Νέα

Greece next top model (στο Star)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.152
Πόντοι
3.556
Να το σηκώσει η Εβελίνα για χάρη του ανηλίκου της τέκνου τύποι ... πρωτιά επίδομα σε μια «εργαζόμενη» μητέρα ! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.509
Πόντοι
11.445
Από την  ψηλοκρεμαστή πιο θηλυκό θα είναι το πουστρόνι τύπε.  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

θελω να δω την Καγια να ξεφωνιζει για το τι καλα ειναι τα μπρατσα σου και ποσο ωραια κρεμονται τα  :tn04: σου ..... :2funny: :2funny:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
ηρθαμε φατσα φατσα Σαββατο Γλυφαδα  :S :crazy:
επρεπε να την φασωσεις εκει που ηρθατε φατσα φατσα,μπορει οντως να σε χαστουκιζε και να σε πεταγαν απο το μαγαζι αλλα μετα θα ειχες να λες τυπε

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
ενα μινι μεχρι το μουνι και ψηλες καλτσες με μποτες. Νομιζει ακομα οτι ειναι μοντελο .Δεν εσκυψα να δω αν φορουσε κιλοτα να παρω μια σελφι  :headbang:
παντας ειχε δηλωσει σε ενα βιντεο που ειχα ποσταρει παλιοτερα εδω οτι δεν φοραει σουτιεν..... :S :S :S

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Να το σηκώσει η Εβελίνα για χάρη του ανηλίκου της τέκνου τύποι ... πρωτιά επίδομα σε μια «εργαζόμενη» μητέρα ! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη
απο την odition το πουτανακι ειπε οτι εχει κορη για να την κανουν νικητρια

nikosgate13

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω έμπαινα σαν τρελος στην αμανατιδου τετοιο κωλαρακι θελω να το σκισω σαν τρελος γενικα νομιζω εχει φατσα που σου λεει σκισεμε  αν βυζιταρει και εχει κανεις καμια πληροφορια τωρα που βγηκε απο το gntm ας βοηθήσει δινω οσα θελει 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παει εκει που την πληρωνουν τυπε , θα εχει και εξτραδακια ... :happy:

Εγω ειδα Σαββατο στη Γλυφαδα την Μεγκυ με την φουλ σιλικονουχα ταπα τυπισσα που την απορριψανε (ξεχναω ονομα) με την μανα ιδιοκτητρια γραφειο μοντελων. Πρεπει να παραδεχτω οτι οτι η σιλικονουχα ηταν για πολλα  :fuck1: ενω η Μεγκυ ξενερω  :S  

Την Ηρώ Δημητροπούλου λες... Καλά αυτές οι δύο στη Θεσσαλονίκη δε μένουν μόνιμα; Στην Αθήνα τριγυρνάνε; Μάλιστα η Ηρώ επισήμως τουλάχιστον τα έχει με το Σιαμπάνη, τον πιτσιρικά αναπληρωματικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ... Δεν ξέρω ρε πούστη μου, εμένα η Ηρώ δε μου άρεσε εξαρχής, την ήξερα πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και στα Καλλιστεία για Σταρ Ελλάς από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία που ήμουν παρών και βγήκε Μις Πελοπόννησος... Βέβαια και μια φίλη μου που την είδε από πολύ κοντά στα καμαρίνια μου είπε ότι είναι κάβλα αλλά εγώ δεν! Όσο για τη Μέγκυ ένα μυγόφτυμα είναι μωρέ, μόνο μπουτάρες έχει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πάντως απ' τη στιγμή που έφυγε η Ευάρα και η Άννα που ήταν και οι μοναδικές αληθινές γυναίκες εκεί μέσα (τις μοντελο - επιδόσεις δεν τις εξετάζω), για εμάς τους "ώριμους" ο τελικός δεν έχει μουνοενδιαφέρον... Αυτές οι τρεις που έμειναν κάνουν μόνο για ρομαντικούς 20άρηδες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.215
Πόντοι
2.456
Πάντως απ' τη στιγμή που έφυγε η Ευάρα και η Άννα που ήταν και οι μοναδικές αληθινές γυναίκες εκεί μέσα (τις μοντελο - επιδόσεις δεν τις εξετάζω), για εμάς τους "ώριμους" ο τελικός δεν έχει μουνοενδιαφέρον... Αυτές οι τρεις που έμειναν κάνουν μόνο για ρομαντικούς 20άρηδες
Τυπε το ίδιο ισχύει και για μας τους @νωριμους.. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom