Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206

"Ε θα πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί;"
Χίλια μπράβο στα παοκτσακια
Jennifer Lopez Reaction GIF by NBC World Of Dance

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

* Ειλικρινά τώρα γίνεται να δει κάποιος νορμάλ άνθρωπος αυτές τις φάτσες και να πιστέψει πως είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ;;;;; :think:

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
614
Πόντοι
21
Γύφτοι μου άνοιξαν το αμάξι πριν 3 χρόνια στη Μεσσήνη που είχα πάει για δουλειά.Δεν είχα τίποτα αξίας αφήσει αλλά μου έκαναν ζημιά 500€...Τους έπιασε η ΕΛ.ΑΣ,έφαγαν 4 μήνες με αναστολή και μηδέν αποζημίωση...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297

* Ειλικρινά τώρα γίνεται να δει κάποιος νορμάλ άνθρωπος αυτές τις φάτσες και να πιστέψει πως είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ;;;;; :think:
Eκτος αν υπονοούν τα σαπάκια αυτά ότι "θα σας αλλάξουμε τα φώτα"... :grin:

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
614
Πόντοι
21
Ποιος είναι τόσο βλάκας να ανοίξει το σπίτι του σε αυτές τις σκατόφατσες;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.701
Πόντοι
9.931
Δεν πανε οπου ναναι τυπε, συνήθως στοχοποιούν ηλικιωμένους. Ενας υπερήλικας είναι εύκολος στοχος.

northern406

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
149
Πόντοι
0
Οι γύφτοι ακόμη και σήμερα είναι χωρισμένοι σε φατρίες και ακολουθούν τους δικούς τους νόμους και κανόνες . . . με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τους εμφυτευθεί ο φόβος, καθότι ξέρουν ότι με το ισχύον σύστημα μπορούν και κάνουν ότι θέλουν . . . όπως έχουν τα πράγματα , πέραν από την ωμή βία δεν μπορώ να δω άλλο μέτρο που να φέρει γρήγορα αποτελέσματα !
Τα παραπάνω ισχύουν στο ακέραιο και για τα σοβιέτ,αλβανά και λοιπούς ..."επενδυτές" . . . . !!!!

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
614
Πόντοι
21

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
614
Πόντοι
21
Και εσενα τι σε νοιάζει τόσα λεφτά έχεις στο σπίτι? Εγώ που δεν εχω γιατί δεν με εχουνε κλέψει ποτέ και ούτε φοβάμαι?
Οι γύφτοι δεν είναι τόσο "οργανωμένοι".Μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρουν και παίρνουν ότι βρουν.Τηλεόραση δεν έχεις;Θα την κλαις. Πλυντήριο πιάτων πάγκου;Θα το κλαις.Υπολογιστή,φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα,παιχνιδομηχανή;Θα τα κλαις.Ακόμα και τα πιάτα μπορεί να σου πάρουν αν έχουν λίγο χρόνο.Και ύστερα,μόνο που θα μπουν στο σπίτι σου είναι μεγάλη "μαγάρα" που έλεγε η γιαγιά μου.

