Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
832
Πόντοι
81
Τελευταια καποια καινουρια παγιδα παιζει. Αρκετα συχνα με χαιρετάνε με γλυκό χαμογελο κατι γυφτισες πιτσιρικες μουναρες. Αντε μια αντε δυο, στην τριτη λεω ή ομορφυνα αποτομα εγω και το μηχανακι μου ή κατι αλλο γινεται. Δεν ξερω τι αλλα δεν προκειται ουτε να σταματησω, ουτε καν να γυρισω το κεφαλι μου, κοιταζω απο την απεναντι πλευρα μηπως θελει να μου τραβηξει την προσοχη. Ανοιγμα το γκαζι μαγκες κι οποιος θελει να γαμησει απο μπουρδελα γεματος ο τοπος

STAN THE MAN

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
0
Με είχαν καλέσει γιατί ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο, είδα όλη την σκηνή από την αρχή, τελικά κατέληξε ο ένας στο νοσοκομείο.
Ρώτησα έναν γνωστό δικηγόρο, μου λέει, να πεις ότι είδες και τέλος, μάρτυρας είσαι, απλά. Αυτό και έκανα.
Αν θυμάμαι καλά, πήρε κανά δύο αναβολές, δεν τελείωσε με την πρώτη, τέλος πάντων.
Thnks φίλε μου.Το πρόβλημα είναι ότι εδώ μιλάμε για κακούργημα, φαντάζομαι ότι ο άλλος είναι μέσα απ' την καταθεση μου, δε ξέρω αν τους είχε δει και κανας άλλος. Δεν είναι και ότι καλύτερο πέραν απ' τα στοιχεία μου που υπήρχαν στη δικογραφία, να ξέρει πλέον και πώς είμαι, τόσα γίνονται....

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Πριν μερικά χρόνια είχαν κλέψει το διπλανό διαμέρισμα.Ειχα δει το αυτοκίνητο διαφυγής τους και πήγα και το κατέθεσα στην αστυνομία. τους πιάσανε, Ρομα ηταν ..Το θέμα είναι ότι στην Ασφάλεια μου είχαν πει ότι προφανώς θα είναι στη δικογραφία η καταθεση μου αλλά δε θα χρειαστεί να παραστώ στο δικαστήριο.
Τώρα μου ήρθε κλήση να παρουσιαστώ ως μάρτυρας στο Εφετείο.
Προβληματίζομαι, αλλά απ' ότι είδα δεν πάω έχει αρκετά μεγάλο πρόστιμο.
Εν τω μεταξύ, δε ξέρω πρέπει να πάω και σε δικηγόρο, έχει τύχει σε κανέναν να καταθέσει ως μάρτυρας σε δικαστήριο για κακούργημα;
Δεν χρειάζεται να πας σε δικηγόρο αφού δεν έκλεψαν εσένα. Θα πεις ό,τι θυμάσαι.ι Οι απαντήσεις "δεν γνωρίζω" και "δεν θυμάμαι", είναι κανονικές απαντήσεις.
Προετοιμάσου για ταλαιπωρία, μπορεί να αναβληθεί και να χρειαστεί να ξαναπας.

STAN THE MAN

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
0
Δεν χρειάζεται να πας σε δικηγόρο αφού δεν έκλεψαν εσένα. Θα πεις ό,τι θυμάσαι.ι Οι απαντήσεις "δεν γνωρίζω" και "δεν θυμάμαι", είναι κανονικές απαντήσεις.
Προετοιμάσου για ταλαιπωρία, μπορεί να αναβληθεί και να χρειαστεί να ξαναπας.
Thnks φίλε μου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
Πριν μερικά χρόνια είχαν κλέψει το διπλανό διαμέρισμα.Ειχα δει το αυτοκίνητο διαφυγής τους και πήγα και το κατέθεσα στην αστυνομία. τους πιάσανε, Ρομα ηταν ..Το θέμα είναι ότι στην Ασφάλεια μου είχαν πει ότι προφανώς θα είναι στη δικογραφία η καταθεση μου αλλά δε θα χρειαστεί να παραστώ στο δικαστήριο.
Εν τω μεταξύ, δε ξέρω πρέπει να πάω και σε δικηγόρο, έχει τύχει σε κανέναν να καταθέσει ως μάρτυρας σε δικαστήριο για κακούργημα;
Ρωτα δικηγορο, γιατι δεν ειναι να μπλέκεις με σκατογυφτους. Γνωμη μου ειναι να πεις μονο οτι ειδες ενα αυτοκίνητο να φευγει και τιποτα αλλο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Ήρεμα τύποι.
Θα έρθει η ΝΔ και θα λύσει το πρόβλημα πάραυτα...

mitsotakis-malli.gif
Ακόμα έρχεται;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρωτα δικηγορο, γιατι δεν ειναι να μπλέκεις με σκατογυφτους. Γνωμη μου ειναι να πεις μονο οτι ειδες ενα αυτοκίνητο να φευγει και τιποτα αλλο.
Να αλλάξει δηλαδή την αρχική του κατάθεση;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ΑΝ και ΟΤΑΝ καταδικαστεί, ειδοποιήστε με. Δεν είναι Έλληνας διάσημος, πλούσιος, ή με αξίωμα, ώστε να του κάνουν αφιερώματα στα κανάλια

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Το newsbomb είναι το μοναδικό, ίσως, μέσο ενημέρωσης που τολμά να θίγει τέτοια θέματα: Η αλήθεια για την παραβατικότητα: 9 στις 10 κλοπές από Ρομά - Ζουν με επιδόματα και... ληστείες!
Σιγά το μπορντέλοσάιτ.
Σε αρκετά έχω δεί αυτή την αναφορά....
90% από Ρομά,όλα τα εγκλήματα που αναγράφεται η λέξη ημεδαπός....
Στις φυλακές πρώτη γλώσσα είναι τα γύφτικα,δεύτερη τα Αλβανικά,τρίτη τα πακιστανικά και τέταρτη τα Ρώσικα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Σιγά το μπορντέλοσάιτ.
Σε αρκετά έχω δεί αυτή την αναφορά....
90% από Ρομά,όλα τα εγκλήματα που αναγράφεται η λέξη ημεδαπός....
Στις φυλακές πρώτη γλώσσα είναι τα γύφτικα,δεύτερη τα Αλβανικά,τρίτη τα πακιστανικά και τέταρτη τα Ρώσικα.
Ώπα! Νέο άβαταρ;

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
375
Πόντοι
21
Θα πας στο δικαστήριο και θα εισαι άνετος,μην δείχνεις φοβισμένος,απλά όταν φύγεις μην πας κατευθείαν στο σπίτι σου κατσε σε ένα καφέ να δεις μην σ'εχουν ακολουθήσει άτομα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Θα πας στο δικαστήριο και θα εισαι άνετος,μην δείχνεις φοβισμένος,απλά όταν φύγεις μην πας κατευθείαν στο σπίτι σου κατσε σε ένα καφέ να δεις μην σ'εχουν ακολουθήσει άτομα.
Ναι,γιατί άμα θέλουν δεν βρίσκουν τα στοιχεία του.....
Εύκολα,πολύ εύκολα τα βρίσκουν....

:coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.674
Πόντοι
6.946

Ναι,γιατί άμα θέλουν δεν βρίσκουν τα στοιχεία του.....
Εύκολα,πολύ εύκολα τα βρίσκουν....

:coffee:
Φίλε, αγνόησε τους συναγωνιστές που σε έχουν φοβήσει. Απλά πες αν θες, μια ομάδα ατόμων Μπου, κομάντα, να έρθουν για παρέα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Πήγαινε κανονικά, πες την αλήθεια για ότι είδες, αν σου γίνουν ερωτήσεις απάντα κανονικά σε ότι ξέρεις, και μετά γύρνα σπίτι σου... Μάρτυρας είσαι, δεν τρέχει τίποτα ούτε χρειάζονται δικηγόροι. Το πρόβλημα είναι ότι σπανίως γίνονται οι δίκες χωρίς 1-2 αναβολές οπότε μάλλον θα χρειαστεί να ξαναπάς και να ξαναπάς

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.045
Πόντοι
34.538
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Γεμισαμε Φινλανδους.

...Συγκεκριμένα, μεταξύ 3:30 και 4 το μεσημέρι, από μπαλκόνι του 3ου ορόφου της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου έπεσαν τρεις πυροβολισμοί στον αέρα......

καμία, καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ λεπτομέρεια. Ποιο άτομο Νοσηλευόταν εκεί; όνομα; Εθνικότητα; Γιατί το άτομο που έκανε το ρεπορτάζ δεν μας δίνει πληροφορίες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom