Νέα

Greece next top model (στο Star)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Η γκομενα μου τις περναει απο πανω ολες εκει μεσα!!!!
ΣΑΡΡΗ οτι πιο τοπ!!!!

Αυτη η σαρρη γενικα δεν εχει την τελεια φατσα οπως η αλβανιδα αλλα επειδη τα χαρακτηριστικα της δεν ειναι τελεια φαινεται βαρβατη γυναικαρα...το μονο κακο ειναι οτι σε κατι κοντινα φαινεται οτι εχει ΠΟΛΛΑ σπυρια

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
474
Πόντοι
36
Ρε κουφάλες, το GNTM χθες είχε 20% τηλεθέαση και το ΤΑΤΟΥΑΖ είχε 23%.
Το θρεντ του GNTM εδώ έχει 135 σελίδες και του ΤΑΤΟΥΑΖ (που ξεκίνησε από πέρυσι) έχει 2 :( σελίδες.

Το GNTM παίζεται 2 μέρες μόνο και το ΤΑΤΟΥΑΖ 4 την εβδομάδα

Η ποσότητα μουνιού είναι σχεδόν ίδια και στα δύο

Πως το εξηγείτε αυτό;
Για απολογηθείτε...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Ρε κουφάλες, το GNTM χθες είχε 20% τηλεθέαση και το ΤΑΤΟΥΑΖ είχε 23%.
Το θρεντ του GNTM εδώ έχει 135 σελίδες και του ΤΑΤΟΥΑΖ (που ξεκίνησε από πέρυσι) έχει 2 :( σελίδες.

Το GNTM παίζεται 2 μέρες μόνο και το ΤΑΤΟΥΑΖ 4 την εβδομάδα

Η ποσότητα μουνιού είναι σχεδόν ίδια και στα δύο

Πως το εξηγείτε αυτό;
Για απολογηθείτε...

Ειναι απλο τυπε...
Το ΤΑΤΟΥΑΖ εχει Ντανο και ολες η Ελλεηνιδες κανουν ονειρα τρελα..
Ας τον βαζανε στο GNTM με ενα συνολακι,στη πασσαρελα να σκιζει ναυλον καλτσον,να δεις που η
τηλεθεαση θα εφθανε 80% ...

:S

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Αυτη η σαρρη γενικα δεν εχει την τελεια φατσα οπως η αλβανιδα αλλα επειδη τα χαρακτηριστικα της δεν ειναι τελεια φαινεται βαρβατη γυναικαρα...το μονο κακο ειναι οτι σε κατι κοντινα φαινεται οτι εχει ΠΟΛΛΑ σπυρια

Μας κανεις πλακα τωρα μεγαλε που εχει τελειο προσωπο η Αλβανιδα και δεν εχει η Σαρρη
η αλβανιδα ειναι απλα μια απαρατηρητη ΩΡΑΙΑ ομως κοπελα ουτε που θα την κοιταγα σε ενα μαγαζι
ασε που αβαφτη ειναι απλα Μετρια
Η Σαρρη ειναι Κολαση αν την δεις σε CLUB τραβαει τα βλεμματα η στο σπιτι αβαφτη παλι το ιδιο
(και ειδικα εκει μεσα στο σπιτι με τη ρομπα ειναι Εργαλειο πως να το κανουμε πιο γυναικα απ ολα τα κοριτσακια)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
Κατόπιν πολύ σκέψης θα γράψω κάτι που μέσα μου αρνούμουν κατηγορηματικά  να το κάνω, ξέροντας ότι θα αρχίσουν πειράγματα και κανιβαλισμοί. Ώπα ρε μεγάλε γαμία κατούρα λίγο, δώσε εικόνες στο λαό (πράγμα που αρνούμαι να το κάνω και ούτε θα αποκαλύψω το όνομά της και τα συναφή για ευνόητους λόγους) και τα λοιπά.

Προ μερικών ετών είχα σχέση με μία από τις διαγωνιζόμενες στο σόου. Η σχέση μας ήταν επαγγελματική και κατά κάποιο τρόπο ήμουν προϊστάμενος της.

Η κοπέλα ήταν και είναι μία κλασική κοπέλα όχι κάτι το ιδιαίτερο (όχι ότι πέρασα και άσχημα), την ίδια άποψη εισέπραττα και από τους γύρω μου.

Βλέποντας τα σχόλια στο forum, συζητώντας με φίλους μου ή ακούγοντας συζητήσεις βλέπω όλοι να θεωρούν αυτή την κοπέλα ως ένα μοντέλο, πράγμα που δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν είχε βγει στην τηλεόραση και δεν συμμετείχε σε αυτό το σόου.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω αυτή την ανάρτηση για να υπάρχει η γνώμη και η διαπίστωση ότι μία συνηθισμένη ή και μέτρια κοπέλα, που πολλές φορές μπορεί να περνά απαρατήρητη, αν προβληθεί από κάποιο μέσο τότε αυτόματα αναγορεύεται σε ένα Top Model.