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
614
Πόντοι
21
Εμένα τυπε παίρνανε οι γύφτοι κάθε μέρα έξω από το σπίτι μου σημασία δεν μου δινουνε τους κάνω κανέναν νόημα σε στυλ γειά αυτοί και καλά ότι ψάχνουν για παλιατζουρα. Αμα σε δούνε με κάνα κοστουμι με κάνα μερσεντες έτσι αυτό το φλωρικο νδ στυλακι θα σε μπαναρουνε να σε κλεψουνε, λογικό είναι..
Το αμάξι μου είναι ένα Peugeot 308 του 2012.Ούτε Mercedes ούτε τίποτα.Και το έσπασαν για να πάρουν αν τυχόν είχα αφήσει κάτι μέσα.Κι εγώ παλιά το είχα αφήσει το αμάξι έξω από σπίτι γύφτων και δεν έπαθε τίποτα.Μάλιστα η γύφτισσα έπλενε το πεζοδρόμιο και έπεσαν λίγες λάσπες και μου το καθάρισε!Δεν είναι όλοι,αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία κλέβει.Το πατρικό μου είναι σε μια γειτονιά που έχουν αγοράσει σπίτι κάποιοι γύφτοι.Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μαζί τους.Ο πατέρας μου μάλιστα τους είχε φτιάξει έναν πίνακα,ήταν ηλεκτρολόγος,και τους είπε μόνο το κόστος του πίνακα,τους λυπήθηκε επειδή είχαν 7 παιδιά.Ο γύφτος του έδωσε παραπάνω και του είπε "μάστορα εσύ δούλεψες πρέπει να πληρωθείς".Το έλεγε πάντα ο πατέρας μου.Δυστυχώς αυτοί οι γύφτοι είναι μειοψηφία.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Οι γύφτοι ακόμη και σήμερα είναι χωρισμένοι σε φατρίες και ακολουθούν τους δικούς τους νόμους και κανόνες . . . με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τους εμφυτευθεί ο φόβος, καθότι ξέρουν ότι με το ισχύον σύστημα μπορούν και κάνουν ότι θέλουν . . . όπως έχουν τα πράγματα , πέραν από την ωμή βία δεν μπορώ να δω άλλο μέτρο που να φέρει γρήγορα αποτελέσματα !
Τα παραπάνω ισχύουν στο ακέραιο και για τα σοβιέτ,αλβανά και λοιπούς ..."επενδυτές" . . . . !!!!
μόνο με ξύλο και γαμήσι στρώνουν αυτοί

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Κυρίως μεγάλες ηλικίες που έχουν υποστεί μια φθορά.....εκτός αν τους περνάνε για πρώην εναεριτες που 'χουν εκτεθεί πάρα πολύ στον ήλιο εξ ου και το χρώμα!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.257
Πόντοι
34.538

Γυφταρια οι γονεις,ειχαν αφησει ανεξελεγκτα τα πσιδια να ζητιανευουν..

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα στο Μενίδι όταν ένα άτομο εισέβαλε σε μαγαζί με κινεζικά προϊόντα προκειμένου να ληστέψει.

Η γυναίκα υπήκοος Κίνας αντιστάθηκε και ο δράστης την μαχαίρωσε με σουγιά.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι ανήλικος από κοντινό καταυλισμό ρομά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του βρισκόταν και ένας ακόμη ανήλικος που κράταγε τσίλιες

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Αιματηρή ληστεία σε μαγαζί με κινεζικά προϊόντα στο Μενίδι-Μαχαιρώθηκε η ιδιοκτήτρια
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.999
Πόντοι
6.256
Τι εγινε ρε, της εφυγε το γυφτακι και επεσε στο νερο;
Αποκλειεταιρε, οι γυφτοι δεν κανουν τετοια,
Οταν ζητιανευουν στο λιμανι οι λιμενικοι δεν κανουν κατι, σημερα επεσαν απ τα συννεφα,
Ο πλακιωτακης φυσικα κοιμισμενος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.257
Πόντοι
34.538

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα στο Μενίδι όταν ένα άτομο εισέβαλε σε μαγαζί με κινεζικά προϊόντα προκειμένου να ληστέψει.

Η γυναίκα υπήκοος Κίνας αντιστάθηκε και ο δράστης την μαχαίρωσε με σουγιά.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι ανήλικος από κοντινό καταυλισμό ρομά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του βρισκόταν και ένας ακόμη ανήλικος που κράταγε τσίλιες

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Αιματηρή ληστεία σε μαγαζί με κινεζικά προϊόντα στο Μενίδι-Μαχαιρώθηκε η ιδιοκτήτρια
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Η κινεζα είχε μαγαζί στη φαβέλα της Ευρώπης?
Καλά, οι πρεσβειες δεν πρεπει να ενημερώνουν τους ξένους πολιτες για το χαλι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom