Νέα

Greek Taxi: Η Πρώτη Εκσπερμάτωση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Σύντομα με τη μισελ :takethis: :takethis: :heavymetalbig: :heavymetalbig: Greek taxi
Φίλε μου επειδή διακρίνω μια ισχνή υδροκεφαλία θα έλεγα ότι δεν σε κολακεύει το νέο λουκ.Πολύ καλύτερα πριν.Κατά τα άλλα συνέχισε δυνατά σε ό,τι κι αν κάνεις και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα.Μείνε προσγειωμένος.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Για πειτε καμια τσοντα που παιζει ο παναγος να κατεβασουμε να τον δουμε, γιατι πολυ του την λετε για τα βυζια του

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τύπε καποια στιγμή πρέπει κάποιος να σου πει να μην γράφεις κεφαλαία γιατί μας βγάζεις τα μάτια (ότι και καλά μας φωναζεις;;ΣΤΑ ´ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ) και μετά να σου πει ότι έχεις τεράστια κόμπλεξ με τον εαυτό σου και τα βγάζεις κάθε μέρα στο φόρουμ όλη μέρα και μας τα σπας.
Πάω στοίχημα ότι είσαι 5 φορές χειρότερος από τον παναγο που είναι χάλια,κατά την γνώμη σου πάντα.Υποψιν...σου το λέω εγώ που γαμαω και στις γωνιές,έχω κοιλιακούς,μούσια,ταττου,φράγκα και 21εκ παπαρι.Μπηκα στον κόπο να ασχοληθω μαζί σου γιατί είσαι πραγματικός πρηχτης.
Σε προκαλώ να δειξεις φωτό να δούμε τι σόι μοντέλο είσαι και εσυ.
Ο Πανάγος πλέον γαμαει δωρεάν μουνια που τα πληρώνετε αυτοί που τον κράζετε!
Κάντε το γαργάρα και βάλτε το στον πάτο σας!
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΜΑ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ..
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΩ..
ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..
ΓΚΕ ΓΚΕ???
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ποιο μαγαζί βρε καημένε..;Γράψε καμία κρητική που έχεις και άποψη σε σαιτ με πουτανες και γαμησια.Εχεις βάλει ποτέ το πουλί σου σε μουνι;;
ΗΛΙΘΙΕ ΤΑΡΑΜΑ,ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ..
ΥΓ 15 Κ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ,ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΓΕ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ Ο ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΟΥ..
ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546
Δεν βλέπω την ώρα να δείχνει αυτό το ταξί να κάνει βόλτες πάνω κάτω Μεσογείων και Κηφισίας και μόλις τελειώσει ο διάλογος να πηγαίνουν να γαμιούνται πίψω από το το Πολυτεχνείο.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Γιατι τετοιο προβλημα με Παναγο ρε παιδια;
Μαγκια του, γιατι για οποιον ξερει εστω κ λιγο απο γυμναστικη ειναι ξεκαθαρο οτι ηταν παχυσαρκος εφηβεια κτλπ και ποση δουλεια κανει τωρα..
Το χαλαρο δερμα βελτιωνεται απο δυσκολα εως ποτε για μερικες περιπτωσεις (χωρις νυστερι) και μπραβο του που εχει τοση ορεξη να προσπαθει και να βελτιωνεται με οσα του εδωσε ο Θεος.
Οποιος δεν γουσταρει τις τσοντες του δεν τις βλεπει.
Το να βαζουν καποιον πιο average (αν κ ειμαι σιγουρος οτι ειναι πιο γυμνασμενος απο το 90% εδω μεσα) ισως να βοηθα μια μεριδα θεατων να μπαινουν στην θεση του.
Αραξτε και πειτε κανενα μπραβο σε αυτους που προσπαθουν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
τυπε η γυναικομαστια ειναι εντελως αηδια για τον οποιονδηποτε αντρα..
Το μπυροκοιλι ειναι αρχοντια-προικα-παρακαταθηκη..
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΚΡΙΤΙΚΗ" ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Κ Ο ΒΛΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ Κ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΧΑΖΟΧΑΖΟΙ" ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΑΝΕΥ ΜΙΣΘΟΥ..
ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΤΟΥΣ..
ΤΟ ΒΥΖΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΣΜΠΡΩΧΤΗ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

Μάστορη...

