Νομίζω ότι το θέμα είναι να μην του ανοίξει καν. Άπαξ και του ανοίξει, είναι ήδη αργά, θα μπουκάρει όπως και να έχει.ενώ η θεία που ανοίγει σε τσαντιρόγυφτο και τον βάζει μέσα στο σπίτι της, δεν θέλει ξύλο? αφού τονε βλέπει πως είναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
το πρώτο που σκέφτομαι είναι αυτό και το πως έχουν οι γαμημένες τόσο χρήμα σπίτιενώ η θεία που ανοίγει σε τσαντιρόγυφτο και τον βάζει μέσα στο σπίτι της, δεν θέλει ξύλο? αφού τονε βλέπει πως είναι
από εκεί και πέρα γιατί δεν πάμε εμείς να κλέψουμε?
πάνε οι γύφτοι,τα μπαστάρδια
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
την λύση την έχει η Σαουδική Αραβία,έκλεψες?Μια είναι η λύση.
Στείρωση.
με ποιο χέρι?
κόψιμο με χατζάρα σε πλατεία
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
την λύση την έχει η Σαουδική Αραβία,έκλεψες?
με ποιο χέρι?
κόψιμο με χατζάρα σε πλατεία
τυπε δεν ειναι λυση αυτη
οι βΡομα μπορουν και κλεβουν και με τα ποδια
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Μια είναι η λύση.
Στείρωση.
τυπε υπαρχουν και καλυτερες λυσεις
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.234
- Πόντοι
- 446
Το Snick και το Light διέφυγαν της σύλληψης?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
ενώ η θεία που ανοίγει σε τσαντιρόγυφτο και τον βάζει μέσα στο σπίτι της, δεν θέλει ξύλο? αφού τονε βλέπει πως είναι
καλα τυπε μην εισαι και σιγουρος
τα πιο πολλα γκρανια ειναι γκαφα κουφα και δεν καταλαβαινουν κι ολας γιατι εχουν παθει απανωτα εγκεφαλικα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμό στη Νέα Αρτάκη - 58χρονος πυροβόλησε τρεις Ρομά | in.gr
Ο 58χρονος δράστης συνελήφθη από την αστυνομία.www.in.gr
Σκατογυφτος πυροβόλησε σκατογυφτο, δυστυχώς δεν τον σκότωσε οποτε τσαμπα η φασαρία.
τυπε θα παει το "θυμα" μετα να καθαρισει τον θυτη,οποτε ο ενας απο τους δυο θα βγει απο την μεση ετσι κι αλλιως
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.261
- Πόντοι
- 34.538
Καταδίωξη και συλλήψεις κακοποιών στη Ζωφριά - Συγκρούστηκαν με διερχόμενο αυτοκίνητο
Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (27.08.2022) στην περιοχή της Ζωφριάς, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ δέχτηκαν κλήση από πολίτη για τέσσερις
www.newsit.gr
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.261
- Πόντοι
- 34.538
Θήβα: Πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον οικισμό Ρομά της Θήβας. Στη συμπλοκή ενεπλάκησαν 20 άτομα που έφεραν πιστόλια και καραμπίνες. Από τους πυροβολισμούς
www.newsit.gr
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Θήβα: Από τις ταράτσες των σπιτιών τους αντάλλασσαν πυροβολισμούς οι Ρομά -Νέες πληροφορίες
Ελλάδα - Θήβα: Από τις ταράτσες των σπιτιών τους αντάλλασσαν πυροβολισμούς οι Ρομά -Νέες πληροφορίες
www.parapolitika.gr
alexopoulosG
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
και εγω Ρατσιστης φουλ αν θελει καποιος να φτιαξουμε ομαδα στη θεσσαλονικη να μου στειλει.
Δεν αντεχω αλλο αλβανους κλεφτες και ναρνωμανης στη χωρα μου !
Δεν αντεχω αλλο αλβανους κλεφτες και ναρνωμανης στη χωρα μου !
alexopoulosG
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
και εγω τα εβαλα μαζι τους ΝΟΜΙΜΑ ομως , καποια στιγμη θα με ψαξουν εννοειται ειναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ !!!εγω τα εχω βαλει και ουτε γκανια εχω ουτε ακρες απλα οταν με πειραξαν δεν εκανα πισω και χωθηκα, ειναι σκατοφαρα γιατι ειναι πολλοι μαζι και αγραμματοι οποτε ειναι επικυνδινοι για εμας τους απλους πολιτες
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Άνω Λιόσια: Έστειλαν στο νοσοκομείο 40χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση για τη μουσική
25χρονοι Ρομα με Smart των 30.000 ευρώ χτυπησαν με τσιμεντόλιθο 40χρονο κάτοικο - Στις 4 τα ξημερώματα περνούσαν με τη μουσική στη διαπασών - Του προκάλεσαν κάταγμα στο γόνατο και πλέον νοσηλεύεται
www.protothema.gr
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.005
- Πόντοι
- 6.256
Απολυτα λογικα οσα εγιναν.Άνω Λιόσια: Έστειλαν στο νοσοκομείο 40χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση για τη μουσική
25χρονοι Ρομα με Smart των 30.000 ευρώ χτυπησαν με τσιμεντόλιθο 40χρονο κάτοικο - Στις 4 τα ξημερώματα περνούσαν με τη μουσική στη διαπασών - Του προκάλεσαν κάταγμα στο γόνατο και πλέον νοσηλεύεταιwww.protothema.gr
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.261
- Πόντοι
- 34.538
Στη δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες των μελών της σπείρας που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική
Ανακοινώθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά συλληφθέντων ως μελών της σπείρας που «χτυπούσε» σπίτια ηλικιωμένων σε
www.newsit.gr
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Εξαρθρώθηκε η σπείρα με τους καταλύτες - Zougla
Σήκωναν τα αυτοκίνητα με τα χέρια τους για να κλέψουν τους καταλύτες και τα πολύτιμα...
www.zougla.gr
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.895
- Πόντοι
- 9.297
Νομίζω ότι αυτος ο όρος υπάρχει και στα αστυνομικά έγγραφα...ποιο πολυ απ ολα μου αρεσει το "ημεδαποι" των βοθροκαναλων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισχύει...για αυτό δεν χτυπάνε τις δικές μας πόρτες.καλα τυπε μην εισαι και σιγουρος
τα πιο πολλα γκρανια ειναι γκαφα κουφα και δεν καταλαβαινουν κι ολας γιατι εχουν παθει απανωτα εγκεφαλικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K