Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
100 φορές Εύη και αμανατιδου παρά αυτές που έμεινανΤυπε το ίδιο ισχύει και για μας τους @νωριμους.. :S :S :S
100 φορές Εύη και αμανατιδου παρά αυτές που έμεινανΤυπε το ίδιο ισχύει και για μας τους @νωριμους.. :S :S :S
100 φορές Εύη και αμανατιδου παρά αυτές που έμειναν
Η Μολδαβή τι φάση ? Σας έπεισε εσάς ότι είναι 20 χρονών ? Για την 30 την έκανα άνεταΔιαλεξε η ονειροπαρμένη Αρμένισσα ή ξεπλιμένη καθαριστρια Μολδαβή ή αλλήθωρη αραπισσσα από Τονγκο :S :S
Η Μολδαβή τι φάση ? Σας έπεισε εσάς ότι είναι 20 χρονών ? Για την 30 την έκανα άνετα
Μπορεί να είναι και εγγονι της αυτό τυπε και να μας το πλασάρει για παιδί της :S :S :SΣιγα μην ειναι και 60 τυπε. :S :S :S
Αντιπαθεστατηαλλαξοκωλιες βλεπω , γενικα οποιος μπει στο παρεακιολα τα ξεκωλια απο εκει
Νταξ, αν τροχίσει το ξίφος, έχει ελπίδες.. :S :S :Sμπαζο ολκης..φοβιστικο θεαμα
πλαστικη αηδια η ηρω την εχουμε ξεχασει ηδη :S :S :SΤην Ηρώ Δημητροπούλου λες... Καλά αυτές οι δύο στη Θεσσαλονίκη δε μένουν μόνιμα; Στην Αθήνα τριγυρνάνε; Μάλιστα η Ηρώ επισήμως τουλάχιστον τα έχει με το Σιαμπάνη, τον πιτσιρικά αναπληρωματικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ... Δεν ξέρω ρε πούστη μου, εμένα η Ηρώ δε μου άρεσε εξαρχής, την ήξερα πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και στα Καλλιστεία για Σταρ Ελλάς από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία που ήμουν παρών και βγήκε Μις Πελοπόννησος... Βέβαια και μια φίλη μου που την είδε από πολύ κοντά στα καμαρίνια μου είπε ότι είναι κάβλα αλλά εγώ δεν! Όσο για τη Μέγκυ ένα μυγόφτυμα είναι μωρέ, μόνο μπουτάρες έχει
πλαστικη αηδια η ηρω την εχουμε ξεχασει ηδη :S :S :S
τελικος παρωδια ξεχαστηκε ηδη :SΈφυγαν η Αμανατίδου και η Ευάρα και κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος.![]()
τελικος παρωδια ξεχαστηκε ηδη :S
Μια Σούπα νεροβραστη ο σημερινός Τελικός κολοκύθια τούμπανα εγώ ήδη βλέπω τον Μέγα Αλέξανδρο του Όλιβερ Στόουν στο OPENτελικος παρωδια ξεχαστηκε ηδη :S
βιζιτουλα αδερφη καζαριαν να δειξει τιποτα να κρατησει τα προσχηματαθα μπουνε τωρα οι πατσαβουρες μανες , να βλεπουμε πως θα γινουν σε καμια 20 ρια χρονια οι κορες :S
βιζιτουλα αδερφη καζαριαν να δειξει τιποτα να κρατησει τα προσχηματα
τιποτα τυπε παραηταν σεμνη :S μονο η ηλιανα μας εμεινε στο σημερινομπορει να δειξει τηλεφωνακι και τιμες με συνθηματικο ......![]()