηνή από την αρχή, τελικά κατέληξε ο ένας στο νοσοκομείο.
Ρώτησα έναν γνωστό δικηγόρο, μου λέει, να πεις ότι είδες και τέλος, μάρτυρας είσαι, απλά. Αυτό και έκανα.
Αν θυμάμαι καλά, πήρε κανά δύο αναβολές, δεν τελείωσε με την πρώτη, τέλος πάντων.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.949
- Πόντοι
- 216
Δεν χρειάζεται να πας σε δικηγόρο αφού δεν έκλεψαν εσένα. Θα πεις ό,τι θυμάσαι.ι Οι απαντήσεις "δεν γνωρίζω" και "δεν θυμάμαι", είναι κανονικές απαντήσεις.Πριν μερικά χρόνια είχαν κλέψει το διπλανό διαμέρισμα.Ειχα δει το αυτοκίνητο διαφυγής τους και πήγα και το κατέθεσα στην αστυνομία. τους πιάσανε, Ρομα ηταν ..Το θέμα είναι ότι στην Ασφάλεια μου είχαν πει ότι προφανώς θα είναι στη δικογραφία η καταθεση μου αλλά δε θα χρειαστεί να παραστώ στο δικαστήριο.
Τώρα μου ήρθε κλήση να παρουσιαστώ ως μάρτυρας στο Εφετείο.
Προβληματίζομαι, αλλά απ' ότι είδα δεν πάω έχει αρκετά μεγάλο πρόστιμο.
Εν τω μεταξύ, δε ξέρω πρέπει να πάω και σε δικηγόρο, έχει τύχει σε κανέναν να καταθέσει ως μάρτυρας σε δικαστήριο για κακούργημα;
Προετοιμάσου για ταλαιπωρία, μπορεί να αναβληθεί και να χρειαστεί να ξαναπας.
STAN THE MAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Thnks φίλε μου.Δεν χρειάζεται να πας σε δικηγόρο αφού δεν έκλεψαν εσένα. Θα πεις ό,τι θυμάσαι.ι Οι απαντήσεις "δεν γνωρίζω" και "δεν θυμάμαι", είναι κανονικές απαντήσεις.
Προετοιμάσου για ταλαιπωρία, μπορεί να αναβληθεί και να χρειαστεί να ξαναπας.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.317
- Πόντοι
- 9.931
Ρωτα δικηγορο, γιατι δεν ειναι να μπλέκεις με σκατογυφτους. Γνωμη μου ειναι να πεις μονο οτι ειδες ενα αυτοκίνητο να φευγει και τιποτα αλλο.Πριν μερικά χρόνια είχαν κλέψει το διπλανό διαμέρισμα.Ειχα δει το αυτοκίνητο διαφυγής τους και πήγα και το κατέθεσα στην αστυνομία. τους πιάσανε, Ρομα ηταν ..Το θέμα είναι ότι στην Ασφάλεια μου είχαν πει ότι προφανώς θα είναι στη δικογραφία η καταθεση μου αλλά δε θα χρειαστεί να παραστώ στο δικαστήριο.
Εν τω μεταξύ, δε ξέρω πρέπει να πάω και σε δικηγόρο, έχει τύχει σε κανέναν να καταθέσει ως μάρτυρας σε δικαστήριο για κακούργημα;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.356
Ακόμα έρχεται;Ήρεμα τύποι.
Θα έρθει η ΝΔ και θα λύσει το πρόβλημα πάραυτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να αλλάξει δηλαδή την αρχική του κατάθεση;Ρωτα δικηγορο, γιατι δεν ειναι να μπλέκεις με σκατογυφτους. Γνωμη μου ειναι να πεις μονο οτι ειδες ενα αυτοκίνητο να φευγει και τιποτα αλλο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.289
- Πόντοι
- 3.656
ΑΝ και ΟΤΑΝ καταδικαστεί, ειδοποιήστε με. Δεν είναι Έλληνας διάσημος, πλούσιος, ή με αξίωμα, ώστε να του κάνουν αφιερώματα στα κανάλιαΧαλκίδα: Συνελήφθη Ρομά επειδή έδειρε τη 17χρονη σύντροφό του και το βρέφος της
Ο δράστης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βίαwww.protothema.gr
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.356
Το newsbomb είναι το μοναδικό, ίσως, μέσο ενημέρωσης που τολμά να θίγει τέτοια θέματα: Η αλήθεια για την παραβατικότητα: 9 στις 10 κλοπές από Ρομά - Ζουν με επιδόματα και... ληστείες!
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.600
- Πόντοι
- 6.536
Σιγά το μπορντέλοσάιτ.Το newsbomb είναι το μοναδικό, ίσως, μέσο ενημέρωσης που τολμά να θίγει τέτοια θέματα: Η αλήθεια για την παραβατικότητα: 9 στις 10 κλοπές από Ρομά - Ζουν με επιδόματα και... ληστείες!
Σε αρκετά έχω δεί αυτή την αναφορά....
90% από Ρομά,όλα τα εγκλήματα που αναγράφεται η λέξη ημεδαπός....
Στις φυλακές πρώτη γλώσσα είναι τα γύφτικα,δεύτερη τα Αλβανικά,τρίτη τα πακιστανικά και τέταρτη τα Ρώσικα.
