Νέα

Greek Taxi: Η Πρώτη Εκσπερμάτωση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Σε άλλο νήμα Πανάγο τον ανεβάζατε Πανάγο τον κατεβάζατε: Τώρα άρχισε το χώσιμο!
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
ας χωσουν ρε φίλε δε πειράζει. Εδώ έχουν χώσει σε άλλα άτομα πχ τεο κτλ εγώ κάνω τη καυλα μου και όλα καλά. Άμα δε σας αρεσω δείτε τα άλλα παιδιά δεν έχω θέμα όλα οκ. Ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
ποιο παιδι???
ασεμε ρε..
ξερω οτι στον χωρο οι χοντρες βγσζουν πολυ χαρτι,για μπουλουκους σμπρωχτες δεν ηξερα..
Μυστηριο τραινο θα μου πεις η Χατζη(δεν την ξερω,απλα ετσι την κοβω),κατι παραπανω θα ξερει..
ΥΓ Παναης προσεχε μην σε πηγαινουν για στραποναρισμα κ μας βγεις Αναις στο τελος..

Καθόλου μυστήριο τρένο η Χατζή. Τουναντίον.

Ο Πανάγος αντιπροσωπεύει τον μέσο έλληνα. Χλαπακιάζει πιτόγυρα, μακαρονάδες, πίτσες, παϊδάκια, κοκορέτσια κ.λπ, ρουφάει μπύρες, τσίπουρα, ουίσκια, κατευάζει προγούλι, στομάχι και προκοίλι, και μετά αντί να κοιτάξει τα χάλια του που έχει γίνει σαν ανάποδη στριφογυριστή κουράδα, ασκεί κριτική και χλευάζει όσες γυναίκες έχουν χάσει "την φόρμα τους", και θέλει να πηδάει μοντέλες.

Ο μέσος έλληνας λοιπόν ταυτίζεται με τον Πανάγο.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ας πάνε να παίξουν αυτοί με τους κοιλιακούς φέτες! Αλλά πάνε μέσα στις σάουνες για άλλα δροσερά παιχνίδια.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816

Ο Πανάγος αντιπροσωπεύει τον μέσο έλληνα. Χλαπακιάζει πιτόγυρα, μακαρονάδες, πίτσες, παϊδάκια, κοκορέτσια κ.λπ, ρουφάει μπύρες, τσίπουρα, ουίσκια, κατευάζει προγούλι, στομάχι και προκοίλι, και μετά αντί να κοιτάξει τα χάλια του που έχει γίνει σαν ανάποδη στριφογυριστή κουράδα, ασκεί κριτική και χλευάζει όσες γυναίκες έχουν χάσει "την φόρμα τους", και θέλει να πηδάει μοντέλες.

με 170 χοληστερινη αγαπητε μου δε νομιζω να τρωω αυτα που αναφερετε αλλα τεσπα.κριτικη δεν ασκω στις αλλες και στους αλλους γιατι ο καθενας η η καθεμια κανει τις επιλογες του.μοντελες αμα εχεις το μπαγιοκο δηλαδη το χρημα μια χαρα βρισκεις να πηδηξεις ειδικα εδω μεσα εχει πολλα κοριτσακια.και εκει εξω εχει κοριτσακια ομως μοντελες αρκει να τις διεκδικησεις.καλημερα σας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
με 170 χοληστερινη αγαπητε μου δε νομιζω να τρωω αυτα που αναφερετε αλλα τεσπα.κριτικη δεν ασκω στις αλλες και στους αλλους γιατι ο καθενας η η καθεμια κανει τις επιλογες του.μοντελες αμα εχεις το μπαγιοκο δηλαδη το χρημα μια χαρα βρισκεις να πηδηξεις ειδικα εδω μεσα εχει πολλα κοριτσακια.και εκει εξω εχει κοριτσακια ομως μοντελες αρκει να τις διεκδικησεις.καλημερα σας

Το πήρες προσωπικά και έχασες το ευρύτερο νήμα. Λυπάμαι.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Ας πάνε να παίξουν αυτοί με τους κοιλιακούς φέτες! Αλλά πάνε μέσα στις σάουνες για άλλα δροσερά παιχνίδια.
ναι εχουν κανει κοιλιακους φετες απο τα αναβολικα που τους πλασσαρουν στα γυμναστηρια οι περισσοτεροι για να πει ο κοσμος εκει εξω και ο λαος στα σοσιαλ ινστα κτλ ρε μαλακα τι κορμαρα εκανες πω πω εγω κοπανιεμαι χρονια και εχω ακομα κοιλουμπα και λιπος.α παρε αυτο το λενε αναβαρ winstrol trempolon ktl μετα απο μερικα χρονια ουτε πουτσα θα εχεις ομως ουτε συκωτι και ολα αυτα για την εικονα.ασε προβληματα καρδιας κτλ.για αυτο μονο φυσικη διατροφη και γυμναστικη τα αλλα ειναι μαλακιες και σε στελνουν αδιαβαστο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

θυμάσαι την πασχαλινή διαφήμιση του Τζάμπο με την Στανίση, που σκάει ως νονά με την κατακόκκινη τουαλέτα Κυριακή του Πάσχα σε μια τσαντιροαυλή, που δυο μπουχεσόμαγκες ψήνουν το πασχαλινό αρνί και καμώνονται τους γαμικούλες στην Στανίση πετώντας υπονοούμενα για τα μπούτια;

Έχεις υπόψιν σου το πόσο κατακρίθηκε αυτή η διαφήμιση από τους ελληνάρες; Ο ελληνάρας παρεξηγείται όταν του δείχνεις το ποιός πραγματικά είναι.

γαμησατε κανα κολαρακι ας πουμε κατι ωραιο

Της Ιζαμπέλας.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Ωραίο μωρό για κωλογαμήσι.  :kissass:

Συνημμένα

• Capture22.PNG
    Capture22.PNG
    547,2 KB · Εμφανίσεις: 270

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ο Πανάγος αντιπροσωπεύει τον μέσο έλληνα. Χλαπακιάζει πιτόγυρα, μακαρονάδες, πίτσες, παϊδάκια, κοκορέτσια κ.λπ, ρουφάει μπύρες, τσίπουρα, ουίσκια, κατευάζει προγούλι, στομάχι και προκοίλι, και μετά αντί να κοιτάξει τα χάλια του που έχει γίνει σαν ανάποδη στριφογυριστή κουράδα, ασκεί κριτική

Και η μέση Ελληνίδα είναι αντίστοιχων προδιαγραφών αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς να θέλει να δει πορνοταινία με πρωταγωνίστρια τίγκα στην κυτταρίτιδα, με κοιλιά να κρέμεται και με το στήθος να έχει φτάσει στον αφαλό...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Και η μέση Ελληνίδα είναι αντίστοιχων προδιαγραφών αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς να θέλει να δει πορνοταινία με πρωταγωνίστρια τίγκα στην κυτταρίτιδα, με κοιλιά να κρέμεται και με το στήθος να έχει φτάσει στον αφαλό...

Άνδρας όχι. Και επειδή οι άνδρες είναι το κυρίως κοινό, γι αυτό και γίνεται αυτή η επιλογή γυναικών.

Αν όμως οι γυναίκες έτρεφαν το ίδιο ενδιαφέρον για τσόντες, να είστε βέβαιος πως θα ήταν πολύ περισσότερες οι BBW τσόντες (που τώρα είναι λιγοστές επειδή αφορούν πολύ συγκεκριμένο γούστο), όπου ευειδείς μπρατσαράδες με αγαλματένια κορμιά, θα πήδαγαν με ζέση πατσουροφακλάνες.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να δουν κυτταρίτιδες, μικροτσούτσουνους και κοιλιές σαμπρέλες. Είναι τα πραγματικά ερασιτεχνικά και όχι τα μούφα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Σωστός.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να δουν κυτταρίτιδες, μικροτσούτσουνους και κοιλιές σαμπρέλες. Είναι τα πραγματικά ερασιτεχνικά και όχι τα μούφα.

Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν και αυτοί που γράφεις που έχουν ειδικά γούστα και κάνουν ανάλογες επιλογές.
Όμως πολύ σωστά έγραψες ότι πρόκειται για πραγματικά ερασιτεχνικά βίντεο με ερασιτέχνες ηθοποιούς.
Στις επαγγελματικές παραγωγές όμως που το ζητούμενο είναι το κέρδος τα standards είναι διαφορετικά...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Για αυτό κυρίως οι Γερμανικές τσόντες έχουν μεγάλη επιτυχία.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

τυπε η γυναικομαστια ειναι εντελως αηδια για τον οποιονδηποτε αντρα..
Το μπυροκοιλι ειναι αρχοντια-προικα-παρακαταθηκη..
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΚΡΙΤΙΚΗ" ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Κ Ο ΒΛΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ Κ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΧΑΖΟΧΑΖΟΙ" ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΑΝΕΥ ΜΙΣΘΟΥ..
ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΤΟΥΣ..
ΤΟ ΒΥΖΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΣΜΠΡΩΧΤΗ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Ποτε θα βγει η ταινια παιδιά;

Stories