Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι αυτός ο συγκεκριμένος κύριος ήταν που σας πολεμαγε από τη πρώτη μερα που άνοιξε το νήμα σας και άφηνε να εννοηθεί πως δε πρόκειται να πάρει από εσάς διότι μας κοροϊδεύατε με το θέμα των δυο εκτονώσεων . Και σε αυτό ήταν απόλυτος . Πως λοιπόν τώρα πήρε σε λίγες μέρες από εσάς ;Καλησπέρα,
Ενημερωθήκαμε μετά λύπης πως σήμερα γράφτηκε μία κριτική για τη Λάουρα, πρώην κοπέλα του γραφείου μας. Ανεξάρτητα από το αν είναι θετική ή αρνητική μία κριτική, οφείλουμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Η Λάουρα ήταν ανεβασμένη στο site μας δύο μέρες μόνο και δεν έκανε ούτε ένα ραντεβού. Ο λόγος είναι ότι σε όσα της ζητήθηκε να πάει, εκείνη ήταν ασυνεπής και εν τέλει στέλναμε άλλη κοπέλα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που απομακρύνθηκε από το ρόστερ μας. Μας προκαλεί ακραία εντύπωση πως γράφτηκε μία κριτική για την κοπέλα αυτή αφού δεν έχει κάνει ούτε ένα ραντεβού...
Στη κριτική έχω αναφέρει ότι έδιωξα κοπελα στο πρώτο κλείσιμο από εσάς αλλά ήταν για άλλο λόγο διότι δε τήρησε κάτι που είχα συμφωνήσει με το γραφείο σας. Και δε είχε το θάρρος ούτε να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος όταν με έλεγε νταβατζή και προμοτορα σας . Και ενώ απάντησε σε αλλά σχόλια δε είχε το θάρρος να απαντήσει σε μένα και να πει μια συγνώμη όταν πρώτος αναγνώρισα αστοχία του γραφειου σας . Θέλω να πιστεύω ότι σε μένα έφταιγε η κοπέλα και μόνο
Συνοψίζοντας αν λέτε αλήθεια για τη λαουρα είναι πολύ ύποπτο να τη συναντήσει ο συγκεκριμένος κύριος που σας έκραζε με πάθος από τη αρχή . Πως αλλαξε γνώμη ;