Σας ζητώ συγγνώμην, αλλά δεν  νομίζω πώς έχετε καλοσκεφθεί αυτό που γράψατε για την κ. Έλενα και τον κ. Πανάγο.

Για να δώσει το Ο.Κ λοιπόν η κ. Έλενα  για τον κ. Πανάγο, και με δεδομένο ότι η κύρια ενασχόληση της δεν ήταν οι ερωτικές ταινίες, αλλά τα "ραντεβού" με άρρενες, φανταστείτε το τι έχουν δει τα αμυγδαλόσχημα ματάκια της.

Δεν αμφισβητώ, ότι εσείς δύναται να έχετε πολύ καλύτερη σωματοδομή, και να είστε πιο ευειδής. Σας βεβαιώ όμως, πως η πλειονότητα των θιασωτών του πληρωμένου έρωτα, είναι χειρότερη από τον κ Πανάγο.

Εγώ π.χ. που σας γράφω αυτή την στιγμή, είμαι κοντός ξερακιανός με κύφωση, καθώς και καραφλός, με ελαφρό εξόφθαλμο (λόγω θυροειδούς) και μεγάλα πεταχτά αυτιά. Αφού για να φανταστείτε, αποφέυγω να πηγαίνω σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, γιατί όταν αυτά με αντικρίζουν τραβάνε τα ρούχα τον γονιών τους και κράζουν δείχνοντάς με : ΤΟ ΣΜΙΓΚΟΛ... ΤΟ ΣΜΙΓΚΟΛ...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Προσοχή γιατί μπορεί να συμβεί και το παρακάτω...
You don't ever disrespect Me! Boogie Nights 1997
Τέτοιες φάσεις με λιμουζίνες τύπου Gonzo

Συνημμένα

• concept.PNG
    concept.PNG
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 75

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Γιατι τετοιο προβλημα με Παναγο ρε παιδια;
Μαγκια του, γιατι για οποιον ξερει εστω κ λιγο απο γυμναστικη ειναι ξεκαθαρο οτι ηταν παχυσαρκος εφηβεια κτλπ και ποση δουλεια κανει τωρα..
Το χαλαρο δερμα βελτιωνεται απο δυσκολα εως ποτε για μερικες περιπτωσεις (χωρις νυστερι) και μπραβο του που εχει τοση ορεξη να προσπαθει και να βελτιωνεται με οσα του εδωσε ο Θεος.
Οποιος δεν γουσταρει τις τσοντες του δεν τις βλεπει.
Το να βαζουν καποιον πιο average (αν κ ειμαι σιγουρος οτι ειναι πιο γυμνασμενος απο το 90% εδω μεσα) ισως να βοηθα μια μεριδα θεατων να μπαινουν στην θεση του.
Αραξτε και πειτε κανενα μπραβο σε αυτους που προσπαθουν.

:hi:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
παναγο βγαλε τους υδατανθρακες απο την διατροφη σου και θα δεις τεραστια διαφορα
διαιτα ατκινς λεγετε υπαρχουν μικροπαραλαγες της το βασικο ειναι οτι εχεις μεχρι 20 γρ υδατανθρακες την ημερα στην διατροφη σου και βασιζεσαι σε πρωτεινη και λιπος για τις θερμιδες σου πολλη καλη διατροφη πολλη ευκολη  απλα δε ντρως ρυζι μακαρονια ψωμια κλπ κλπ
τρως κρεας ψαρι αυγα τυρια και μπροκολο λαχανο και φυσικα ελαιολαδο

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μάστορη...

