ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Μήπως περιμένετε να είμαι ο..Βαρ(δ)αβάς;
Αν το γυρίσετε στο θρησκευτικό, να φωνάξω και το Δημήτριο...
Μήπως περιμένετε να είμαι ο..Βαρ(δ)αβάς;
τα ic!berlin εννοας οτι ειναι τα καλυτερα ολων των εποχων?rephrase την ερώτηση Plz
τα ic!berlin εννοας οτι ειναι τα καλυτερα ολων των εποχων?
(οχι οτι ξερω τετοια μαρκα.. απλα ρωταω )
αααα
καλα ουτε τα βουαρνετ τα ξερω
εισαι πολυ ψαγμενο αγορι κ συ πια..
ξέρεις τι καριολοκάριολος είναι αυτός;αααα
αααα
Ψαγμένος ναι, "χαμένος" όχι.
για τους οφθαλμίατρους φαντάζομαι εννοάς....τα καλυτερα ειναι τα περιπτε-rayban
τα καλυτερα ειναι τα περιπτε-rayban
και τα περιπτε-opticalτα καλυτερα ειναι τα περιπτε-rayban
Τα Vuarnet τα έχω δει.Δε λέω,καλά γυαλιά,αλλά νομίζω ότι είναι υπερτιμημένα.Το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα και τι μπορεί να αγοράσει.Αρκεί να μην είναι Prada από..μαύρο θερμαστή από το τζιμπουτί!!!Να βλέπεις κάτι λέρες να φοράνε prada και να μην έχουν καινούριο πουκάμισο,και σου έρχεται να λιώσεις στο γέλιο
ααα το χω δει
αλλα κ παλι...
παντως εγω θελω γυαλια με φακους σουπερντουπερ να μην μ ενοχλαει ο ηλιος καθολου
δεν ακουγα δεν ακουγα η ελλεηνιδαΕμ..σου έλεγα προχθές στον Σχοινιά να τα φορέσεις και δεν ήθελες....
Next time!
δεν ακουγα δεν ακουγα η ελλεηνιδα
*P
σοβαρα τωρα, απλα ψαχνω γυαλι που να μου παει φυσικα *P αλλα κυριως να προστατευει σωστα τα ματια (οπως τα πολις που εχω)Σοβαρά πάντως, εάν δεν ψάχνεις γυαλιά για να το παίζεις ντίβα και σε απασχολεί πραγματικά το θέμα ήλιος (λογικό με τα ανοιχτόχρωμα μάτια σου), τότε αξίζει να ρίξεις μία ματιά στα αθλητικά Vuarnet, κυρίως αυτά με τους πορτοκαλί (όχι transparent όμως) φακούς. Αυτές οι σειρές είναι γύρω στα 150€. Κάνε και το τεστ, φόρα τα, βγες έξω από το μαγαζί, και κοίτα directly τον ήλιο. Λογικά θα ικανοποιηθείς.
Τα Vuarnet δεν είναι ακριβά γυαλιά. Είναι στο range των 200 Ευρώ max. Μιλάμε πάντα για τα αθλητικά.
Έχουν 2 προτερήματα σχεδόν μοναδικά (βάζω σχεδόν, γιατί δεν έχω φορέσει και όλα τα γυαλιά του κόσμου).
α) Κυριολεκτικά κοιτάς directly τον ήλιο και δεν καταλαβαίνεις χριστό, κυριολεκτικά όμως directly, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για χειμερινό σκι (αντανάκλαση από χιόνι) για οποιεσδήποτε δραστηριότητες στην θάλασσα αλλά και για οδήγηση (αυτοκίνητο, μοτoσακό, σκάφος, Mountain bike Κλπ).
β) Δημιουργούν ένα πιο έντονο και σταθερό contrast του οπτικού σου πεδίου, το οποίο είναι καταπληκτική ιδιότητα για οδήγηση, ιδιαίτερα όταν έχεις απότομες εναλλαγές φωτεινότητας ή όταν μειώνεται το φυσικό φως. Πραγματικά, μειώνεται το φως κατά το σούρουπο, και δεν το καταλαβαίνεις! Σαν να μην έκλεισαν τα φώτα ένα πράγμα.
Αυτά τα δύο μαζί, τα συνδοιάζουν λίγα spectacles.