Κατόπιν πολύ σκέψης θα γράψω κάτι που μέσα μου αρνούμουν κατηγορηματικά να το κάνω, ξέροντας ότι θα αρχίσουν πειράγματα και κανιβαλισμοί. Ώπα ρε μεγάλε γαμία κατούρα λίγο, δώσε εικόνες στο λαό (πράγμα που αρνούμαι να το κάνω και ούτε θα αποκαλύψω το όνομά της και τα συναφή για ευνόητους λόγους) και τα λοιπά.
Προ μερικών ετών είχα σχέση με μία από τις διαγωνιζόμενες στο σόου. Η σχέση μας ήταν επαγγελματική και κατά κάποιο τρόπο ήμουν προϊστάμενος της.
Η κοπέλα ήταν και είναι μία κλασική κοπέλα όχι κάτι το ιδιαίτερο (όχι ότι πέρασα και άσχημα), την ίδια άποψη εισέπραττα και από τους γύρω μου.
Βλέποντας τα σχόλια στο forum, συζητώντας με φίλους μου ή ακούγοντας συζητήσεις βλέπω όλοι να
θεωρούν αυτή την κοπέλα ως ένα μοντέλο, πράγμα που δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν είχε βγει στην τηλεόραση και δεν συμμετείχε σε αυτό το σόου.
Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω αυτή την ανάρτηση για να υπάρχει η γνώμη και η διαπίστωση ότι μία συνηθισμένη ή και μέτρια κοπέλα, που πολλές φορές μπορεί να περνά απαρατήρητη, αν προβληθεί από κάποιο μέσο τότε αυτόματα αναγορεύεται σε ένα Top Model.
υστερόγραφο: δεν ήταν η χοντρούλα ή κάποια από τις εντός εισαγωγικών άσχημες (όχι ότι θα είχα πρόβλημα να πάω και με κάποια από αυτές, όπως πολλοί γαμιάδες από εδώ μέσα
)