Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
τυπε οι κοινωνιες των ανθρωπων θα ηταν πολυ καλυτερες χωρις γυφτους βασικα :hi::hi::hi:
Θες να συνεχισω τη λιστα;
Και πολυ καλυτερες χωρις -ελληναραδες ψευτομαγκες καμικαζι
-οσους εγκαταλειπουν θυματα τροχαιων και φευγουν
-ανοητους ασυνειδητους που κλεινουν διαβασεις πεζων η θεσεις αναπηρων
-τσαμπουκαδες καθε φυσης που εχουν τον τραμπουκισμο στο τσεπακι τους
-ρατσιστες καθε ειδους
-νεοπλουτους επιδειξιομανεις που νομιζουν πως ολα τους ανηκουν
-αστυνομικους που την εχουν δει εξουσια ενω ο ρολος τους ειναι να προστατευουν και να πατασσουν το ΑΛΗΘΙΝΟ εγκλημα
-Διεφθαρμενους πολιτικους που απομυζουν το μεγαλυτερο μερος του υλικου πλουτου εις βαρος του φτωχου κοσμακη
-χουλιγκανς στα γηπεδα που ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν τον αλλοιδεατη φιλαθλο αντιπαλης ομαδας
Κτλ
Η λιστα ατελειωτη
Κατανοω ως ενα βαθμο οτι οι Ρομα ως κοινωνια ειναι διαφορετικη και πολλες φορες παρασιτει εις βαρος μιας "πολιτικως" "ορθης"κοινωνιας αλλα υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης σε καθε περιπτωση!
Η ΒΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
Ας μην την αναπαραγουμε!!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Οπως ξαναειπα.
Ξεκινησαν την καταδιωξη.
Ο μικρος μαλλον τα χασε.
Μη κρινεις τοσο ελαφρα ενα ανθρωπο με θολωμενη κριση.
Ουτε εσυ ουτε εγω θα ημασταν περισσοτερο ψυχραιμοι αν για τον α η β σωστο η λαθος λογο βρισκομασταν να μας κυνηγανε οχι απαραιτητα αστυνομια αλλα καποιος διωκτης.
Θα εκανες η δε θα εκανες τα παντα για να γλυτωσεις;
Φαντασου οτι εισαι σε ενα φλεγομενο κτηριο.Καποιοι πηδανε και απο τον 20 ο οροφο χωρις να σκεφτουν προκειμενου να γλυτωσουν.
Σε μια καταδιωξη απο την αστυνομια υπαρχει και η επιλογη να σταματησεις να παραδωθεις αλλα αυτο απαιτει "αρχιδια" ψυχραιμιας.
Εδω μιλαμε για 16 χρονο
Οι αστυνομικοι ωστοσο οφειλαν να εχουν λιιιγο παραπανω νου να μη τον καταδιωξουν τοσο ασφυκτικα
Θολωσαν κι εκεινοι(θεμα γοητρου,γυφτος κτλ)αλλα οφειλαν να ειναι αρκετα σκαλοπατια πιο ψυχραιμοι απο ενα 16 χρονο κλεφτρονι που πιθανα ουτε ο ιδιος ηξερε τι εκανε
Γιατι δεν πυροβολησαν τα ελαστικα του αυτοκινητου του πχ ωστε να βαλουν τελος στην κουρσα του;
Επρεπε να στοχευσουν κεφαλι;
Αν ο 16 χρονος ηταν γιος ενος απο τους αστυνομικους εκει θα τον εβαζε σημαδι;