Σας ζητώ συγγνώμην, αλλά δεν  νομίζω πώς έχετε καλοσκεφθεί αυτό που γράψατε για την κ. Έλενα και τον κ. Πανάγο.

Για να δώσει το Ο.Κ λοιπόν η κ. Έλενα  για τον κ. Πανάγο, και με δεδομένο ότι η κύρια ενασχόληση της δεν ήταν οι ερωτικές ταινίες, αλλά τα "ραντεβού" με άρρενες, φανταστείτε το τι έχουν δει τα αμυγδαλόσχημα ματάκια της.

Δεν αμφισβητώ, ότι εσείς δύναται να έχετε πολύ καλύτερη σωματοδομή, και να είστε πιο ευειδής. Σας βεβαιώ όμως, πως η πλειονότητα των θιασωτών του πληρωμένου έρωτα, είναι χειρότερη από τον κ Πανάγο.

Εγώ π.χ. που σας γράφω αυτή την στιγμή, είμαι κοντός ξερακιανός με κύφωση, καθώς και καραφλός, με ελαφρό εξόφθαλμο (λόγω θυροειδούς) και μεγάλα πεταχτά αυτιά. Αφού για να φανταστείτε, αποφέυγω να πηγαίνω σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, γιατί όταν αυτά με αντικρίζουν τραβάνε τα ρούχα τον γονιών τους και κράζουν δείχνοντάς με : ΤΟ ΣΜΙΓΚΟΛ... ΤΟ ΣΜΙΓΚΟΛ...
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΟΚ ΜΑΣΤΟΡΗ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΟΚ ΜΑΣΤΟΡΗ..

Παρεμπιπτόντως, και για την αποκατάσταση της αληθείας, η επιλογή του κ. Πανάγου από την Sugar Babes, δεν φαίνεται να έγινε από την κ. Έλενα. Η κ. Χατζή το μόνο που  φαίνεται να ανέλαβε, ήταν να μεσολαβήσει για την γνωριμία του, με την Ινα και τον Τεο. Ο Τεο ήταν αυτός που τον επέλεξε και έδωσε το πράσινο φως.

Βέβαια αυτά θα έπρεπε να τα είχε  ξεκαθαρίσει ευθύς εξ αρχής  ο ίδιος ο κ. Πανάγος, και όχι να αφήσει να διατυπώνονται διάφορα ανυπόστατα.

Ελπίζω ότι, έστω και αργά, θα επιβεβαιώσει και ο ίδιος αυτά που ανέφερα παραπάνω.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Παρεμπιπτόντως, και για την αποκατάσταση της αληθείας, η επιλογή του κ. Πανάγου από την Sugar Babes, δεν φαίνεται να έγινε από την κ. Έλενα. Η κ. Χατζή το μόνο που  φαίνεται να ανέλαβε, ήταν να μεσολαβήσει για την γνωριμία του, με την Ινα και τον Τεο. Ο Τεο ήταν αυτός που τον επέλεξε και έδωσε το πράσινο φως.

Βέβαια αυτά θα έπρεπε να τα είχε  ξεκαθαρίσει ευθύς εξ αρχής  ο ίδιος ο κ. Πανάγος, και όχι να αφήσει να διατυπώνονται διάφορα ανυπόστατα.

Ελπίζω ότι, έστω και αργά, θα επιβεβαιώσει και ο ίδιος αυτά που ανέφερα παραπάνω.
teo και inna κάνουν την τελική επιλογή αφού δικιά τους είναι η εταιρεία. Απλά υπήρχε κριτική επιτροπή κάποιοι ψήφισαν υπέρ κάποιοι κατά.επισης τα παιδιά τα είχα γνωρίσει και από το πρόσφατο erotic festival που είχε γίνει το Μάιο.ειναι εξαιρετικά παιδιά πολλυ φιλικά και επαγγελματίες στο είδος τους και μας έχουν βοηθήσει όλους στο δύσκολο αυτό ξεκινημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom