Sugarbabes
Πορνοπαραγωγός Εταιρεία
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Like
- 3.173
συμπρωταγωνίστρια ποια θα είναι;Θα δείτε και εμένα σε κάποιο επεισόδιο φιλαρακια
τυπε δεν ξερω τα κριτηρια επιλογης της εταιρειας που σε χρησιμοποιει για τις τσοντες,αν ομως εξακολουθεις να εχεις την γυναικομαστια που εχεις στις φωτο σου στο ινσταγκραμ,θα εισαι ο πλεον ξενερουα γαμικος σε ολη την ιστορια της τσοντοβιομηχανιας..Σύντομα με τη μισελ Greek taxi
καυλααααα η μισελΣύντομα με τη μισελ Greek taxi
Θα δείτε και εμένα σε κάποιο επεισόδιο φιλαρακια
Γιατι το προσγειωνεις ετσι αποτομα το παιδι που νομιζει οτι ειναι σταρ αναγνωρισιμος και εβσλε ηδη πλωρη για χολυγουνττυπε δεν ξερω τα κριτηρια επιλογης της εταιρειας που σε χρησιμοποιει για τις τσοντες,αν ομως εξακολουθεις να εχεις την γυναικομαστια που εχεις στις φωτο σου στο ινσταγκραμ,θα εισαι ο πλεον ξενερουα γαμικος σε ολη την ιστορια της τσοντοβιομηχανιας..
ΥΓ ηθελες να μπεις κ στο παουερ οφ λαβ???
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ..
ΑΝΤΕ Κ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑ ΡΕ..
ΥΓ1 τυπε εισαι η ντροπη των γυμναστηριων..
ΕΛΕΟΣ..
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΙΣ Κ ΕΝΩ "ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ" ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟΣΕΣ ΣΑΜΠΡΕΛΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ???
Μεγαλο παρατραγουδο λεμε !!!τυπε δεν ξερω τα κριτηρια επιλογης της εταιρειας που σε χρησιμοποιει για τις τσοντες,αν ομως εξακολουθεις να εχεις την γυναικομαστια που εχεις στις φωτο σου στο ινσταγκραμ,θα εισαι ο πλεον ξενερουα γαμικος σε ολη την ιστορια της τσοντοβιομηχανιας..
ΥΓ ηθελες να μπεις κ στο παουερ οφ λαβ???
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ..
ΑΝΤΕ Κ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑ ΡΕ..
ΥΓ1 τυπε εισαι η ντροπη των γυμναστηριων..
ΕΛΕΟΣ..
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΙΣ Κ ΕΝΩ "ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ" ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟΣΕΣ ΣΑΜΠΡΕΛΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ???
Ναι μη σε χασουμε! Για τα παρατραγουδα καλος εισαι :coolcondom:Θα δείτε και εμένα σε κάποιο επεισόδιο φιλαρακια
Ελπίζω φίλε Πανάγο όχι σε τέτοια σκηνή...Θα δείτε και εμένα σε κάποιο επεισόδιο φιλαρακια
ποιο παιδι???Γιατι το προσγειωνεις ετσι αποτομα το παιδι που νομιζει οτι ειναι σταρ αναγνωρισιμος και εβσλε ηδη πλωρη για χολυγουντ
Αυτή είναι η Μισέλ του your angels!Σύντομα με τη μισελ Greek taxi
πάμε για καράφλα για αυτόΠανάγο σου πάει πολύ το ξυρισμένο κεφάλι
ναι αυτήΑυτή είναι η Μισέλ του your angels!
μπα σε κανονικές ταινίες θα παίζω. Τεσπα ευχαριστώ και για τις θετικές και για τις αρνητικές απόψεις σας. Απλά παλιά ήμουν παχύσαρκος 125 κιλά και είναι δύσκολο να κάνεις το σώμα που χρειάζεται για να είσαι φέτες on camera με φυσικό τρόπο. Όλα θέλουν κόπο και χρόνο. Καλά να περνάτεΕλπίζω φίλε Πανάγο όχι σε τέτοια σκηνή...
ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Σοκ με τον 27χρονο ηθοποιό του Θεάτρου Τέχνης που φέρεται να βίασε οδηγό ταξί!!!