τυπε εγω και εσυ ποτε δεν θα βρισκομαστε στην θεση που βρεθηκε ο γυφτος.ποτε γιατι δεν ειμαστε παραβατες :confused::confused::confused:
η μονη περιπτωση να καναμε τσαμπουκα θα ηταν να παμε σε ραντεβου θανατου στο μπου :wanker::wanker::wanker:
μην βαζεις τιμιους καθημερινους χυστες στην ιδια ζυγαρια με γυφτους που απο την πρωτη μερα της ζωης τους ζουνε σε περιβαλλον παρανομιας :confused::confused::confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.873
Πόντοι
9.931
Έγινε τυπε μου κακός τον καταδίωξαν για ένα 20αρικο, για πες μας από τι ποσά και πάνω θες να γίνονται οι καταδίωξης. Μήπως να βγάλουμε και ελάχιστο όριο κλοπών ανάλογα με την εθνικότητα; Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Θες να συνεχισω τη λιστα;
Και πολυ καλυτερες χωρις -ελληναραδες ψευτομαγκες καμικαζι
-οσους εγκαταλειπουν θυματα τροχαιων και φευγουν
-ανοητους ασυνειδητους που κλεινουν διαβασεις πεζων η θεσεις αναπηρων
-τσαμπουκαδες καθε φυσης που εχουν τον τραμπουκισμο στο τσεπακι τους
-ρατσιστες καθε ειδους
-νεοπλουτους επιδειξιομανεις που νομιζουν πως ολα τους ανηκουν
-αστυνομικους που την εχουν δει εξουσια ενω ο ρολος τους ειναι να προστατευουν και να πατασσουν το ΑΛΗΘΙΝΟ εγκλημα
-Διεφθαρμενους πολιτικους που απομυζουν το μεγαλυτερο μερος του υλικου πλουτου εις βαρος του φτωχου κοσμακη
-χουλιγκανς στα γηπεδα που ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν τον αλλοιδεατη φιλαθλο αντιπαλης ομαδας
Κτλ
Η λιστα ατελειωτη
Κατανοω ως ενα βαθμο οτι οι Ρομα ως κοινωνια ειναι διαφορετικη και πολλες φορες παρασιτει εις βαρος μιας "πολιτικως" "ορθης"κοινωνιας αλλα υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης σε καθε περιπτωση!
Η ΒΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
Ας μην την αναπαραγουμε!!

τυπε ολα αυτα που αναφερεις υπαρχουν,αλλα ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο.ειναι η εξαιρεση της κοινωνιας :confused::confused::confused:
στους γυφτους αυτα που ποσταρουμε καθε μερα σχεδον στο σαη ειναι ο κανονας τους.και καθε χρονο γινονται και πιο επικινδυνοι :hi::hi::hi:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.873
Πόντοι
9.931
Και γενικά κακός η αστυνομία καταδιώκει, θα πρέπει να αφήνει τους εγκληματίες να διαφεύγουν γιατί αλλιώς μπορεί πάνω στον πανικό τους να παρασύρουν κάποιον οπότε... ας τους να πάνε στο καλό!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Και γενικά κακός η αστυνομία καταδιώκει, θα πρέπει να αφήνει τους εγκληματίες να διαφεύγουν γιατί αλλιώς μπορεί πάνω στον πανικό τους να παρασύρουν κάποιον οπότε... ας τους να πάνε στο καλό!!
Τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ εγκληματιες ναι τυπαρα μου
Να τους καταδιωκει
Καμμια αντιρρηση
Οχι να το παιζουν ομως κλεφτες και αστυνομοι για 20 ευρω
Ειναι κωμικοτραγικο

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.234
Πόντοι
20.686
Δεν μπερδευτηκα καθολου τυπε
Και οι γυφτοι ανθρωποι ειναι.
Υποθετω ομως οτι ετσι οπως γραφεις σκεφτηκαν αυτοι που καταδιωξαν και πυροβολησαν τον πιτσιρικα.
Αυτος ο τροπος σκεψης που αποφασιζει για την αξια ενος ανθρωπου αναλογως χρωματος,φυλης,καταγωγης εχει ονομα και δυστυχως εχει χυθει πολυ αδικο αιμα εξαιτιας του ανα τους αιωνες.
Λυπαμαι που στο ετος 2022 υπαρχουν ακομη τετοιες νοοτροπιες.
Οι ανθρωποι θα ηταν πολυ καλυτεροι χωρις αυτες.
Φίλε troubaman πριν κάνα μήνα η γυναίκα μου είναι σταματημενημε το αυτοκίνητο και σκάει πάνω της ένας γύφτος .Της σπάει τον προφυλακτήρα.Κατεβαινει να δει τι έγινε, ο γύφτος είδε γυναίκα,την βρίζει και την Κοπανάει.Ο αριθμός που πρόλαβε και πήρε η γυναίκα μου ήταν παραποιημένος και ανήκε σε άλλο αυτοκίνητο .
Η αστυνομία είπε ότι το 90τοις εκατό οδηγούν ανασφαλιστοι και πολλοί χωρίς δίπλωμα.
Προ ετών στη συγχωρεμενη τη μητέρα μου (υπεριληκη γυναίκα) επιτέθηκαν γύφτοι και την έσερναν από τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό για να την κλέψουν.
Ευτυχώς έσπασε η αλυσίδα και τη γλύτωσε με τραυματισμό γιατί θα μπορούσε να αναχωρήσει νωρίτερα από τη ζωή
Μια φαρα που είναι φυρα για την κοινωνία που ζει παραβατικά και δεν θέλει με τίποτα να προχωρήσει.
Ανομία, ναρκωτικά,κλεψιά και και ....
Ήλθαν Αλβανοί και άλλοι ξένοι στη χώρα μας χωρίς βρακί και ενσωματώθηκαν στην κοινωνία,σπουδάζουν και προκοβουν.
Αυτοί με τίποτα..
Τους πληρώνουμε και επιδόματα να γεννοβολανε και να μας κλέβουν
Ένας Κεαδας θαταν η λύση αλλά δυστυχώς σήμερα αν το πεις θα σε πουν και ρατσιστή

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φίλε troubaman πριν κάνα μήνα η γυναίκα μου είναι σταματημενημε το αυτοκίνητο και σκάει πάνω της ένας γύφτος .Της σπάει τον προφυλακτήρα.Κατεβαινει να δει τι έγινε, ο γύφτος είδε γυναίκα,την βρίζει και την Κοπανάει.Ο αριθμός που πρόλαβε και πήρε η γυναίκα μου ήταν παραποιημένος και ανήκε σε άλλο αυτοκίνητο .
Η αστυνομία είπε ότι το 90τοις εκατό οδηγούν ανασφαλιστοι και πολλοί χωρίς δίπλωμα.
Προ ετών στη συγχωρεμενη τη μητέρα μου (υπεριληκη γυναίκα) επιτέθηκαν γύφτοι και την έσερναν από τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό για να την κλέψουν.
Ευτυχώς έσπασε η αλυσίδα και τη γλύτωσε με τραυματισμό γιατί θα μπορούσε να αναχωρήσει νωρίτερα από τη ζωή
Μια φαρα που είναι φυρα για την κοινωνία που ζει παραβατικά και δεν θέλει με τίποτα να προχωρήσει.
Ανομία, ναρκωτικά,κλεψιά και και ....
Ήλθαν Αλβανοί και άλλοι ξένοι στη χώρα μας χωρίς βρακί και ενσωματώθηκαν στην κοινωνία,σπουδάζουν και προκοβουν.
Αυτοί με τίποτα..
Τους πληρώνουμε και επιδόματα να γεννοβολανε και να μας κλέβουν
Ένας Κεαδας θαταν η λύση αλλά δυστυχώς σήμερα αν το πεις θα σε πουν και ρατσιστή
Καμμια αντιρρηση στα οσα λες φιλε baroc κι αξιζει τιμωρια στους εγκληματιες καθε φυλης!
Προσωπικα εχω δεχθει κι αποκρουσει βια απο ομοεθνεις μου ελληναρες...
Με ξενους δεν ειχα θεμα(ετυχε)
Οπως δυστυχως ετυχε σε σενα να εχεις θεμα με τους ρομα!
Συμφωνω οτι κοινωνικα ειναι ανενταχτοι και αρα εχουν μεγαλα ποσοστα εγκληματικοτητας
Ωστοσο ας εχουμε παντα την ψυχραιμια να κρινουμε καθε περιστατικο μεμονομενα στη βαρυτητα του!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.234
Πόντοι
20.686
Καμμια αντιρρηση στα οσα λες φιλε baroc κι αξιζει τιμωρια στους εγκληματιες καθε φυλης!
Προσωπικα εχω δεχθει κι αποκρουσει βια απο ομοεθνεις μου ελληναρες...
Με ξενους δεν ειχα θεμα(ετυχε)
Οπως δυστυχως ετυχε σε σενα να εχεις θεμα με τους ρομα!
Συμφωνω οτι κοινωνικα ειναι ανενταχτοι και αρα εχουν μεγαλα ποσοστα εγκληματικοτητας
Ωστοσο ας εχουμε παντα την ψυχραιμια να κρινουμε καθε περιστατικο μεμονομενα στη βαρυτητα του!
Αν κάνεις μια βόλτα από το Ζεφύρι ίσως αλλάξεις γνώμη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Έγινε τυπε μου κακός τον καταδίωξαν για ένα 20αρικο, για πες μας από τι ποσά και πάνω θες να γίνονται οι καταδίωξης. Μήπως να βγάλουμε και ελάχιστο όριο κλοπών ανάλογα με την εθνικότητα; Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα.
Για κανενα ποσο δεν δικαιολογειται καταδιωξη
Δικαιολογειται ομως για αλλα εγκληματα οπως εγκαταλειψη τραυματια στο δρομο η ξυλοδαρμο η αποπειρα δολοφονιας
Βαλε ενα σωρο πραγματα εδω με το μυαλο σου.
Ακομη και ο μαγκας σιδηροπουλος λεει στο στιχο του "αντε και καλη τυχη μαγκες" στους ληστες τραπεζων.
Υπαρχουν κλεφτες και κλεφτες.
Κλεφτες αφεντικα που δεν πληρωνουν τις υπερωριες δε κολλανε ενσημα,δεν αποζημιωνουν τις αναρρωτικες
Μη το βλεπεις ως ποσο χρηματων
Αλλα ως ισορροπια μεταξυ παραπτωματος και τιμωριας