υστερόγραφο: δεν ήταν η χοντρούλα ή κάποια από τις εντός εισαγωγικών άσχημες (όχι ότι θα είχα πρόβλημα να πάω και με κάποια από αυτές, όπως πολλοί γαμιάδες από εδώ μέσα  :cheesy:)

πηδηξες την καζαριαν δικε μου? :cool2:

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Μας κανεις πλακα τωρα μεγαλε που εχει τελειο προσωπο η Αλβανιδα και δεν εχει η Σαρρη
η αλβανιδα ειναι απλα μια απαρατηρητη ΩΡΑΙΑ ομως κοπελα ουτε που θα την κοιταγα σε ενα μαγαζι
ασε που αβαφτη ειναι απλα Μετρια
Η Σαρρη ειναι Κολαση αν την δεις σε CLUB τραβαει τα βλεμματα η στο σπιτι αβαφτη παλι το ιδιο
(και ειδικα εκει μεσα στο σπιτι με τη ρομπα ειναι Εργαλειο πως να το κανουμε πιο γυναικα απ ολα τα κοριτσακια)

ρε μαν ειπαμε η αλβανιδα εχει με διαφορα το πιο ομορφο προσωπο εκει μεσα...απο ολα τα αλλα πασχει ομως...

μη κρινεις μονο με το πουλι τη γκομενα...αλλη εχει φατσα αλλα εχει κωλαρα αλλη τα εχει ολα...

προσωπικα τα πιστολια του σπιτιου θεωρω ειναι (για μενα τουλαχιστον) στεριανου, σαρρη και καραζιαν απο αυτες που ειναι μεσα...και η γαρυφαλια επισης που ηταν ο κλωνος της johanson

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κατόπιν πολύ σκέψης θα γράψω κάτι που μέσα μου αρνούμουν κατηγορηματικά  να το κάνω, ξέροντας ότι θα αρχίσουν πειράγματα και κανιβαλισμοί. Ώπα ρε μεγάλε γαμία κατούρα λίγο, δώσε εικόνες στο λαό (πράγμα που αρνούμαι να το κάνω και ούτε θα αποκαλύψω το όνομά της και τα συναφή για ευνόητους λόγους) και τα λοιπά.

Προ μερικών ετών είχα σχέση με μία από τις διαγωνιζόμενες στο σόου. Η σχέση μας ήταν επαγγελματική και κατά κάποιο τρόπο ήμουν προϊστάμενος της.

Η κοπέλα ήταν και είναι μία κλασική κοπέλα όχι κάτι το ιδιαίτερο (όχι ότι πέρασα και άσχημα), την ίδια άποψη εισέπραττα και από τους γύρω μου.

Βλέποντας τα σχόλια στο forum, συζητώντας με φίλους μου ή ακούγοντας συζητήσεις βλέπω όλοι να θεωρούν αυτή την κοπέλα ως ένα μοντέλο, πράγμα που δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν είχε βγει στην τηλεόραση και δεν συμμετείχε σε αυτό το σόου.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω αυτή την ανάρτηση για να υπάρχει η γνώμη και η διαπίστωση ότι μία συνηθισμένη ή και μέτρια κοπέλα, που πολλές φορές μπορεί να περνά απαρατήρητη, αν προβληθεί από κάποιο μέσο τότε αυτόματα αναγορεύεται σε ένα Top Model.

υστερόγραφο: δεν ήταν η χοντρούλα ή κάποια από τις εντός εισαγωγικών άσχημες (όχι ότι θα είχα πρόβλημα να πάω και με κάποια από αυτές, όπως πολλοί γαμιάδες από εδώ μέσα  :cheesy:)

Εγώ πιστεύω λέει την μις αλβανίδα :)

πάντως και ηλικιακά να το πάρεις πριν κάποια χρόνια οι περισσότερες θα ήταν ανήλικες... :S
οπότε περιορίζεται λίγο το κοινό

επίσης δεν μας είπες αν είναι ακόμα μέσα ή αν έχει αποχωρήσει ήδη  :grin:

μπράβο πάντως καυλιάρη!!!
τώρα έχεις υπάλληλο ή ψάχνεις? να στείλω βιογραφικό αν είναι  :-*

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
;)

Συνημμένα

• 1911962675476960043.jpg
    1911962675476960043.jpg
    542,9 KB · Εμφανίσεις: 33

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Κατόπιν πολύ σκέψης θα γράψω κάτι που μέσα μου αρνούμουν κατηγορηματικά  να το κάνω, ξέροντας ότι θα αρχίσουν πειράγματα και κανιβαλισμοί. Ώπα ρε μεγάλε γαμία κατούρα λίγο, δώσε εικόνες στο λαό (πράγμα που αρνούμαι να το κάνω και ούτε θα αποκαλύψω το όνομά της και τα συναφή για ευνόητους λόγους) και τα λοιπά.

