Νέα

Greece next top model (στο Star)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πάντως η χοντρή και η ψιλή στις φωτογραφίες που επιλέγουν να δείξουν στο τέλος φαίνονται καλλίτερες από πολλές από τις υπόλοιπες... Δεν ξέρω αν είναι τυχαία η επιλογή ή όντως είναι οι καλλίτερες φωτογραφίες των "μοντέλων".

Η Πέγκυ Μέγκυ πως τη λένε ή θα μιλάει ή θα ανοίγει τα πόδια...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Πάντως η χοντρή και η ψιλή στις φωτογραφίες που επιλέγουν να δείξουν στο τέλος φαίνονται καλλίτερες από πολλές από τις υπόλοιπες... Δεν ξέρω αν είναι τυχαία η επιλογή ή όντως είναι οι καλλίτερες φωτογραφίες των "μοντέλων".

Η Πέγκυ Μέγκυ πως τη λένε ή θα μιλάει ή θα ανοίγει τα πόδια...

ειδικα η ψηλη τυπε βγαζει τρομερες φωτογραφιες...που εχει ένα βλεμμα μονίμως σαν να χεζει και κανει κατι γκριμάτσες σαν την γρια μαγισσα και ξεχειλιζει θηλυκοτητα σε ολες τις φωτογραφιες... :S :vomit:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
ειδικα η ψηλη τυπε βγαζει τρομερες φωτογραφιες...που εχει ένα βλεμμα μονίμως σαν να χεζει και κανει κατι γκριμάτσες σαν την γρια μαγισσα και ξεχειλιζει θηλυκοτητα σε ολες τις φωτογραφιες... :S :vomit:

βγαζει θηλυκότητα λεσβιας οταν βαζει στραπ ον για να ξεμουνιασει  :pipa3: :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Η ψιλή μπορεί να είναι ότι γράφεις και ακόμη χειρότερα όμως αυτοί εκεί ψάχνουν τις πιο κατάλληλες κρεμάστρες για να προωθήσουν ρούχα και όχι τα πιο όμορφα πρόσωπα και σε αυτό πλεονεκτεί σε σχέση με τις άλλες γιατί έχει ποδάρες και ψιλόλιγνο κορμό.
Επίσης ξέρει να στήνεται καλύτερα στις φωτό σε σχέση με τις παρακάτω.
Η πρώτη κρέμεται σαν σακί  με πατάτες, η μεσαία σαν απαγχονισμένη και η τρίτη έτοιμη να πέσει... Και η θηλυκότητα στα πρόσωπα τους ξεχειλίζει και στις τρεις...

gntmapoxwrisi30oct.jpg

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.581
Πόντοι
456
καταθεση ψυχης στην πανια η ειρηναρα  :2funny: ποτε περιμενει να ανεβασει τις φωτο ο πυρφορος :huh:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πάντως εντάξει, δεν είχαμε και τίποτα τρομερές απώλειες την περασμένη εβδομάδα για να λέμε "πω πω τί χάσαμε", τουναντίον, ήδη τις ξεχάσαμε όπως έγραψε κάποιος εύστοχα... Εγώ πάντως φρικάρω κάθε φορά που εμφανίζονται στην οθόνη ο Καραπιάλης και η χοντρή, μιλάμε μου γαμάνε εντελώς την αισθητική εκεί που βλέπω τα μουνέτα... Και ναι, ομολογώ ότι πλέον έτσι που κούρεψαν τη Στεργιανού δε θα στεναχωρηθώ κιόλας άμα αποχωρήσει, έγινε κώλος με το νέο μαλλί... Αντιθέτως, αυτή που αρχίζει και με καβλώνει πολύ είναι η Μαριάννα η Μάντεση, τί καβλάκι είναι αυτό ρε πούστη μου!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

:tn04: :tn04: :tn04: :tn04:
Αναμενομενο , θα βρισκανε μια δικαιολογια να την σκουπιδιασουν αλλιως θα επαναστατουσαν ολες οι ελλεηνιδες χοντρες αμα την εβγαζε η επιτροπη ...

Λες και δεν ηξεραν αν ειχε διαβητη πριν ....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πάντως εντάξει, δεν είχαμε και τίποτα τρομερές απώλειες την περασμένη εβδομάδα για να λέμε "πω πω τί χάσαμε", τουναντίον, ήδη τις ξεχάσαμε όπως έγραψε κάποιος εύστοχα... Εγώ πάντως φρικάρω κάθε φορά που εμφανίζονται στην οθόνη ο Καραπιάλης και η χοντρή, μιλάμε μου γαμάνε εντελώς την αισθητική εκεί που βλέπω τα μουνέτα... Και ναι, ομολογώ ότι πλέον έτσι που κούρεψαν τη Στεργιανού δε θα στεναχωρηθώ κιόλας άμα αποχωρήσει, έγινε κώλος με το νέο μαλλί... Αντιθέτως, αυτή που αρχίζει και με καβλώνει πολύ είναι η Μαριάννα η Μάντεση, τί καβλάκι είναι αυτό ρε πούστη μου!

https://www.instagram.com/marianna_mts/?hl=el

Τετοιο φοβερο μουνι τυπε και αντι να βγαζει photos με την κωλαρα της να γονατισει το instragram ανεβαζει φωτος με δεντρακια και ηλιοβασιλεματα.  :S :S :S

Ειναι φανερο οτι χρειαζεται εναν καλο μανατζερ να της μαθει πως να πλασαρει τον εαυτο της. :S :S :S

http://[URL unfurl="true"]www.apodytiriakias.gr/ImageGen.ashx?image=/media/791921/menio.jpg&width=620&constrain=true[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/2016/04/spyros-revis-kykloma-mastropeias.jpg[/img[/URL]]

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

parpar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
6
Like
363
Πόντοι
281
τυπε εχει μπει 300 φορες το βιντεο . Βαλε κανενα πρωτότυπο που να υποδέχεται πελατη ... :fuck1:
χαχαχα συγνώμη δεν το γνώριζα.... Λογικά θα κυκλοφορήσει και τέτοι όπου νάνε...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
χαχαχα συγνώμη δεν το γνώριζα.... Λογικά θα κυκλοφορήσει και τέτοι όπου νάνε...

με το που θα την σκουπιδιασουνε θα βγει η φωτογραφηση playboy και μετα θα παρει τον γεματο παλουκια δρομο της τζουλιας ... :knockinb:

protaris2018

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
33
Like
2.576
Πόντοι
2.471
Ωραιο το κραξιμο αλλα ποσα θα δινατε(αν δινατε) για 1 ωρα με την Ειρήνη?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.733
Πόντοι
5.946
150 full service / 1h

Stories