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αν κάνεις μια βόλτα από το Ζεφύρι ίσως αλλάξεις γνώμη.
Εχω περασει απο εκει.Αληθεια
Ξερω τυπαρα μου.
Βεβαια ειμαι κι εγω ως σωματοδομη και οψη δυσκολα προσεγγισιμος αλλα οκ περα απο αυτο
Καταλαβαινω τι λες.
Δεν ειναι δα και βολτα στο Κολωνακιιι
:2funny:

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
ζορικο αλλα εγινε εμβολισμος απο τον 16 χρονο στους αστυνομικους ριξανε στον αερα αλλα μια σφαιρα εξοστρακιστηκε και βρηκε τον 16χρονο , ευτηχως ζει ακομα αλλα το θεμα ειναι εαν δεν ηταν ρομα το ιδιο θα εκανε τι λεω παλι ....

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.269
Πόντοι
1.056
Οι ρομά ανήκουν σε ειδικό καθεστώς με τα διπλώματα οδήγησης, το παίρνουν μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης !
driving fast and furious GIF

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν μπερδευτηκα καθολου τυπε
Και οι γυφτοι ανθρωποι ειναι.
Υποθετω ομως οτι ετσι οπως γραφεις σκεφτηκαν αυτοι που καταδιωξαν και πυροβολησαν τον πιτσιρικα.
Αυτος ο τροπος σκεψης που αποφασιζει για την αξια ενος ανθρωπου αναλογως χρωματος,φυλης,καταγωγης εχει ονομα και δυστυχως εχει χυθει πολυ αδικο αιμα εξαιτιας του ανα τους αιωνες.
Λυπαμαι που στο ετος 2022 υπαρχουν ακομη τετοιες νοοτροπιες.
Οι ανθρωποι θα ηταν πολυ καλυτεροι χωρις αυτες.
το ότι τους πιάνουν να οδηγούν από 14 χρονών κλεμμένα αμάξια και τους αφήνουν, επειδή είναι ανήλικοι, τι πιστεύεις ότι έχει σαν αποτέλεσμα; να σκεφτούν πως έκαναν μαλακία και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν έστω ζητιανεύοντας, ή τους δίνει την εντύπωση πως ότι και να κάνουν θα τη γλυτώσουν, με αποτέλεσμα να αποθρασυνθούν και να αρχίσουν όλο και σοβαρότερες κλοπές και ληστείες;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.873
Πόντοι
9.931

16χρονος με 1.5 χρόνο παιδι:new_shocked::new_shocked::new_shocked: Ουτε τα τζιχαντια στο Αφγανιστάν δεν κάνουν παιδιά στα 14!!! Και εχεις κάποιους εδω μεσα (και εξω) και τους υπερασπίζονται!!!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος ειναι αυτοι και μετα οι Λαθρο με διαφορά!

