Πριν μερικά χρόνια ανέβαζα κάποιες φωτογραφίες στο skyscrapercity.com.Ένας Ολλανδός μου έστειλε μήνυμα ότι ήθελε να έρθει στην Αθήνα και δεν ήξερε πόσο ασφαλής είναι.Κάθισα και του σχεδίασα σε ένα χάρτη ποιες περιοχές να αποφύγει.Φυσικά Άνω Λιόσια,Ζεφύρι,Ασπρόπυργο,με κόκκινο χρώμα όπου του επισήμανα να μην περάσει καν από εκείνες τις περιοχές ούτε ημέρα ούτε νύχτα.Και φυσικά Μενάνδρου και πέριξ.Ο τύπος ήταν 50+ και ήθελε να έρθει στην Αθήνα όχι μόνο να δει την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό αλλά να δει και τα προάστια,πώς ζουν οι Έλληνες κλπ.Τελικά ήρθε και μου έστειλε ένα μήνυμα και συναντηθήκαμε.Ένας αξιοπρεπέστατος,μορφωμένος άνθρωπος,είναι Χημικός Μηχανικός σε βιομηχανία χημικών της Ολλανδίας,που έχει τρέλα με τη φωτογραφία αστικών τοπίων.Επέμενε και πήγαμε παρέα,ημέρα εννοείται,προς τις περιοχές εκείνες.Για να μη μακρηγορώ αναγκάστηκα να κάνω το Nissan Xtrail που είχε νοικιάσει,αγωνιστικό για να φύγουμε από το Ζεφύρι!!!Μας πήραν στο κυνήγι κάτι γύφτοι επειδή έβγαζε φωτογραφίες τα κωλόσπιτα που έμεναν!!!Του είπα για πλάκα να πάμε στον Ασπρόπυργο,και ότι εκεί θα συναντήσει πιο σκληρές καταστάσεις και απλώς μου είπε "No way"!!!!