raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε το "απο 25€" που λεει εκει δεξια, εχει σχεση με την στεργιαννου ή τζαμπα χαρηκα?Πάλι καλά να λέει το Ειρηνάκι που δεν της έκαναν τα μαλλιά όπως εδώ.
Τυπε το "απο 25€" που λεει εκει δεξια, εχει σχεση με την στεργιαννου ή τζαμπα χαρηκα?Πάλι καλά να λέει το Ειρηνάκι που δεν της έκαναν τα μαλλιά όπως εδώ.
Πάλι καλά να λέει το Ειρηνάκι που δεν της έκαναν τα μαλλιά όπως εδώ.
Πάντως η χοντρή και η ψιλή στις φωτογραφίες που επιλέγουν να δείξουν στο τέλος φαίνονται καλλίτερες από πολλές από τις υπόλοιπες... Δεν ξέρω αν είναι τυχαία η επιλογή ή όντως είναι οι καλλίτερες φωτογραφίες των "μοντέλων".
Η Πέγκυ Μέγκυ πως τη λένε ή θα μιλάει ή θα ανοίγει τα πόδια...
ειδικα η ψηλη τυπε βγαζει τρομερες φωτογραφιες...που εχει ένα βλεμμα μονίμως σαν να χεζει και κανει κατι γκριμάτσες σαν την γρια μαγισσα και ξεχειλιζει θηλυκοτητα σε ολες τις φωτογραφιες... :S
Plus size χωρίς καμπύλες μόνο στην ελληνική τι βι γίνεται
ειδικα η ψηλη τυπε βγαζει τρομερες φωτογραφιες...που εχει ένα βλεμμα μονίμως σαν να χεζει και κανει κατι γκριμάτσες σαν την γρια μαγισσα και ξεχειλιζει θηλυκοτητα σε ολες τις φωτογραφιες... :S
Ένα ακόμη προϊόν της εξαίρετης ελληνικής παιδείας.
Πάντως εντάξει, δεν είχαμε και τίποτα τρομερές απώλειες την περασμένη εβδομάδα για να λέμε "πω πω τί χάσαμε", τουναντίον, ήδη τις ξεχάσαμε όπως έγραψε κάποιος εύστοχα... Εγώ πάντως φρικάρω κάθε φορά που εμφανίζονται στην οθόνη ο Καραπιάλης και η χοντρή, μιλάμε μου γαμάνε εντελώς την αισθητική εκεί που βλέπω τα μουνέτα... Και ναι, ομολογώ ότι πλέον έτσι που κούρεψαν τη Στεργιανού δε θα στεναχωρηθώ κιόλας άμα αποχωρήσει, έγινε κώλος με το νέο μαλλί... Αντιθέτως, αυτή που αρχίζει και με καβλώνει πολύ είναι η Μαριάννα η Μάντεση, τί καβλάκι είναι αυτό ρε πούστη μου!
Βρε τι βρίσκει κανείς χαχαχαχα.....Μοντέλο του Next top Models διαφήμιζε ξενοδοχείο ημιδιαμονής με καυτό βίντεο
χαχαχα συγνώμη δεν το γνώριζα.... Λογικά θα κυκλοφορήσει και τέτοι όπου νάνε...τυπε εχει μπει 300 φορες το βιντεο . Βαλε κανενα πρωτότυπο που να υποδέχεται πελατη ...
χαχαχα συγνώμη δεν το γνώριζα.... Λογικά θα κυκλοφορήσει και τέτοι όπου νάνε...