Score73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Κριτικές
16
Like
1.206
Πόντοι
990
Τυπε κάπου μπερδεύτηκες, δεν ήταν άνθρωπος, γύφτος ήταν.
Εσύ θεωρείς τον.εαυτό σου άνθρωπο;
Εσύ και οι.όμοιοι σου χρειάζεστε ένα εκατομμύριο χρόνια να γίνετε αμοιβάδες.
Oι ιδέες σας πριν 80 χρόνια ματοκύλισαν την Ευρώπη, αλλά ήρθε ο μπαμπάς σας με το.παχύ μουστάκι και σας γαμησε από τον.πρωκτο.

Mister_T_bourdeliaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
745
Πόντοι
360
Παρε την ιστορια απο την αρχη τυπε.
1.Η αστυνομια δεχεται κληση οτι πελατης διεφυγε απο βενζιναδικο χωρις να πληρωσει 20 ευρω.
2.Η αστυνομια κινητοποιειται αμεσα προς καταδιωξη του μεγαλου αρχιεγκληματια.
3.Κατα τη διαρκεια της καταδιωξης ο ανθρωπος ΙΣΩΣ προσπαθησε να διαφυγει εμβολιζοντας το περιπολικο.
ΙΣΩΣ δεν ειχε καθαρη αλλα τη θολωμενη κριση ενος ανθρωπου που διωκεται και προσπαθει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να διαφυγει.
Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ να καταδιωχτει ο ανθρωπος λες και εκανε σοβαρο εγκλημα;
Και το αλλο:
Οι αστυνομικοι ειχαν 2 επιλογες
-να τον αφησουν να διαφυγει με μοναδικη ζημια 20 ευρω για το ταμειο ενος βενζινα
-να του κλεισουν το δρομο ασφυκτικα με αποτελεσμα ο ίδιος προσπαθωντας να διαφυγει να συγκρουστει με ενα απο τα περιπολικα που τον καταδιωκαν και να φαει σφαιρα στο κεφαλι
Επέλεξαν τη δεύτερη
Ρε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
Για να συνελθουμε λιγο!!!
Δηλαδη πρεπει η κλεψια 20 ευρω να τιμωρειται με καταδιωξη και θανατο;
Τι πρεπει τοτε να παθουν τα λαμογια της εξουσιας που εχουν στην κατοχη τους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρω την ιδια στιγμη που ΧΙΛΙΑΔΕΣ νεοι ειναι ανεργοι ή χυνουν αιμα και ιδρωτα για ενα βασικο ψωρομισθο που δε φτανει ουτε για τα βασικα;
Το 16 χρονο γυφτακι που πηρε 20 ευρω σας εφταιξε;
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ
Θα διαφωνίσω.
Δεν τιμωρειται η κλεψια των 20 ευρω με θανατική ποινη
ΌΜΩΣ, αποπειρα ανθροποκτονίας με εμβολισμό του περιπολικου απο το ΙΧ φορτηγό, δικαιολογει αστυνομικά πυρά.... Και επειδη, εχω επιβιωσει απο μετωπικη (παραβιασε ο αλλος κοκκινο), εχω βιωσει τη θεση των αστυνομικών....
Η ταπεινη μου γνώμη....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.394
Πόντοι
786

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.908
Πόντοι
3.656

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.873
Πόντοι
9.931
Εσύ θεωρείς τον.εαυτό σου άνθρωπο;
Εσύ και οι.όμοιοι σου χρειάζεστε ένα εκατομμύριο χρόνια να γίνετε αμοιβάδες.
Oι ιδέες σας πριν 80 χρόνια ματοκύλισαν την Ευρώπη, αλλά ήρθε ο μπαμπάς σας με το.παχύ μουστάκι και σας γαμησε από τον.πρωκτο.
Καλος το αναρχοαπλυτο κομμουνι, καλως ηρθες στην παρεα μας!

Και να για να σου απαντήσω στο ερώτημα σου ΝΑΙ συγκριτικά με εναν γυφτο θεωρώ τον εαυτο μου άνθρωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom