imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Oakley M-frame
http://[URL unfurl="true"]www.ej-sunglasses.com/oakley/pix/mframenewhybridlarge.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Από τους καλύτερους φακούς έχουν τα Oakley, εγώ προτιμώ την σειρά Radar.
Επίσης μου αρέσουν και τα Dior τα οποία φόραγα παλιότερα.
200€ για εμένα είναι πολλά λεφτά!
Επειδή κάνω σκι,το καλύτερο είναι η μάσκα.Σε συνδυασμό με κράνος βεβαίως.Και στις μάσκες για σκι,η UVEX είναι η κορυφαία εταιρεία.Και αυτό που λες ότι κοιτάς κατευθείαν τον ήλιο,στο βουνό αν το κάνεις,απλώς τυφλώθηκες,ότι και να φοράς.Και καλό είναι να μην το κάνεις.Εγώ για το σκι έχω μια μάσκα της UVEX με κίτρινους φακούς.Βασικά την αγόρασα για την ομίχλη.Όταν μια μέρα πήγα για σκι,εμφανίστηκε ένα σύννεφο,και έκανα το λάθος να βάλω τα γυαλιά στην τσέπη,και από την εσωτερική είχα μια φωτογραφική μηχανή κόμπακτ.Πάω να ξεκουμπώσω μετά τις μπότες,και ακούω ένα κρακ!Έσπασαν...Πάλι καλά που είχα τη μάσκα.Ακόμα και μετά που έφυγε το σύννεφο,τέτοια ορατότητα,δεν είχα ξαναδεί.Ούτε με πείραζε ο ήλιος,και έβλεπα εξαιρετικά.Από τότε,πάντα μάσκα!
Αυτο το κούρεμα, που το έκανες ρε θηρίο?
Πόσες ώρες σου παίρνει να τα στήσεις έτσι?
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=36906.0;attach=113347;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :headbang3:
Σε κομμωτήριο που μου συστήσανε κάτι στριπτητζούδες, καλά μιλάμε είναι άπαιχτος ο κομμωτής? :2funny: :2funny:
Αυτή τη μάσκα έχω αγοράσει.Ήθελα μια άλλη,αλλά φοβούμενος το τελωνείο-την αγόρασα από την Αμερική-πήρα πιο φθηνή.Τελικά τελωνείο δεν πέρασε επειδή είχαν γράψει μικρότερη τιμή στο πακέτο
imaginas στον πόλεμο του Ιρακ θα πας;;
Υ.Γ. Πλάκα κάνω, εξαιρετικής ποιότητας φακός ;)
Αν πας στον Παρνασσό με ομίχλη και κόσμο στις πίστες,δε διαφέρει από τον πόλεμο...
Για όσους τους πειράζει το πολύ φως, υπάρχει και αυτό:
είσαι ψεύτης...
ξερεις κανεναν παπα που να λεει την αληθεια ????είσαι ψεύτης...
Η παραμάνα είναι μεγαλύτερη....
OAKLEY,
και συγκεκριμένα αυτά!
εγώ δεν ξέρω τι λέτε......ξερεις κανεναν παπα που να λεει την αληθεια ????