Mpoumpis@1324
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Άτιμη φάρα.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.356
Ώπα! Νέο άβαταρ;Σιγά το μπορντέλοσάιτ.
Σε αρκετά έχω δεί αυτή την αναφορά....
90% από Ρομά,όλα τα εγκλήματα που αναγράφεται η λέξη ημεδαπός....
Στις φυλακές πρώτη γλώσσα είναι τα γύφτικα,δεύτερη τα Αλβανικά,τρίτη τα πακιστανικά και τέταρτη τα Ρώσικα.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.905
- Πόντοι
- 3.556
Εγκυκλοπαίδεια το μπου.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.600
- Πόντοι
- 6.536
Είναι το πρώτο που είχα για καναν χρόνο όταν μπήκα,τέλη 2018 έως τέλος 2019.Ώπα! Νέο άβαταρ;
Θα πας στο δικαστήριο και θα εισαι άνετος,μην δείχνεις φοβισμένος,απλά όταν φύγεις μην πας κατευθείαν στο σπίτι σου κατσε σε ένα καφέ να δεις μην σ'εχουν ακολουθήσει άτομα.Πριν μερικά χρόνια είχαν κλέψει το διπλανό διαμέρισμα.Ειχα δει το αυτοκίνητο διαφυγής τους και πήγα και το κατέθεσα στην αστυνομία. τους πιάσανε, Ρομα ηταν ..Το θέμα είναι ότι στην Ασφάλεια μου είχαν πει ότι προφανώς θα είναι στη δικογραφία η καταθεση μου αλλά δε θα χρειαστεί να παραστώ στο δικαστήριο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.600
- Πόντοι
- 6.536
Ναι,γιατί άμα θέλουν δεν βρίσκουν τα στοιχεία του.....Θα πας στο δικαστήριο και θα εισαι άνετος,μην δείχνεις φοβισμένος,απλά όταν φύγεις μην πας κατευθείαν στο σπίτι σου κατσε σε ένα καφέ να δεις μην σ'εχουν ακολουθήσει άτομα.
Εύκολα,πολύ εύκολα τα βρίσκουν....
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.020
- Πόντοι
- 7.046
Θα πας στο δικαστήριο και θα εισαι άνετος,μην δείχνεις φοβισμένος,απλά όταν φύγεις μην πας κατευθείαν στο σπίτι σου κατσε σε ένα καφέ να δεις μην σ'εχουν ακολουθήσει άτομα.
Φίλε, αγνόησε τους συναγωνιστές που σε έχουν φοβήσει. Απλά πες αν θες, μια ομάδα ατόμων Μπου, κομάντα, να έρθουν για παρέα.Ναι,γιατί άμα θέλουν δεν βρίσκουν τα στοιχεία του.....
Εύκολα,πολύ εύκολα τα βρίσκουν....
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.356
Φίλε, αγνόησε τους συναγωνιστές που σε έχουν φοβήσει. Απλά πες αν θες, μια ομάδα ατόμων Μπου, κομάντα, να έρθουν για παρέα.
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.781
- Πόντοι
- 216
Πήγαινε κανονικά, πες την αλήθεια για ότι είδες, αν σου γίνουν ερωτήσεις απάντα κανονικά σε ότι ξέρεις, και μετά γύρνα σπίτι σου... Μάρτυρας είσαι, δεν τρέχει τίποτα ούτε χρειάζονται δικηγόροι. Το πρόβλημα είναι ότι σπανίως γίνονται οι δίκες χωρίς 1-2 αναβολές οπότε μάλλον θα χρειαστεί να ξαναπάς και να ξαναπάςΠριν μερικά χρόνια είχαν κλέψει το διπλανό διαμέρισμα.Ειχα δει το αυτοκίνητο διαφυγής τους και πήγα και το κατέθεσα στην αστυνομία. τους πιάσανε, Ρομα ηταν ..Το θέμα είναι ότι στην Ασφάλεια μου είχαν πει ότι προφανώς θα είναι στη δικογραφία η καταθεση μου αλλά δε θα χρειαστεί να παραστώ στο δικαστήριο.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.831
- Πόντοι
- 34.538
Γεμισαμε Φινλανδους.
Αίγιο: Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο - «Η αστυνομία ήρθε 2 ώρες μετά»
Πυροβολισμοί στον αέρα έπεσαν από μπαλκόνι κλινικής του νοσοκομείου στο Αίγιο. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό. Το απίστευτο περιστατικό των
www.newsit.gr
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.289
- Πόντοι
- 3.656
...Συγκεκριμένα, μεταξύ 3:30 και 4 το μεσημέρι, από μπαλκόνι του 3ου ορόφου της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου έπεσαν τρεις πυροβολισμοί στον αέρα......Γεμισαμε Φινλανδους.
Αίγιο: Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο - «Η αστυνομία ήρθε 2 ώρες μετά»
Πυροβολισμοί στον αέρα έπεσαν από μπαλκόνι κλινικής του νοσοκομείου στο Αίγιο. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό. Το απίστευτο περιστατικό τωνwww.newsit.gr
καμία, καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ λεπτομέρεια. Ποιο άτομο Νοσηλευόταν εκεί; όνομα; Εθνικότητα; Γιατί το άτομο που έκανε το ρεπορτάζ δεν μας δίνει πληροφορίες;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K