υστερόγραφο: δεν ήταν η χοντρούλα ή κάποια από τις εντός εισαγωγικών άσχημες (όχι ότι θα είχα πρόβλημα να πάω και με κάποια από αυτές, όπως πολλοί γαμιάδες από εδώ μέσα  :cheesy:)

tenor.gif

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
835
Πόντοι
81

Μάλλον για την Γαρυφαλλιά μιλάς. Η οποία έχει όμορφο μεν συνηθισμένο δε ελληνικό πρόσωπο και δεν είναι κάποιο τρελό μπόι. Αλλά έχει ωραίο σώμα, που δεν φαίνεται χωρίς ρούχα και γράφει καλά στον φακό.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Κατόπιν πολύ σκέψης θα γράψω κάτι που μέσα μου αρνούμουν κατηγορηματικά  να το κάνω, ξέροντας ότι θα αρχίσουν πειράγματα και κανιβαλισμοί. Ώπα ρε μεγάλε γαμία κατούρα λίγο, δώσε εικόνες στο λαό (πράγμα που αρνούμαι να το κάνω και ούτε θα αποκαλύψω το όνομά της και τα συναφή για ευνόητους λόγους) και τα λοιπά.

υστερόγραφο: δεν ήταν η χοντρούλα ή κάποια από τις εντός εισαγωγικών άσχημες (όχι ότι θα είχα πρόβλημα να πάω και με κάποια από αυτές, όπως πολλοί γαμιάδες από εδώ μέσα  :cheesy:)

Καλησπέρα.γνωστα αυτά για τηλεόραση.εδω έγινε ερασταρα ο κοντοποδαρος βενζινας ντανος μέσα από το γυαλί,δεν θα γίνει μοντελο και σούπερ μία κοπέλα που απο την φύση της γεννιέται με το ψαλιδι που κόβει λεφτά ανάμεσα στα πόδια και σέρνει γαμπρούς;

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλησπέρα.γνωστα αυτά για τηλεόραση.εδω έγινε ερασταρα ο κοντοποδαρος βενζινας ντανος μέσα από το γυαλί,δεν θα γίνει μοντελο και σούπερ μία κοπέλα που απο την φύση της γεννιέται με το ψαλιδι που κόβει λεφτά ανάμεσα στα πόδια και σέρνει γαμπρούς;

διαφωνώ...
και ο μένιος βγήκε στην τηλεόραση, αλλά αμφιβάλλω αν τον γαμάει κανείς :P

πάντως τα λες ωραία  :grin: :kissass:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχα :cheesy:
καυλιάρη εσύ έπρεπε να είσαι σεναριογράφος
μ' αρέσει όπως τα λες  :grin:

τι άλλο κάνεις καλά?
πόσο την έχεις?  :grin:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Δύο πόντους σε στύση.δεν σου κάνω.

μπορεί να έχετε μεγάλες ποδάρες που μυρίζουν έντονα οπότε θα μπορούσα και να σας ερωτευτώ... αλλά οκ :inlove:

για πείτε τίποτα για το next top model
το βλέπετε?

το αμερικάνικο το έχει δει κανείς παίδες?

πέρσι ή πρόπερσι εκεί έκαναν και μεικτό αγόρια και κορίτσια και νίκησε ένα κωφό αγόρι
καύλας!!! nyle di marco

669f1200c7ea9e79438b6e65aa10cb4c.jpg

Nyle_DiMarco_%28cropped%29.JPG

λέτε αν γίνει ποτέ και ελλάδα να δηλώσω συμμετοχή? :cheesy:

Επισκέπτης
Πάντως μέντορα βάλανε την σπιτωμένη του Χατζιφωτίου που είναι 56 χρόνια μεγαλύτερος....

Την είχε την εποχή που είχε μια εκπομπή σε μικρό κανάλι και την είχε βοηθό του ....
θα μάθουν πολλά τα κορίτσια από την τσατσά !!!!

Μπράβο στο STAR πάντα βγάζει νέα βιζιτάκια .........

Ή ηθοποιός ευαγγέλια μουμουρη έβαλε στην θέση του το ραμολι λέγοντας ότι μεγάλος άνθρωπος δεν έπρεπε να αποκαλύπτει τις σχέσεις του.δηλαδη τα ειχαν τα πιτσουνακια μου.λαθος λοιπόν του δον ζουαν της φορμόλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom