msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.680
- Πόντοι
- 4.546
Δωστε μου ενα μπουρνουζι και ενα 3κιλο βαζακι ξυλοκαϊνης και αμοληστε με μεσα στο σπιτι με τις μουναρες...
Δωστε μου ενα μπουρνουζι και ενα 3κιλο βαζακι ξυλοκαϊνης και αμοληστε με μεσα στο σπιτι με τις μουναρες...
Μας εχουν σπασει τα αρχιδια με την στηριξη της διαφορετικοτητας...εγω απορω πως και δεν πηρανε και το τζεισον αντιγονη... :S
Συγχωρεμενη! Μια φλομπα λιγοτερηΤην ξεχασαμε ηδη τυπε. :S :S :S
Την Whitney Thomson που κερδισε το America's next top model την ξερετε ρε τύποι? Ξερετε ποσα κιλα ειναι? Ή μηπως και οι αμερικανοι δεν σκαμπαζουν γρι σε αυτα μπροστα σε εμας?
Και πως θα πουλάνε πολύ πιο πολλά ακριβά ρούχα; Οι μετρίου ύψους χοντρές είναι σαφώς μεγαλύτερη πελατεία από τις ψηλές λεπτές. Δεν στηρίζουν την διαφορετικότητα, τον μέσο όρο στηρίζουν για τα φράγκα. Με δήθεν ευαισθησία είναι το τρικ. Δεν στενοχωρείς συνεχώς την πελατεία σου προβάλλοντας τα προϊόντα σου μόνο με άτομα που σωματικά δεν μπορεί να πλησιάσει.
Νομίζω θα γίνει του cameltoe Θα'χει ανταγωνισμό η Αρμένισα
Προχθες που ειχε τον ασηκωτο ανελαβε να την ξυπνησει ο καμεραμαν. :S :S :S
τυπε οι καμεραμεν μια χαρα πλανα τραβανε..απλα στο μονταζ τα κοβουν οι παλιοπουστες και δεν μας αφηνουν να παρουμε λιγο παραπανω ματι…ειδικα αυτος ο κάμεραμαν που τραβάει πλανα την αρμενισσα όταν ξυπναει, πρεπει να μπουκαρει στο σπιτι από τα αγρια χαραματα και να την στηνει τρικαμερο μπροστα στην αρμενισσα μεχρι να ξυπνησει…Οι κάμεραμεν και το μοντάζ είναι ή πολύ μαλάκες ή πουστράκια.
Δεν εξηγείται με τόσα μουνιά εκεί μέσα να ψάχνουμε δίωρα επεισόδια για 2-3 στιγμιότυπα.
Τόσες μουνοχαράδρες και κωλοτρυπίδια και δεν μπορεί να τραβήξει ένα της προκοπής
Την Whitney Thomson που κερδισε το America's next top model την ξερετε ρε τύποι? Ξερετε ποσα κιλα ειναι? Ή μηπως και οι αμερικανοι δεν σκαμπαζουν γρι σε αυτα μπροστα σε εμας?
Εσύ τι πετάγεσαι χωρίς να ξέρεις; Την έχεις δει τη συγκεκριμένη κοπέλα; Μιλάμε για μια μουνάρα δίμετρη η οποία απλώς έχει κάποιες καμπύλες παραπάνω ώστε να μη θεωρείται κανονικό μοντέλο αλλά plus size. Καμία σχέση με το μπάζο που προσπαθούν να μας πλασάρουν στην ελληνική εκδοχή.
Όντως ήταν πολύ δύσκολο να googlάρω το όνομα της "δίμετρης μουνάρας"
https://[URL unfurl="true"]www.hellomagazine.com/imagenes/fashion-news/201310281540/whitney-thompson-plus-size-model-interview/0-12-214/thompson-4-a.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cdn29.us1.fansshare.com/pictures/whitneythompson/modelka-sita-whitney-thompson-plus-size-fashion-413988887.jpg
Μη βάλω και χωρίς ρούχα και ξερνάμε πρωινιάτικα.
Φως φανάρι τύπε, η δικιά μας η Ξανθούλα είναι καλύτερη.
Το έθεσες τέλεια!Τη χοντρη δεν την κουνανε,προς το τελος θα φυγει..συντηρει την τηλεθεαση για την μεση ελληνιδα σουβλακοφαγο και της δινει μια νοτα αισιοδοξιας να ατενισει με αυτοπεποιθηση το επομενο πιτογυρο
Το έθεσες τέλεια!