iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Εγω παντως την Μεγκυ ακομη δεν μπορω να την ξεχασω τύπε
[instagram]https://www.instagram.com/p/BGJ5XvoALVa/?utm_source=ig_embed[/instagram]
Εγω παντως την Μεγκυ ακομη δεν μπορω να την ξεχασω τύπε
Καλα το πατε τύποι της κριτικης επιτροπης.
Να δω ποιοι θα παρακολουθουν σε λιγο οπως το πατε.
Μπας και νομιζετε οτι συναρπαζομαστε απο την τσατσα και τον ροναλντο για να βλεπουμε αυτη τη μαλακια?
Καλα το πατε τύποι της κριτικης επιτροπης.
Να δω ποιοι θα παρακολουθουν σε λιγο οπως το πατε.
Μπας και νομιζετε οτι συναρπαζομαστε απο την τσατσα και τον ροναλντο για να βλεπουμε αυτη τη μαλακια?
Δεν μου αρεσει καθολου τύπεΜια χαρα ειναι η χοντρη για σενα...στα κυβικα σου...
Ρε τύπε ετσι οπως αποθεωνουν αυτην την ξυλοκοτα τον Ροναλντο, νομιζω οτι εχω παθει γλαυκωμα και δεν βλεπω καλα.πες τα ρε τυπε, αυτοκτονουν οι μαλακες ετσι οπως το πανε
Κοιτα τα μαγουλα της που ειναι σαν καθαροδευτεριατηκες λαγανες...Δεν μου αρεσει καθολου τύπε
Τύπε εχεις παρεξηγησει πολυ τα πραγματα, εμενα μου αρεσουν οι ομορφες γεματες, αυτη ειναι ασχημη χοντρηΚοιτα τα μαγουλα της που ειναι σαν καθαροδευτεριατηκες λαγανες...
Κοιτα τα μπουτια της που ειναι σαν φιαλες πετρογκαζ....
Κοιτα την κοιλια της που ειναι σαν μπακα ρινοκερου...
Αποκλειεται να μην σου αρεσει...
Τύπε εχεις παρεξηγησει πολυ τα πραγματα, εμενα μου αρεσουν οι ομορφες γεματες, αυτη ειναι ασχημη χοντρη
Τύπε εχεις παρεξηγησει πολυ τα πραγματα, εμενα μου αρεσουν οι ομορφες γεματες, αυτη ειναι ασχημη χοντρη
Την κόβεις να βολευόταν αυτή με δάχτυλο (7) ολόκληρα έτη ρεεέεεε τύπε ;;
Α μπραβοΣκασε ρε σαβουρογαμηκουλα
Κοιτα τα μαγουλα της που ειναι σαν καθαροδευτεριατηκες λαγανες...
Κοιτα τα μπουτια της που ειναι σαν φιαλες πετρογκαζ....
Κοιτα την κοιλια της που ειναι σαν μπακα ρινοκερου...
Αποκλειεται να μην σου αρεσει...
Aυτη που αχνοφαίνεται το "γατάκι" της μπορεί να μην την θέλει online αν γίνει ντόρος.
Κατούρα και λίγο
Ρε συ την παραβίασες την επαγγελματική σχέση;
Γάμησες υφιστάμενη;
Είσαι δηλαδή ο χείριστος όλων; Απειλούσες το κοριτσάκι με απόλυση και το πήγαινες πίπα κώλο;
Κάτι ξέρουν τα κουμούνια και λένε θάνατος στην εργοδοσία!!
Πάντως θα διαφωνήσω μαζί σου... τα περισσότερα ξένα μοντέλα που δουλεύουν στην Ελλάδα είναι απλά καθημερινά κορίτσια, λεπτά ψηλά και άχαρα, το πρόβλημα του μέσου τηλεθεατή και μέλος του μπου είναι πως συγχέει το μοντέλο με την μουνάρα...
άλλο πράμα η μουνάρα, στο σπίτι μουνάρες είναι δύο, οι υπόλοιπες κοριτσάκια...
Παρεπηδώντος...
ο δικός σου προιστάμενος το ξέρει πως παρενοχλείς σεξουαλικά τις υπαλληλλους; Α και πές μας πόσα σε χρέωνε το πιπίνι...